DADWY R&R istanbul Fuar Buluşması ve Gezi Fotoları

DADYW R&R istanbul Fuar Buluşması ve Gezi Fotoları

Valla Bursa işi yatınca:wiinkk: arkadaşlara 9:30 gibi Haremde yetişip arabalı ile karşıya geçtik Avrupa yakasındaki arkadaşlarlada buluşup sahilden Fuara hareket ettik (Valla o fotolar GREAT de ) giderken fuara giden diğer motorlarda bize eşlik etti.
Fuar alanında ilk iş motosiklet.net standına ugramaktı ama daha erken olduğunda stand boştu. Oradan Sarıkayalar'a geçtik .
Aman Allahım o ne iLGİ başta Murat bey bizleri tek tek bütün Sarıkayalar yöneticileri ile tanıştırdı herbiri ile ayrı ayrı sohbet ettık hepsi sağolsunlar.
Hatta motoru sormaya gelenlere teknik bilgileri verdikten sonra direkt bize yönlendirip kullanan arkadaşlardan daha iyi bilgi alabilirsiniz ddediler. (işte malının arkasında durmak budur) :cat:
Bu arada toplu sürüşümüze katılmayan (bir an evvel iyileşir ve aramızdaki yerini alır tekrar geçmiş olsun)komutanlarımız da standa geldi (resimlerde var)
Orada da konustuk bir urun her şekilde satılır ama saattıktan sonra o müşteriyi hala memnun edebilmek işte bu ÖNEMLİ..
Neyse şahsen ben fuara aç gitmiştim ve standda ziyaret ettiğimiz 30dk. lık surede hem yönetici hemde motor meraklıları ile konuşmaktan başım döndü. :p Gruptan ayrılıp motorların başına gideyim dedim( bilenler için motorları Otoparkın orda çöp dökülen yerin oraya çekmiştik) Her geçen 5 kişiden biri mutlaka motor hakkında bilgi istedi birde orada motorumu anlattım.:cyclopsan
Hatta biri beni satıcısı zannetti evladım siz mi satıyorsunuz stand burasımı falan dedi de baya bi güldüm. Ama iki dakkika içinde oradan da kaçtım :bounce:

Neyse Topllu olarak 7 motor (bir kaç fireden sonra kalan) Çatalcaya hareket ettik tam 2-3 km gittik ki benim sol tarafta bulunan filtre tarafındaki kapak garip bir şekilde düştü kırıldı. (Galıba park yerinde biri mıncıkladı ) :pale:

Buyukçekmeceyi geçerken Mimar Sinan Köprüsüne ugruyalım dedik ve biraz enduro tarzı (200mt kadar) surus sonrası uzerinde birkaqç foto çektik. Malesef ben gelen telefon uzerine gruptan ayrılmak zorunda kaldım. Artık GreatWhiteShark sen devam edersin.

Abi süpersiniz yaaaa :queen: valla bravo en sonunda toplandınız hemde tam toplandınız vala resimler süperrrrrrrr :rendeer: bide kim kimdir yazsaydınız tam olurdu ama gözlerim yaşardı tebrikler

kusura bakma eve gec geldım bir an evvel yoluyayım diye boyutlarını kucult ayarla falan ancak foto programlarımın cogu (kullanmaya kullanmaya ucmus) uzerinde oynuyamadım ve vakıtte gec amlum yarın da iş bunu ya şimdi yapacaktım yada gunler sonraya kalacaktı mahcup olacaktım...
artık GreatWhiteShark daha detaylı ve guzel bir sunum yapar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sukida' Alıntı:
Abi süpersiniz yaaaa :queen: valla bravo en sonunda toplandınız hemde tam toplandınız vala resimler süperrrrrrrr :rendeer: bide kim kimdir yazsaydınız tam olurdu ama gözlerim yaşardı tebrikler
bi de izmir tayfası olacaktı ki... şöyle ortaya bi karışık bi şeyler yapacaktık. sağlık olsun. nasipse sonra diyelim. ama geçekten süper bir gün geçirdik. batista123'den sonrası da gayet güzeldi. hatta bilmediğim bir yerde bir yoğurt yedik, ömrümde görmedim böyle bi şey. bir sonraki gezi için anadolu yakasında bi yerleri düşünüyoruz. daha fazla katılımla daha iyi bir gezi sunacağımızı sanıyorum.

En sonunda ilk denebilecek gezimizi yapabildik...

Gövde gösterisi diye buna denir...:mrgreen:
govdegosterisi1pa.jpg

Sirkeci'de buluştuktan sonra sahilden fuara giderken birkaç kare yakaladım...
sahildenyesilkoy5dd.jpg

sahildenyesilkoy25sx.jpg

sahildenyesilkoy30dd.jpg

sahildenyesilkoy49uz.jpg

sahildenyesilkoy51du.jpg

Derken fuara sonunda gelebildik...

fuarstand1oj.jpg

batista123, gyazici, cuk_o, petitfalcon, GreatWhiteShark, demonicdreams, kaldera

fuarsonrasiyolacikmadanonce8rm.jpg

Veee yola çıkıyoruz... Küçükçekmece, Büyükçekmece...

kucukcekmece0ui.jpg

kucukcekmece24wz.jpg

buyukcekmece0nj.jpg

buyukcekmece29ea.jpg

buyukcekmece30zy.jpg

buyukcekmece43yw.jpg

buyukcekmece53az.jpg

buyukcekmece66xd.jpg

Bir diğer gövde gösterisi...

buyukcekmece71vh.jpg

buyukcekmece88ba.jpg

buyukcekmece96rp.jpg

Bu karelerden sonra batista123 gelen telefon üzerine grubumuzdan ayrıldı
ve bizde Çatalca'ya doğru yola çıktık...

catalcayolu0ns.jpg

Derken karnımız açıktı ve köfte yemeğe kara verdik birden...:wiinkk:

yemekmolasi12gg.jpg

Izgara köftelerin yanında bir yoğurt geldi ki sormayın, bıçakla kesip yedik peynir gibi...

yemekmolasi25et.jpg

Hatta yanımıza alıp eve götürmek istedik ama lokantanın sahibi siz eve gidene kadar
yoğurt ayran olur diye satmadı...:mrgreen:
Parasıyla değil mi kardeşim dedik, değil dedi...:wiinkk:

yemekmolasi38dt.jpg

Herkes tıka basa doydu ve Arnavutköy'e doğru yola koyulduk...

arnavutkoyyolu16oa.jpg

arnavutkoyyolu20ys.jpg

arnavutkoyyolu30rk.jpg

arnavutkoyyolu42gc.jpg

Yolculuğumuz işte böyle sürdü ve iyi bir gün geçirdik... Ardından herkes evlerine dağıldı...
Katılan, katılmayan herkese teşekkürler arkadaşlar...

İşte videomuzda burada...

http://rapidshare.de/files/17091415/MVI_0059.AVI.html
.
.
.
.
.

çok yakışıklı olmuş arkadaşlar
devlet izin verirse eğer bizde katılacağız turlara
:mrgreen:

Yakında bööle tura katılanlara TKV vergisi gelecekmiş... Motor bedelinin %10'u...
Tura Katılım Vergisi... Devlet bu... Ne zaman ne yapacağı belli olmaz...

Bu arada hatırlatayım... Fotolarda gördüğünüz nazi kaskının hiçbir koruması yoktur...
Birisi sapan ile taş atarsa sadece taşı sektirir o kadar... Bu kaskı sadece evden bir kaç sokak ilere giderken veya boğazda yavaş yavaş turlarken kullanıyorum...
Normal zamanlarda NOLAN 'ımdan şaşmam... duyurulur...:mrgreen:

hep birlikte olduktan sonra....onuda öderiz bea....
resimler harika çıkmış arkadaşlar.enkısa zamanda tekrarını ümid ederim.dün 210 km yol yapmışım.sizden ayrıldıktan sonra g yazıcı ile beraber aksaraydan sirkeciye geldik.sırada beklerken kalabalık bir grup geldi.arvasi 3 hocam ve izmir ekibinden tanıdıklarım vardı.sırada ve gemide bayağı kaynattık.mayısta taraklı kampı var mutlaka gelin diye ısrar etti.bakalım neden olmasın...sonra
kadıköyde g yazıcıdan ayrıldık.ben sahilden kartala kadar devam ettim.
iyi ve güzel geçen bu günün sonunda tatlı bir yorgunluk vardı..
iyi bakın kendinize dostlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:thumleft: Çook güzel...
Regalcilerin bu birbirine bağlılığı örnek olmalı diğerlerine

Dünkü geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Çok keyifliydi. Bir daha ki sefere diğer arkadaşları da bekleriz.

Videoyu açamayan arkadaşlar özel mesaj atıyorlar... Buradan toplu cevap vereyim dedim... Ben tekrar linkten yükledim bende açıyor...
Açabilen var mı onu sorayım aslında...:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
video olayı süper olmuş abi. gezi sonrası tadılacak bir zevkmiş. eline sağlık.
bu arada dikkat ettim de gayet kurallı gidiyormuşuz. takip mesafesi, sürüş pozisyonu falan süper be :)

not: ben bu geziden en kısa zamanda bir tane daha istiyorum!..

abiler keşke katılsaydım çatalca gezinize artçı arkadaş fuarı gezmek istedi vakit yetmedi size katılmaya
neyse bidahaki sefere şilemi olur antalyamı :) olur. ama bostancı dan fuara kadar olan yolculukta çok eğlenceliydi. teşekkürler arkadaşlar.

Artçını fuara bıraksaydın o kendisi gezerdi, sen de bizimle gelirdin...:mrgreen:
Zaten saat 18:00 den sonra ben fuara geri döndüm... Sonra artçını alır eve dönerdin... :cat:

süpersiniz beyler, umarım ankaradada sayımız artar da biz de turlarız...

ben de istiyorum... burada siyah raptor olsaydı alacaktım şimdi...

regal e serisi 4290, yeni seri 4890 olacakmış.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Helal size arkadaşlar...Çok güzel bir gezi olmuş.Fotoğrafları,iç geçirerek seyrettim.(Bir tarafımız şişmezse iyidir.):cat:

mes

Bravo RR culara

Arkadaslar bizlere bu görsel şenliği yaşattığınız için hepinize çooook tşkkler...:rendeer: Tam RR culara yakışır bi gezi olmuş tekrar tekrar tebrikler...Videoyu da seyretmek isterdim ancak açamadım bana yardım ederseniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar