Site hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 Mart 2006 saat 16:10, tek bir mod bile online değil. :mrgreen:

147 Kayıtlı ve 376 Misafir üye bulunmaktadır.
derin, 3354, @hmedim, A2 EHLİYET, ABZAH, açıkyol, ahmet34, Akira, ali00, alper_tim, AnTonio, araltı, ariulu, arti6630, aykan, bakırkoy, barobaro, bengisu, BIKER BOY, bilalg, Bilizbo, birolbirinc, BmwPower, BornToParty, boy, bozkurt, brody, bulnt73, Buz, cardoso, cathedral, CBR1000RR, CGL_BARIŞ, chopy, cihanpir, cinedev, clubteam, cobalt, crato, crazy_devil, crazy_driver_18, cynt, dakota, Daral, death, dhocka, dinoman, dishy, Dr_Hook, dünyali, efe150, ercanu, erhanvural, evrendeki, fener1907, freexander, frontier, Gofy, gokhankose, gravis, guctekin, harfendaz, icehockey, imekara, imkansız aşk, ismail bayrakcı, johannes falcon, johny, JoJo, kaangun, kabil, karakedi, Kara_Mamba, Kartal23, kc77, kenan0014, kender, keskinh, kotumuren, kucukprens, kırmızı, lastmohikan, ledo, lodos, longrifle78, lüleburgaz, mefex, metan, mezarcı, mkcelikkol, mkose, mondial50tt, motodevil, murattt, mutlu_yilmaz, myway, Naci63, nartallo84, nicktir, nightwatcher, numaniko, obkavi, OmaR_, oven, ozanhasan, ozlem boz, pazer, PERSEUS, piranhanet, posedion79, Prometheus, Prometheus06, Proteste Angel, rapax, richy, roadcarver, rossi_alonso, Sadobey, salihgureli, Sargonnas, sarp_ata, save_macc, serdaroglu, sereye, serkan2898, sfedakarturk, sivitkasim, sonerburak, Steaven, stratejii, tatario, technolog, thutkhuss, Tic-Tac, tonyalı, TuNeR22, ulassal, uncleisko, unobtainable, vatooz, votka, vınvın, Warfare, xeros, ışık ercan, zorkan

hehe hazır kenan da yok bol bol geyikk yapabilirim :p :p :p
şimdi olcay gelir eli kulağındadır :cherry:

» Online Kullanıcılar: 561
156 Kayıtlı ve 405 Misafir üye bulunmaktadır.
dishy, 3354, A2 EHLİYET, ABZAH, açıkyol, aidikurt, Akira, alderney, alper_tim, AnTonio, araltı, ariulu, aybiketa, baadir, barobaro, bengisu, bilalg, birolbirinc, blaxis, Bolu Beyi, BornToParty, boy, bozkurt, brody, bulnt73, Buz, cardoso, cathedral, CBR1000RR, ccbbdd, CGL_BARIŞ, chopy, cihan, cihanpir, cinedev, cnrtmr, cobalt, crato, crazy_devil, crazy_driver_18, cynt, dakota, Daral, death, delitay, derin, desparadost, dyonizos, efe150, ercanu, ersinuzun, Fanatik, fener1907, ferrari_tayfur, freexander, galipboz, gandalf11, gokhankose, gravis, guctekin, harfendaz, huseyinozturk, ibrahimkuscu, imkansız aşk, irfanaltınay, ismail bayrakcı, ismailertugrul, JackTheRipper, johny, kabil, kadirmycry, kaldera, Kara_Mamba, Kartal23, kc77, kenan0014, kender, keskinh, kimi, kotumuren, kucukprens, kırmızı, LaCiVerTSaRi, lastmohikan, ledo, lodos, longrifle78, Luckdove, lüleburgaz, Makine maxi909, mehmetkilic31, melik17, metan, mim.mim, mondial50tt, motodevil, motorcuq, Mr.Wish, murattt, musa66, mutlu_yilmaz, myway, nartallo84, nicktir, niyazierk, nkobak, numaniko, obkavi, onenight, ottvelespit, ozanhasan, pazer, PERSEUS, PrOleTeR, Proteste Angel, pursue, rapax, richy, roadcarver, rossi_alonso, Sadobey, salihgureli, Sargonnas, sarp_ata, serdaroglu, sereye, serkan2898, sfedakarturk, shouebut, sivitkasim, sonerburak, Steaven, suflor, summani, tatario, thundersss, thutkhuss, titanxxx, tonyalı, torotoro, TRADER, TuNeR22, turkishflier, ulassal, unsaloc, votka, vınvın, Warfare, yamahajet, ümit deveci, yrossi, zero, zipir, zorkan

Merhaba

Ben burdayım bakın :mrgreen:

Online rekorumuz : 571 Üye
Makine, 3354, A2 EHLİYET, ABZAH, açıkyol, ahmet777, aidikurt, Akira, alderney, alialince, alper_tim, AnTonio, araltı, ariulu, aybiketa, baadir, barobaro, bengisu, bilalg, birolbirinc, blaxis, Bolu Beyi, BornToParty, boscomp, boy, bozkurt, brody, bulnt73, Buz, cardoso, cathedral, CBR1000RR, ccbbdd, CGL_BARIŞ, chopy, cihan, cihanpir, cinedev, cnrtmr, cobalt, crato, crazy_devil, crazy_driver_18, cynt, dakota, Daral, death, delitay, derin, desparadost, dishy, dyonizos, efe150, ercanu, ersinuzun, Fanatik, fener1907, ferrari_tayfur, freexander, galipboz, gandalf11, gokhankose, gravis, guctekin, harfendaz, huseyinozturk, ibrahimkuscu, imkansız aşk, irfanaltınay, ismail bayrakcı, ismailertugrul, JackTheRipper, johny, kabil, kadirmycry, kaldera, Kara_Mamba, Kartal23, kc77, kenan0014, kender, keskinh, kimi, komtan*, kotumuren, kucukprens, kırmızı, LaCiVerTSaRi, lastmohikan, ledo, lodos, longrifle78, Luckdove, lüleburgaz, mastergenie, maxi909, mehmetkilic31, melik17, metan, mim.mim, mondial50tt, motodevil, motorcuccz, motorcuq, Mr.Wish, murattt, musa66, mutlu_yilmaz, myway, nartallo84, nicktir, niyazierk, nkobak, numaniko, obkavi, onenight, orka25, ottvelespit, ozanhasan, pazer, PERSEUS, PrOleTeR, Proteste Angel, pursue, rapax, richy, roadcarver, rossi_alonso, Sadobey, salihgureli, Sargonnas, sarp_ata, serdaroglu, sereye, sfedakarturk, shouebut, sivitkasim, sonerburak, Steaven, suflor, summani, tatario, thundersss, thutkhuss, titanxxx, tonyalı, torotoro, TRADER, TuNeR22, turkishflier, ulassal, unsaloc, votka, vınvın, Warfare, yamahajet, ümit deveci, yrossi, zero, zipir, zorkan

Online Kullanıcılar: 563
161 Kayıtlı ve 402 Misafir üye bulunmaktadır.
dishy, ABZAH, açıkyol, ahmet777, aidikurt, Akira, alderney, alialince, alkbey, AnTonio, araltı, ariulu, Arvasi3, asfalt, aybiketa, baadir, barobaro, batris, bengisu, bilalg, birolbirinc, blaxis, Bolu Beyi, BornToParty, boscomp, boy, bozkurt, brody, bulnt73, Buz, cardoso, cathedral, CBR1000RR, ccbbdd, CGL_BARIŞ, chopy, cihan, cihanpir, cinedev, cnrtmr, cobalt, crato, crazy_devil, crazy_driver_18, cynt, dakota, Daral, death, delitay, derin, desparadost, dyonizos, ercanu, ersinuzun, Fanatik, fener1907, ferrari_tayfur, freexander, galipboz, gandalf11, gecelerinefendisi100, gokhankose, gravis, gropsy, guctekin, harfendaz, hata, huseyinozturk, ibrahimkuscu, imkansız aşk, irfanaltınay, ismail bayrakcı, ismailertugrul, JackTheRipper, kabil, kadirmycry, kaldera, Kara_Mamba, Kartal23, kenan0014, keskinh, kimi, kotumuren, kucukprens, kırmızı, LaCiVerTSaRi, lastmohikan, ledo, lodos, longrifle78, Luckdove, Makine, mastergenie, maxi909, mehmetkilic31, melik17, metan, mim.mim, mondial50tt, motodevil, motorcuccz, motorcuq, Mr.Wish, musa66, myway, nartallo84, nicktir, niyazierk, nkobak, numaniko, obkavi, onenight, orka25, ottvelespit, ozanhasan, ozlem boz, pazer, PERSEUS, PrOleTeR, Proteste Angel, pursue, rapax, richy, roadcarver, rossi_alonso, Sadobey, salihgureli, Sargonnas, sarp_ata, serdaroglu, sereye, sfedakarturk, shouebut, sivitkasim, Skullhunter+, sonerburak, Steaven, suflor, summani, tatario, thundersss, titanxxx, tonyalı, torotoro, TRADER, TSOYALTIN, TuNeR22, turkishflier, ulassal, unsaloc, votka, vınvın, Warfare, yakubi, yamahajet, ümit deveci, yrossi, zero, zipir, zorkan

paşam geldi yeter mi sana derin o :):)

fuarlar falan varya ondandır kardeş. merak etme az zamanda geçer :queen:

başlığı değiştirmek lazım aga..."hiç bu kadar ölü topik hortlamamıştı" diye
yaw deli oldum bu gün..adam tarihe bakmadan cevap yazıyo foruma..
eleman 2005 mayıısta soru sormuş hangini alayım diyee,sazana 1 yıl sonra atlıyoo bunu aldiyee...adam motorunu öldürmüştüryahu..
bu gün çok oldu bu.

cevap yazmaktan tarihine bakma fırsatı olmuyo ki. hoş karşıla bunları. takma kafana...

numaniko' Alıntı:
cevap yazmaktan tarihine bakma fırsatı olmuyo ki. hoş karşıla bunları. takma kafana...

aga hoş karşılarız eywallahta bilmek istediğim merak etiğim bi topi,ğe bir şey yazıyorum iki dakka içinde ana sayfadan gidiyoo..başı boş ve gereksiz toipler kirlilik yapıyorr..olay mevzu bu..yoksa yazsınlar canımm..banaenne..parmaklarını yorarlar sadece

Başılığı açan arkadaşın moderator yapılmasını öneriyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkez birbirini kollasın smoke

:) her listede varım yuh bana bu lıstelerı bızım mudur gormesın calısmıyon dıye fırca yerım bi de

Başılığı açan arkadaşın moderator yapılmasını öneriyorum. diyen arkadaşın moderatör hatta terminatör olmasını öneriyorum.:queen:

Moderatör (forrap)
Bence bu çok ilginç bişey değil...Ben sürekli şahit oluyorum buna zaten.Modlarında kendine göre işleri var elbette her zaman sitede olamıyorlar bu da gayet normal fakat bende moderatör eksikliğinin olduğunu düşünüyorum.Sonuçta site git gide büyüyor buna oranla açılan başlık sayıları yazılan mesaj sayıları artıyor...Son zamanlarda yeni moderatör eklendi zaten sitemize iyi de oldu mesela Makine nickli arkadaş gerçekten benimde dikkatimi çekmişti,kendisi bu iş için gayet uygun,gerek bilgisi gerekse kişiliğiyle...Yalnız dediğim gibi bence mod takviyesi hiç fena olmaz düşüncesindeyim :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
modlara laf yok iyiler
ben modlar yüzünden senelerdir ekmek yediğim bir sürü sevenim olan siteyi bıraktım

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bazen gizli girmek icap ediyor, bunuda göremezsiniz. Zaten görseniz gizli olmaz :bounce:

Desertnight çok sağol arkadaşım.Yalnız tek şartım 14 Nisan'da vizelerim bitiyor,ondan sonra işbaşı yapabiilrim.:mrgreen:
Bu arada Eyong abi yemiyon di mi bizi?!:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar