Bi ben eksikmişim, bende geldim... Yaş 40 oldu ama olsun.

Merhaba,

Motor sevgisi bir çok insan gibi bende de yıllardır vardı. Ancak tehlikeli alet olduğundan uzak durmaya çalıştım. Zaten yakınlaşsam da ailem izin vermedi.
Yaş 40'a gelince biraz daha sözümüz geçmeyemi başladı yada ikna kabiliyetimmi arttı bilmiyorum. Ramzey 125cc ile motora başladım. 3-5 aydır kullanıyorum.
Eşim önceleri yanına bile yanaşmıyordu ama sonralarda birkaç kez bindirdim arkama. Pek rahatsız olduğunu söyleyemem. Sanki kanına girdik biraz. Geçenlerde ya motoru büyütsek diyorum kesmiyo bu mırmır dedim. bakarız dedi. Ana! :cyclopsan baarmadı. Ondan aldığım bu minik cesaretle maxiscooter bakmaya başladım bile. 400 lük falan 2.el ucuz bişi düşürürsem aliimmi diye eşime yalvarıcam.
2.el duyan eden olursa bi haber uçurun, sevaptır. :)
Sevgiler...

:rendeer: Bravo hocam aramıza hoşgeldin
eşinide tebrik ederim
benim eşim kabul etmemişti boşandım:queen:
bende 38 yaşında rüzgara karıştım

aslında

aslında onlarda seviyor ama kıskanıyorlar motoru ondan kabul etmiyorlar...pes etme mirim..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
estafurullah amca hoş geldiniz::blusssh: :mrgreen:

selam dostum bende senin yaşındayım.Hiç bişey için yaşın geç falan degil. ama bende hatun yok ben siyah incimle heryeri dolaşıyorum(kawasaki vn 800) onunla çok mutluyum
tekrar hoşgeldin

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla abi ikna yeteneğinmi arttı yoksa seninkiler seni gözden çıkardılar o yüzdenmi ses çıkarmıyolar bilmem ama:p
hoşgeldin:rendeer:

Ben 50 nci yaşım da 2 nci motorumu aldım.Ölene kadar çocuk kalmak istiyorum.Bunun da ayıp bir şey olmadığına inanıyorum.

dostum hoşgeldın demekkı bu 40 yaş kotu bır yaş bende 40ından sonra azanlar grubundanım sanırım.sen senelerce dur ondan sonra motosiklete merak sar ondan sonra uğraş dur.sana tekrar hoşgeldin diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar