En ucuz neler var????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam millet ben daha yeni katılıyorum bu gruba bana 1.500.000.000 Tl ye neler bulabilirim. Ve en ucuz racing ne marka ve ne kadar bunun en taban fiyatlarıyla yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekür eder ve bunu borç bilirim.. :sunny: :cyclopsani:

1,5 milyara(1500 ytl :farao: ) racing yok.o paraya güzel bir mz alınabilir bence.sakın mz deyip burun kıvırma, çok iyi, kıvrak ve sağlam bir motordur.yedek parçası bol ve ucuzdur.eğer motosiklete yeni başlangıç yapıyorsan bunu öneriyorum.

en düşük racing bildiğim kadarıyla aprilia'nın 125'lik makinesi.onun fiyatıda 3 milyar civarı.parçası yok, servisi yok gibi birşey.bozulursa elinde kalır.

o fiyata racing olmadığı gibi olanda zaten döküntü bir hurda çıkar ve kafanı ağrıtır
ve jawanın dediği gibi yeni başlangıç yapıyosan bence mz veya eski honda titan veya rx-115 yamaha tabi bulabilirsen al ve yavaş yavaş büyüt benim gibi bende mz 125cc ile başladım ve şimdi satıp büyütücem :farao:

valla hocam sizlere sorup alıcam zaten racing olayında sadece fiyataraştırması yapıyorum racing almıyacağım. Bide mz demişsiniz bunu zaten kafama koydum herhalde bu hafta yada gelecek hafta almayı düşünüyorum. eeee artık bende sizden biri sayılırım :p

mz

bak mz almak istiyorsan bende var 2001 model seyhan 301 lik km sini hatırlamıyorum motor osmaniyede ben ise istanbulda motorum cok temiz zaten istesende kurye motoru olmadıktan sonra 2000 üstü kötü makinayı zor bulursun istersen resmini falan cekip gösterebilirim ama benden sana tavsiye mz e girme cok yakıyor yamaha 125 lik yada kanuni150 lik iyidir ama ben racinge baslamak için motor alıyorum diyosan iş degişir mz den iyisini bulamazsın motorada 1.900.000.000 diyorum

mz

bak mz almak istiyorsan bende var 2001 model seyhan 301 lik km sini hatırlamıyorum motor osmaniyede ben ise istanbulda motorum cok temiz zaten istesende kurye motoru olmadıktan sonra 2000 üstü kötü makinayı zor bulursun istersen resmini falan cekip gösterebilirim ama benden sana tavsiye mz e girme cok yakıyor yamaha 125 lik yada kanuni150 lik iyidir ama ben racinge baslamak için motor alıyorum diyosan iş degişir mz den iyisini bulamazsın motorada 1.900.000.000 diyorum

bak kardeşim bende siteye yeni üye oldum bendede racing hastalığı var fakat ilk bir mobilet daha sonra da 4 vitesli 100cc likbir makina aldım bence sende yavaş yavaş başla çünküracing bicanavar

mrh beyler ben antalyadan sato kaan motorlara sato yazdırdığım için böyle derler şuan kanuni seyhan 250 cc var bundan önce yamaha r 6 vardı alanyada 200 mtr sürüklendim annemin zoruyla sattım ama hızdan uzaklaşamıyorum ondan önce titan vardı ama çok sağlam ve temizdi yeni başlayan biri için en ideal motor

slm abiler bene bu yola başkoyanlardanım fakat kendi motorumu yeni alabildim ve bende bir kanuniyle başladım şimdilik çok memnunum sanada tavsiye ederim :thumleft:

slm abiler bene bu yola başkoyanlardanım fakat kendi motorumu yeni alabildim ve bende bir kanuniyle başladım şimdilik çok memnunum sanada tavsiye ederim :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehuheh hocam yalan yok ben aprilia rs125 kullandım suanda temiz olan piyasası 4 milyara yakın ne kadar temizi olursa olsun o motora yaklasık 1ooo-2ooo km sonra 1 milyara yakın masraf yaparsın cünkü silindir değişmek isteyecek nerden biliyorsun deme ben kullandım bılıyorum ama çok güzel makina parçası yok gerçekten ama ben bulurum cünkü onu kullandım abimde vardı araştırıyordum parçayla ilgili sorunum olmadı dostum :) ama sana tavsiye etmem 1.5 milyara jawa dostumun dediği gibi bi mz al suanlık ondan sonra ilerletirsin ben bile yaklasık bu 5. senem olacak tam adam akıllı bişi alamadım ama hedefim honda 954 fireblade veya honda 1000rr :)

YA BU ARADA BU ÜNLÜ HONDA TİTANI SIFIRININ VEDE TEMİZ BİR İKİNCİ ELİNİN FİYATINI BİLENVARMII ACABA??

:pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl:

0 Fiyatı 3200ytl gibi bir fiyattı.İkinci el de 1500 den başlayıp 3000 arası.Ama dikklat et çoğu kurye motoru.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1.5 milyara bir bisiklet al sonra buna kesim motoru tak.Motor dolmar olsun:))))
hem az yakar.Hemde garantili olur:)))))
Yahu bir alemsin al bişi işte.bak uğur derin dondurucuları kanalıyla mondial marka motorlar piyasaya giriyor fiatlarıda inanılmaz komik garantiside var al işte onlardan birtane.arkadaşlar mz filan diyor ama benden sana tavsiye motorun ikinci elini alma bir arıza yapmaya başladımı sende sıkılırsın nefret edersin bu işten.zamanla tamire verdiğin parayla aslında sıfır km bir motor alabileceğinin farkına varırsın işte ozaman iş işten geçmiş olur.yeni olsun üç kuruş fazla olsun.Bir arkadaş tavsiyesi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
ali g, hoş bi noktaya değindin hocam ya uğur bu motorları getiriyo gazetede gördüğüm tek bi ilan ilgimi çekti oda buydu vede gazetede olduğuna bi an inanamadım çok ucuz motorlar sıfır bir motor olarak ya ama işte tek bi sorun var firmaya mail atıyorum cevap alamıyorum anlamadım bu motorların ne üretimi olduğu merak konusu ki en kötüsü uzak doğu olduğunu farz edelim ya insan ister istemez bunu duyunca biraz soğuyo uzak doğuda uğraştırırmı insanı bu konu en dikkat çeken konu bence

Bende maillerime cevap alamadım.. Çin malı bunların hepsi fakat kısa vadede yani 1-2 sene içersinde sorun çıkartacaklarını tahmin etmiyorum..

ali g motorların garantisi var demişsin motorlar hakkında başka bildiğin bişi var mı?
riske girip almayı düşünüyorum ama adamlar zahmet edip, ist da nerden alabileceğimi bile sölemedi

elmas, abi tam olarak ne almak istediğinden eminmisin benle iletişime gir bende alıcam ve sıkı bi araştırmaya girdim bu ayki motor bike dergisini bi yerlerden almaya çalış hatta istersen alma bende tehmin et ama onu oku harput motorları uzak doğudan geliyo montajı burada muğlada fabrikada yapılıyo fiyatları 1.800 le 2.490 arasında ve süper yazı yazmışlar kesin okuman gerekiyo internet siteside www.harput.com.tr oraya da bi göz at gönül ister burgman ama nerdeeeeeeeeeee bu arada ıcq:122780448 msn:[email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar