K Krosser Katılım 29 Mar 2006 Mesajlar 7 30 Mar 2006 Konu Yazar #1 Merhaba arkadaslar kross meraklısı olan var mı ya ? Biraz bilgilendirse
K Krosser Katılım 29 Mar 2006 Mesajlar 7 30 Mar 2006 Konu Yazar #3 Ya evet ama hic cevap yazan yok baba
dostdark Katılım 23 Ocak 2006 Mesajlar 2,761 31 Mar 2006 #7 :rendeer: Hoşgeldin dustum mutlakka kross tutkunu arkadaşlarlada tanışırsın ama bu bölüm üyelerle tanışma yeri senide tanıdığıma sevindim
:rendeer: Hoşgeldin dustum mutlakka kross tutkunu arkadaşlarlada tanışırsın ama bu bölüm üyelerle tanışma yeri senide tanıdığıma sevindim
patatessogan Katılım 7 Tem 2005 Mesajlar 279 31 Mar 2006 #9 Hoşgeldin:rendeer: ,bildiğim kadarıyla sitede bu işi profesyonel anlamda yapanlarda var yardımcı olacaklarına eminim.
Hoşgeldin:rendeer: ,bildiğim kadarıyla sitede bu işi profesyonel anlamda yapanlarda var yardımcı olacaklarına eminim.
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 6 Nis 2006 #10 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................