Global Motordan Teste Davet Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar Global Motorun yeni açıklamasını herkezin okumasını görmesini dilerim. Global Motorun bu davranışından dolayı tebrikler.:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Değerli Motorseverler,
Son açıklamamızda Fuar ile ilgili çalışmalarımızdan bahsetmiştik.
Şimdi de fark yaratmaya devam ediyor ve sizleri 07 NİSAN CUMA günü birlikte olmaya davet ediyoruz.
Körfez Pisti o gün için tarafımızdan rezerv edildi ve deneme motorlarımız ile birlikte bizi bekliyor olacak. Sizler için oluşturduğumuz ve ikisini Sn.Eralp Terem vasıtası ile tanıma fırsatı bulduğunuz test motorlarımızdan GV 650 ile GT 250 R modellerimize sözünü verdiğimiz GV 250 yi de ekledik.Bu modelimiz de Eralp bey tarafından test edilerek en kısa zamanda tarafsız yorumlarını sizlerle paylaşacak.
Evet,07 Nisan Günü Körfez pistinde en çok merak edilen bu 3 modelimizi kullanabilir,her yönü ile bizzat üzerindeyken tanıyabilirsiniz.
Bunu için A2 EHLİYET sahibi olmanız,Fuar standımızda ilgili arkadaşımıza kaydınızı yaptırmanız yeterlidir.Daha sonra biz size detaylar hakkında bilgi vereceğiz.İstanbuldan kendi vasıtası ile gelmek istemeyen dostlarımız için servisler organize edeceğiz,ayrıca öğlen için özel Bodrum Döneri ve ayran ikramımız olacak.
Yalnız takdir edersiniz ki katılımın kapasiteyi aşması halinde kayıt işlemini bir yerde durdurma ihtimalimiz olabilir,zira yeterli zamanı sizlerin sağlıklı bir şekilde vakit geçirebilmesi için hesaplamak durumundayız.
Öncelikle Fuar Standımıza daha sonra da Körfeze siz değerli dostlarımızı bekliyor,bu vesile ile herşeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla.

Valla bravo.

Sanıyorum bu Türkiye de ilk defa oluyor ! (öyle değilse bile, ben ilk defa rastladım )

Tebrik ediyorum !

global motor bu işi gerçekten ciddiye alıyor, hyosung markasına ve kullanıcılarına olumlu yansıyacak adımlar atıyor, tebrikler..

İşte tercih sebebleri arkadaşlar adamlar işlerini ciddiye alıyor müşteriye eğiliyor keşke gidebilseydim

İşi bilen çözümüde buluyor.Bu girişimden sonra ancak birkaç yeni şirket daha bunu yapabilir.Bu tür girişimlerde kalıcı olmalarını sağlar.Bence çok olumlu aktivite.:cat:

Bu Global motorun sitesi mi bozuk yoksa bende mi çalışmıyor ? Bir aydır falan giremiyorum.

Firmalar müşteri memnuniyetine gittikçe daha fazla önem vermeye başlıyorlar umarım böyle devam eder:cat:

Bu konuyu daha fazla arkadaşımızın görmesi için panoya taşımakta fayda var. :)

MUSTURAKİ' Alıntı:
tebrikler güzel bir organizasyon ama neden sadece ehliyetliler :silent:
ehliyet kişinin motosikler sürücülüğünü kanıtlamanın en basit yolu da ondan. ehliyetsiz bir kişinin ben kullanmayı biliyorum diyerek pistte ilk gördüğü virajda yatmasını hiç kimsenin isteyeceğini sanmıyorum.

Tebrik ederim gerçekten yerinde bir davranış piyasadaki yersiz eleştirilere bir dur demesi dileğiyle :cat:

TEBRİKLER.:cat:
zaten Hyosung GV250 düşünüyordum,bu adımdan sonra güvenim daha da arttı. Hele test sürüşleri de bir neticelensin. Kendim gidemem ama buradan neticeleri öğrenirim nasıl olsa

Bugün gittim, motorları gördüm. Tabii herkes GT250 R peşinde ama bence GV 650 Cruiser muazzam güzel bir makina. Bizim Zühtü bile bayıldı...
Kesin denemek lazım !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar