bende motorsiklet almak istiyorum lütfen bana yardımcı olun

daha önce vitesli hero puch marka ve vitessiz sscooter kullandım ama istanbul trafiinde hiç kullanmadım ne tavsiye edersiniz. birde bu uzakdogu motorlarını tavsiyeedermisiniz 2000 ytl ye kadar bişi arıyom ikinci el olabilir işte bu mondial ve asya motorlarla ilgili saglammı kullananlar yada bilenler yorum yazabilirlermi tesekkur ederim msn hergün acık bu konuda yazısabilirizde adresim [email protected]

bende mondial 150 zat var . ağustostan beri kullanıyorum sürüşü oldukça keyifli. maxi scooter olduğu için biraz chooper sürüş izlenimi veriyo.şu ana kadar ciddi bir sorunla karşılaşmadım.4 defa istanbul-balıkesir (bandırma üzerinden) yaptım ve yolda bırakmadı
ama şu gerçekki uzun yol için 150cc motor yetmiyo. ben sırf yakıt tasarrufu için düşündüm alırken. şehir içi 100 lira yakıyo. şehirler arası 90 a düşüyo(tam gaz gitmezsen)
benim motor satılık eğer düşünürsen 2500ytl. 4200km. 35 litre kappa marka portatif bagaj(piyasa fiyatı 110 euro) yanında veriyorum. eğer resimlerini görmek istiyorsan www.alalimsatalim.com dan görebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar