araltı' Alıntı:Zuhtupasa aynen dediğin gibi ama bu CBR1000RR'ın rahat durduğu yokki
paşam girecekti ben zor durdurdum örnek olmalısın desemde oraya park etti insancıkları hep rahatsız etti o gür motor sesiylezuhtupasa' Alıntı:yaw benmi yanlıs görüom acaba o tabela motosikletin o tabeladan sonraki alana giremeyecegi anlamına gelmiormu? arkadasta o nedenle oraya parkedio zaten..:silent:
zuhtupasa' Alıntı:yaw benmi yanlıs görüom acaba o tabela motosikletin o tabeladan sonraki alana giremeyecegi anlamına gelmiormu? arkadasta o nedenle oraya parkedio zaten..:silent:
MeTaL' Alıntı:O takıldığınız kurallar var ya! Kimbilir kaçınız farketmeden hergün o kurallardan kaçını çiğniyorsunuzdur. Sağdan araç geçme, kaldırıma park etme, azami hız kurallarına uymama v.s v.s. Bu tür şeyleri sonrada gelip millete kapak yapıyorsunuz bence hiç hoş değil ...
zuhtupasa' Alıntı:genç arkadaşımız heyecanlı..:queen:
dishy' Alıntı:neden abi yoksa bildiğin bişey mi var:mrgreen: :queen:
sölesene biz de bilelim :bounce:
böyle bir durumda o bölge tabelanın arkasında kalıyorsa ve ben orada bulunuyorsam motorumu buraya koymanın yasak olduğunu nasıl okuyacam. bence iki tabela arası bir bölgedir bu ve arkadaşta bu bölgenin içindedir böylece suç işlemiştir, eşgalini bilen tanıyan varsa 155 polis imdat :queen:zuhtupasa' Alıntı:yaw benmi yanlıs görüom acaba o tabela motosikletin o tabeladan sonraki alana giremeyecegi anlamına gelmiormu? arkadasta o nedenle oraya parkedio zaten..:silent:
ylmzzz' Alıntı:ya arabayla da 5 dakikalığına yanlış yere park ediyoruz. bunda büyütülecek birşey yok. ona kalırsa kurallara göre motoru kaldırıma koymak da yasak ama ben hep kaldırıma koyarım![]()