İŞTE Kurallara uymayan Motorcu arkadaşımız

Herkeze kurallara uymaları için uyarılarda bulunurken kendisini bu karelere sığdırdık ve tamamen orj. dir

Tümer fotoyu bu adama vermekle hatamı ettim acaba :mrgreen:

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sadece motoru oraya park etti !

bu arada arkadaşımızın nick baş harfi Niceman :queen:

yok yok emrah ii oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw benmi yanlıs görüom acaba o tabela motosikletin o tabeladan sonraki alana giremeyecegi anlamına gelmiormu? arkadasta o nedenle oraya parkedio zaten..:silent:

Zuhtupasa aynen dediğin gibi ama bu CBR1000RR'ın rahat durduğu yokki

Forumdan Uzaklaştırıldı
araltı' Alıntı:
Zuhtupasa aynen dediğin gibi ama bu CBR1000RR'ın rahat durduğu yokki

genç arkadaşımız heyecanlı..:queen:

zuhtupasa' Alıntı:
yaw benmi yanlıs görüom acaba o tabela motosikletin o tabeladan sonraki alana giremeyecegi anlamına gelmiormu? arkadasta o nedenle oraya parkedio zaten..:silent:
paşam girecekti ben zor durdurdum örnek olmalısın desemde oraya park etti insancıkları hep rahatsız etti o gür motor sesiyle

alacam alacam dedin daha bi numaranı göremedik :queen:

Motosikleti
Su Motoru
O takıldığınız kurallar var ya! Kimbilir kaçınız farketmeden hergün o kurallardan kaçını çiğniyorsunuzdur. Sağdan araç geçme, kaldırıma park etme, azami hız kurallarına uymama v.s v.s. Bu tür şeyleri sonrada gelip millete kapak yapıyorsunuz bence hiç hoş değil ...

zuhtupasa' Alıntı:

Ortaköy deniz kenarına motorla inilmiyor, resimdeki arkadaş Trafik vakfı otoparkının yanına motorunu park ediyor. Arkadaşın günahını almayın:rendeer:

MeTaL' Alıntı:
O takıldığınız kurallar var ya! Kimbilir kaçınız farketmeden hergün o kurallardan kaçını çiğniyorsunuzdur. Sağdan araç geçme, kaldırıma park etme, azami hız kurallarına uymama v.s v.s. Bu tür şeyleri sonrada gelip millete kapak yapıyorsunuz bence hiç hoş değil ...

ya bırak hocam vardır bizimde bir amacımız ben uyuyorum mesela :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
zuhtupasa' Alıntı:
böyle bir durumda o bölge tabelanın arkasında kalıyorsa ve ben orada bulunuyorsam motorumu buraya koymanın yasak olduğunu nasıl okuyacam. bence iki tabela arası bir bölgedir bu ve arkadaşta bu bölgenin içindedir böylece suç işlemiştir, eşgalini bilen tanıyan varsa 155 polis imdat :queen:

ya arabayla da 5 dakikalığına yanlış yere park ediyoruz. bunda büyütülecek birşey yok. ona kalırsa kurallara göre motoru kaldırıma koymak da yasak ama ben hep kaldırıma koyarım :p

ylmzzz' Alıntı:
ya arabayla da 5 dakikalığına yanlış yere park ediyoruz. bunda büyütülecek birşey yok. ona kalırsa kurallara göre motoru kaldırıma koymak da yasak ama ben hep kaldırıma koyarım :p

Demişsin YILMAZ hocam ama Bizlere yakışmaz yoksa acil durumlarda ben de olsam koyarım yasak yere ama bööle yapmamalıydı ayıp etmiş ___KILIÇ___ :pl:

bu baslıga tümerin daha bişey yazmaması ılgınc.nerde acep?
valla tanıdıgım kadarıyla kurallara uyar diye tahmın edıyorum.ayrıca tabeladan once park etmıs yaaa almayın gunahini.
o tabela motor kullanılmaz mı yoksa park edilmezmi?

aaaaaaaaaa olmamış ama

tümer namı değer niceman ortalıkta yok çünki işi var birazdan katılır bizlere :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar