- Konu Yazar
31.03.2006 gece 24:00 de planladığımız gibi izmirden tekeri döndürdük,mt izmir tayfasından arkadaşlarımız bizi sağolsunlar uğurlamaya geldiler,toplam 27 kişiydik,kalpleri bir atan coşkulu bir motosiklet gurubuyduk ve fuara doğru yola çıkmıştık.keyifler yerindeydi,

ilk molamızı susurlukta verdik,ikinci molamız feribot sırası beklerken oldu,cem73 ,arkadaşları berk ve niko'yla feribot beklerken karşılaştık,
güneş yeni doğuyordu,

bu adam arkadaki feribotun sahibi MARKO,nasılda gururlanıyor
şaka şaka Okram:cherry:

bundan sonraki hedefimiz bir gece önce yaptığımız toplantıda kararlaştırdığımız gibi kadıköyde kahvaltı molası vermekti,candostum güzel insan,yardımsever motorcu delimengi (şapkalı olan )

sağolsun rıhtım caddesinde otobüsü parkedeceğimiz yeri bile ayarlamış bizi bekliyordu,(tam mekandan ayrıldığımız sırada gelen zuhtupaşa'ya teşekkür ederim,ama ben ne yazıkki sabah göremedim,otobüsün yanına gidiyordum,farketmedim
ale: )kadıköyde güzel bir kahvaltı ettikten sonra delimengi yusuf'un rehberliğinde fuara gitmek üzere yola çıktık,izmirin trafiğini kalabalık sanan arkadaşlardan bazıları istanbulun trafiğine dalınca kısa bir şok geçirdiler
allahtan sonradan biraz rahatladıve palnladığımız gibi 12:00 civarı fuara giriş yaptık,ve küçük guruplar halinde daldık fuara
fotoların devamı gelecek.........bitmedi daha

ilk molamızı susurlukta verdik,ikinci molamız feribot sırası beklerken oldu,cem73 ,arkadaşları berk ve niko'yla feribot beklerken karşılaştık,
güneş yeni doğuyordu,

bu adam arkadaki feribotun sahibi MARKO,nasılda gururlanıyor

bundan sonraki hedefimiz bir gece önce yaptığımız toplantıda kararlaştırdığımız gibi kadıköyde kahvaltı molası vermekti,candostum güzel insan,yardımsever motorcu delimengi (şapkalı olan )

sağolsun rıhtım caddesinde otobüsü parkedeceğimiz yeri bile ayarlamış bizi bekliyordu,(tam mekandan ayrıldığımız sırada gelen zuhtupaşa'ya teşekkür ederim,ama ben ne yazıkki sabah göremedim,otobüsün yanına gidiyordum,farketmedim
fotoların devamı gelecek.........bitmedi daha
Son düzenleme: