2 Ekim Cumartesi Anadolu Yakası Bulusma Fotografları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FOTOLAR ÇOK HOŞ GERÇEKTEN.KISMET OLMAYAN ŞU DRAG RESİMLERİNİ Bİ TÜRLÜ SİTEYE KOYAMADIM AMA UMARIM BUNUNLA İLGİLİ FOTOLARI EN KISA SÜREDE BENDE YOLLARIM.
TŞKLER :thumright:

ohoo uyuyomusunuzz... cok guzeldi herzmanki gibi..hatta herkes ayrı ayrı tehlikeler yasadı o gece trafikte.. Taa kalktık modaya gittik sadece 2 kisi dondurma yedi ben onu anlayamadım..

vayyy bensiz haaa. motorsuz adam gereksiz adam haaa. kız peril adam bi arar dimi :cherry:

ahh ah içim yanıyo içim istanbullardayken bi gidemedim buluşmalara şimdi antalyada dışkapının dış mandalı gibi hissediyom kendimi :joker:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
race;

valla burda yazıyo diye düşünmedim,ama anadolu yakası olunca senin gelmen zor oluyo(öle demiştin ya).:Gene de sen bilirsin tabi haber ederiz ayıp ettin.. :cat:

selam hayellerim beni zorluyo ama şimdilik bakmakla yetiniyorum kendine ve ooo kıza iyi bak onu benim için öp ksozdan:)

toblerone' Alıntı:
ahh ah içim yanıyo içim istanbullardayken bi gidemedim buluşmalara şimdi antalyada dışkapının dış mandalı gibi hissediyom kendimi :joker:

motosiklet.net üyeleri Antalyada da var kimse kendini yalnız hissetmesin :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar