pazar sabahı

baylar bayanlaarrrr.pazar sabahı 9,30 da bostancı- kozyatagı carrefour önünde buluşup fuara gıdıyoruuz.hala ve hala yerımız var:pr: :pr:

haydee kalkıyo yeşilköye cnr haydee varmı gelen :cherry:

abi kimsede tık yok yaww biz kalmışız galiba fuara gitmeyen :silent:

ne demek gittik ama yine gidicez yalnız bırakmak yakışırmı hiç 10da capitolün önünde bekleniyo olacaksınız tarafımdan sizde beni bekletmeyin::pembe::

womanrider' Alıntı:
ne demek gittik ama yine gidicez yalnız bırakmak yakışırmı hiç 10da capitolün önünde bekleniyo olacaksınız tarafımdan sizde beni bekletmeyin::pembe::

dediğin dogru saat 10 da bı gurup motorize ekip sızı beklıyor olacak :)
bu arada clgn125 bızım ıcın bılet almıs 5 dene fazladan haberınız olsun sabah sızın ıcın erken kalkıp bıletlerı almaya gıdıcem :)

valla bende gittim ve tekrar gitmeyi çok istiyorum, ayrıca sizlerle de tanışmayı çok isterim, hem aslında kozyatağı carrefour a da yakınım, yenişehirdeyim. ama sabah saat 9.30 olması biraz sakat işte, şimdi saat 1.30 daha da pc başındayız, sabah kalkmak biraz zor olur işte, ama kalkabilirsem gelebilirm ama beklemeyin...9.30 dedi mi gelen yoksa basın valla, öğleden sonra gelmeye çalışırım bende fuarda tanışırız inşallah...:)

bi güncük de bizim için uykusuz kal nolacak sankii:p netmavisi muhtemelen ilk ben gelirim oraya sizin beni tanıma ihtimaliniz düşük ben gördüüm motorlu arkadaşların yanına gelirim toplu halde olun ama başkalarının yanına gidipte rezil olmıyım sonra:)

womanrider' Alıntı:
bi güncük de bizim için uykusuz kal nolacak sankii:p netmavisi muhtemelen ilk ben gelirim oraya sizin beni tanıma ihtimaliniz düşük ben gördüüm motorlu arkadaşların yanına gelirim toplu halde olun ama başkalarının yanına gidipte rezil olmıyım sonra:)

efet bı gunde erken kalk yaw :p uyu uyu nereye kadar :)
aslında ılk ben gelırımde sabah bıletlerı almaya gıdıcem ben sona donerım plakamı al yazıo altta yanlıs kısılerın yanına gıtme kacırırlar sona senı :p

NeTMaViSi' Alıntı:
efet bı gunde erken kalk yaw :p uyu uyu nereye kadar :)
aslında ılk ben gelırımde sabah bıletlerı almaya gıdıcem ben sona donerım plakamı al yazıo altta yanlıs kısılerın yanına gıtme kacırırlar sona senı :p
beni kaçırmak cesaret ister :queen: plakan alınmıştır

valla arkadaşlar sizler için elimden gelenin fazlasını yapacam, en asgari saate yatmaya çalışacam, ve en erken saatte kalkmaya çalışacam bakalım inşallah. valla süper olur aslında minibüsle laylaylom gidilir hoş olur...bu arada kaç kişi var toplam?

gcc_ondr' Alıntı:
valla arkadaşlar sizler için elimden gelenin fazlasını yapacam, en asgari saate yatmaya çalışacam, ve en erken saatte kalkmaya çalışacam bakalım inşallah. valla süper olur aslında minibüsle laylaylom gidilir hoş olur...bu arada kaç kişi var toplam?
minibüste 7 olacak motorları netmavisi cevaplasın bilmiyorum valla yoksa söylerdim parmaklarım armut toplamıyo burdaaa:p

polise falan verme plakayı he :p bılıodum saten mıllet senı kacırıp basına bela almak ıstemez :p :p :) :) :) :)

NeTMaViSi' Alıntı:
polise falan verme plakayı he :p bılıodum saten mıllet senı kacırıp basına bela almak ıstemez :p :p :) :) :) :)
heyt beee budur işte nasılda çözdün olayı süpersin sen yaaaa:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gelemiycem motorsiklet görmek istemiyorum
tşk ettim

hadi hadi lafa tutma , tutulma :) erken kalcam ben uyimm bıraz sende yat gec kalırsan sorarım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar