[izmir]Motoshow2006 geldi,geçti...fotolar

31.03.2006 gece 24:00 de planladığımız gibi izmirden tekeri döndürdük,mt izmir tayfasından arkadaşlarımız bizi sağolsunlar uğurlamaya geldiler,toplam 27 kişiydik,kalpleri bir atan coşkulu bir motosiklet gurubuyduk ve fuara doğru yola çıkmıştık.keyifler yerindeydi,

ilk molamızı susurlukta verdik,ikinci molamız feribot sırası beklerken oldu,cem73 ,arkadaşları berk ve niko'yla feribot beklerken karşılaştık,
güneş yeni doğuyordu,

bu adam arkadaki feribotun sahibi MARKO,nasılda gururlanıyor:p şaka şaka Okram:cherry:

bundan sonraki hedefimiz bir gece önce yaptığımız toplantıda kararlaştırdığımız gibi kadıköyde kahvaltı molası vermekti,candostum güzel insan,yardımsever motorcu delimengi (şapkalı olan )

sağolsun rıhtım caddesinde otobüsü parkedeceğimiz yeri bile ayarlamış bizi bekliyordu,(tam mekandan ayrıldığımız sırada gelen zuhtupaşa'ya teşekkür ederim,ama ben ne yazıkki sabah göremedim,otobüsün yanına gidiyordum,farketmedim:pale: )kadıköyde güzel bir kahvaltı ettikten sonra delimengi yusuf'un rehberliğinde fuara gitmek üzere yola çıktık,izmirin trafiğini kalabalık sanan arkadaşlardan bazıları istanbulun trafiğine dalınca kısa bir şok geçirdiler:) allahtan sonradan biraz rahatladıve palnladığımız gibi 12:00 civarı fuara giriş yaptık,ve küçük guruplar halinde daldık fuara

fotoların devamı gelecek.........bitmedi daha

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet abi resimleri bekliyorum... bizde fuardaydık demeyi istiyorum. hadi kolay gelsin....

hey millet izmir motorcularıda fuardaydı bakın resimlere...... :queen:

bendeki resimleride hazırlıyorum yarın atacağım sanırım günlük atalım güncel kalalım
:p

Cumartesi çalıştığım için gelemedim.Hem perşembe hemde pazar gittim.Keşke sizlerle tanışabilseydim.İnşallah yolumuz İZMİR'e düşerde toplantınıza denk gelirse tanışırız artık.:rendeer:

Vay vay vay.. Güzel güzel gelip gitmişsiniz de karşılaşamadık.. Biz de Cumartesi günü geldik de biraz trafik olayları falan derken denk gelemedik.. Ama bana İzmir'de motorunu baya bir uzun süre veren Cengiz abimi burada da görmek isterdim. Kenan ile fuarda karşılaştık ama diğerleriniz ile karşılaşamadık malesef :( .. Ama benim bir ayağım da izmir'de artık biliyorsunuz.. Sizleri simdiden cok özledim.. Umarım en kısa zamanda yine görüşürüz..

cengiz abi efsane gibi çıkmışız beeeeeeeee:cherry: :rendeer:

ya ogün cenk'in dediği gibi biz geldik ama sizlerle karşılaşamadık trafikten dolayı sizlerle karşılaşmayı çok istedim ama olmadı neyse kısmet diilmiş bizde izmirde görüşürüz artık:p umarım gününüz güzel geçmiştir istanbulda

bu benim ev arkadaşım Alkan,kendisi motosiklete karşı hiç merakı olmamasına rağmen sırf benim ricamla katıldı gezimize ,çok teşekkür ederim sana Alkan :rendeer:

fuardan bir kaç kare....(hastasıyım bu gsr600 suzuki'nin:) )

yeni gsx-r600 ve yeni şekil eksozu :cat:

devamı gelecek.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
benden de birkaç resim =

feribottan boğaz manzarasına bakarken......

okhan abi oğlu gökalp le sabah sporu yaparken... keyifler yerinde..

sabah kahvaltısını börekçide yaptık....

ist. trafigi beni çok ürküttü yaff,, bu trafikte ben arabaylan hayatta gezemem. yürüyerek daha hızlı gidilir herhalde...

boğaz manzarası..

her meslekten insanlar fuardaydı, hatta ev hanımları bile motorlara ilgi gösteriyor. baknz arka plandaki teyzem taksi gibi motora göz dikmiş, alsakmı acaba diee inceliyoo, zeten teyzeme de bu makina yakışır, evde oturur gibi rahat bi makina olduğu hemen anlaşılıyor... inş ilerde bu motordan bende alabilirim...

işte tarzım = ben böle arkada çantaları olan makinalara bitiyorum özellikle bmw 1200 lük makinasıyla beni öldürdüü... :pr:

akşam yemeğimizi boğaza karşı balıkçıda yedik.. manzara güzeldi herşeye rağmen...

ellerinize sağlık bende atacağım ama şu telefondan bir anlasam :mrgreen:

vaaauww süper resimler bahtiyar,bende de var daha ,ama ferhat'ta ,o ekleyememiş,yarın ben makinayı alıp eklerim,sağol,eline sağlık:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel gezi olmus cok sey kaçırmısım :salut: ne yapalım 1 haftada 6 tane sınav yapan sistem sağolsun :salut:

ve işte gönlümün sultanı,allah nasip ederse gs500'den sonra almak istediğim motor bu :roll: gerçi ötv artışından sonra yalan olacak ama belli olmaz hükümetin işi :mrgreen:

işte size özgün bir çalışma dermişim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

evet şimdi sırada boğaza nazır Beylerbeyi fotoları,ben bu mekana bayıldım,sanki fuarın bütün yorgunluğunu burada bıraktım,fiyatlar bence boğaz kenarındaki diğer yerlere örneğin ortaköye veya beşiktaşa göre uygundu,bu mekanı sağolsun yusuf buldu ve rezervasyon yaptırdı,bence mükemmeldi,yusufum, sağol dostum,herşey için çok ama çok sağol...

ayrıca bana gönülden destek olan ,bu sorumluluğun altından kalkabilmem için bana sonsuz destek ve moral veren tüm arkadaşlarıma,,dostlarıma abilerime gönülden teşekkür ederim,bu gezi özetle katılan herkese teşekkür ederim,gönül isterdiki istanbulda bize uygun bir program çok daha önceden ayarlansın veya istanbuldaki arkadaşlarımızda bize katılsın,ama malesef türk olduğumuz için bu tür şeyler ya kaçarken ya ..çarken aklımıza geliyor veya başka bir deyişle yumurta kapıya gelince ,bizde organizasyonve planlama işlerini son ana bıraktık mecburen,ben bir öneride bulundum ve çoğunluk tarafından kabul gördüğü için uygulandı,bu gezi benim içime sindi,belki bazı arkadaşlarım çoğunluğa uyum sağlamak isterken canları sıkılmış olabilir,herkesi aynı anda memnun etmek bu tür kalabalık organizasyonlarda mümkün olmuyor malesef,ben öğrendim ve dersimi de aldım,kendi adıma herkesin nabzına göre şerbet verebilmeye çalıştım elimden geldiğince,sonuçta ayrı gezmek isteyen ayrı gezdi,ailesini görmek isteyen ayrılıp gördü,hem ziyaret hem ticaret isteyen istediğini başardı,kaybolmak isteyen kayboldu,EgeKnn bizi temsilen istanbullu arkadaşlarımızın buluşmasına katıldı,izmire döndüğümüzde hepimizin yüzünde tatlı bir tebessüm görmek beni inanılmaz rahatlattı,hepimize geçmiş olsunarkadaşlar,sizleri seviyorum,katılan destek veren tüm arkadaşlarıma dostlarıma sonsuz teşekkürler,iyiki varsınız :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben teşekkür ederim abi

çok eğlenceliydi ve yorğunluğum da aynı oranda belli oluyor... yüzüm kaymış :p foto çekilirken...

yani yürücek hal kalmadı gezmekten.. seneye inş bidaa yapabiilirz... :rendeer:

resimler bukadar mı cidden yaf. daha varsa bekliyorum...

mustafa abi sen herşeyin güzel olması için elinden geleni yaptın çok sağol:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar