- Konu Yazar
bugün havanın iyi olmasını fırsat bilerek atladık motorlara sahile gitdik arkadaşımla ve birkaç kare aldık umarım içiniz ısınır
burası kumköy sahilleri
ve sırada biz ve motorlarımız
mz ve ybr yan yana
ben ve mz
ben ve arkadaşımın ybr
ve sırada arkadaşım Soner ve ybr'si
umarım ilerki zamanlarda side apollon tapınağı ve bazı antik yerlerin fotoraflarını koyabilirim
bizimki biraz mamülü ön plana çıkarmak oldu
motorlarıda yıkamışken ve işten kısa bir süre ayrılmışken ancak bunları ekleyebildim ilerki zamanlarda umarım burdan farklı manzaralar atarım
DÜN İÇİN HERKEZDEN ÖZÜR DİLİYORUM AMA İLK ETAPDA FOTORAFLARIN O KADAR BÜYÜK OLACAĞINI TAHMİN EDEMEDİM VE BUGÜN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DÜZELTMEYE ÇALIŞTIM
VE AYRICA DÜN GİTDİĞİMİZ YER ÇALIŞTIĞIMIZ YERE 500M. FİLANDI ONDAN KASKIMI ALMADIM VE AYRICA BATUCANA KATILIYORUM HER YER HIRSIZ DOLU
burası kumköy sahilleri
ve sırada biz ve motorlarımız
mz ve ybr yan yana
ben ve mz
ben ve arkadaşımın ybr
ve sırada arkadaşım Soner ve ybr'si
umarım ilerki zamanlarda side apollon tapınağı ve bazı antik yerlerin fotoraflarını koyabilirim
bizimki biraz mamülü ön plana çıkarmak oldu
DÜN İÇİN HERKEZDEN ÖZÜR DİLİYORUM AMA İLK ETAPDA FOTORAFLARIN O KADAR BÜYÜK OLACAĞINI TAHMİN EDEMEDİM VE BUGÜN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DÜZELTMEYE ÇALIŞTIM
VE AYRICA DÜN GİTDİĞİMİZ YER ÇALIŞTIĞIMIZ YERE 500M. FİLANDI ONDAN KASKIMI ALMADIM VE AYRICA BATUCANA KATILIYORUM HER YER HIRSIZ DOLU