MotoGP Oynamak İsteyenler!

Arkadaşlar eğer bilgisayarınızda kurulu MotoGP oyunu varsa internetten oynayalım :cat:

Evde MotoGP 2 var zannedersem, doğrudan netplay yoksa bile Hamachi ağı kurarım, paşa paşa oynarız :)

Motosikleti
Su Motoru
Fifa06 veya PES5 oynamak isteyen varsa bende oynayabilirim. Ayrıca Counter Strike teke tek maç yapmak isteyen clan maçı yapmak isteyenlerede yardımcı olur maçlarını kendi serverımda oynatabilir veya yönetebilirim. NFS MW da oynayabiliriz online olarak ama EA Games in oyunlarını internet üzerinden nasıl oynayacağımı bilmiyorum maalesef oynamak isteyen arkadaşlar bana yardımcı olursa her türlü varım :) ...

Motosikleti
Su Motoru
Ip ver server adresi ver hemen akalım :p ...

NFS:MW'nin netten oynanması çok karışık. Hamachi server kurmak modem resetlemek falan filan... bir sürü ayrıntısı var. Yine de çok pis sürerim NFS:MW'de, 30 küsür yarışta daha hiç geçilmedim :mrgreen:

Aslında buluşmalarda oyun paylaşıp netten oynayabiliriz :) CD'lerim çalışsaydı Age of Empires oynayalım derdim...özledim yaw...

MotoGP isteyen varsa ip-adres veririm akşama. Hatta MTNET diye bir hamachi ağı açayım ben :)

Oyunu vermesine veririm de site kurallarına aykırı olur :p

İsteyenle msn'den tavla da kapışabiliriz :mrgreen:

musti sana da baltalısın maltalısın dedik fos çıktın iki dakka kimse görmeden veremedin bi oyunu:p

Motosikleti
Su Motoru
5x sınırlı kullanmıyorsun herhalde sen :p. Oyun downloadları falan :p ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Khutuck' Alıntı:
Arkadaşlar eğer bilgisayarınızda kurulu MotoGP oyunu varsa internetten oynayalım :cat:

Evde MotoGP 2 var zannedersem, doğrudan netplay yoksa bile Hamachi ağı kurarım, paşa paşa oynarız :)

bende tam böle bi fikir atmayı düşünüyordum

ama server olayı kafamı çok karıştırıyor... yardımcı olursanız peşinizden takip ederim artık ... ...:cat: :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
xxxxx' Alıntı:
niye bi bildiğin mi var:p

2048 le bağlanıyom hemide:p :queen:

Abi ne diyeyim kralsın :cherry:. Seninle aynı apartmana taşınayımda benimlede paylaş o sana çok geliyordur şimdi :p ...

5x içtikçe bağlantısı artıyor. birazdan 4096 ile bağlanıyorum diyecek. he de geç :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Desene 2 70 lik bitirse uyduyla falan bağlanacak :cherry: ...

Super Moderator
O kadar uğraşmaya gerek yok, fuardaki çadır standımıza buyurun MotoGP 4 oynatalım...:cat:

dördüncü 70'likte internetin kalbi oluyor zaten. dünyanın ana server'ı oluyor. bi benim w2c4 ondan bağımsız çalışıyor :queen:
olcan motogp4 çıktı mı ki?

Super Moderator
İlk defa oynadım ben de, kutusunda 4 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar