anadolu yakasından fuara bir-iki

arkadaşlar herkese selam olsun,anadolu yakasından dünya tic.teki fuara motoru olmayan veya motorsuz gıtmek ısteyen arkadaşlar olursa 15 kişilik minibüsüm bu iş için hazır .güzergahları daha sonra şekillendirebiliriz.görüşmek dileğiyle ...:queen:

Düşünceli davranışın için tebrik ederim.
Ben fuara çok yakın oturuyorum zaten.
Haydi anadolu yakasından tabanvay gelecekler buraya, fuara hemen kalkıyooo beklemedenn... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hata' Alıntı:
arkadaşlar herkese selam olsun,anadolu yakasından dünya tic.teki fuara motoru olmayan veya motorsuz gıtmek ısteyen arkadaşlar olursa 15 kişilik minibüsüm bu iş için hazır .güzergahları daha sonra şekillendirebiliriz.görüşmek dileğiyle ...:queen:

Ankaradan gelcek bir grup arkadasımız var.. Ekip ile prometheus nickli arkadasımız ilgilenior..ve böle bir yardım talepleri vardı..düşünürsen prometheus ile özelden yazışarak yardımcı olabilirsen misafirperverlik anlamında şık olabilir..:cat: :cat:

paşam tabıkı o arkadaşlara yardımcı olmak ısterım ama anadolu yakası derken kartal bostancı üsküdar ı kasdetmiştim.ama buradan katılım az olursa veya olmazsa tabııkı onlarada yerımız olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar trenle Haydarpaşaya gelcekler zaten..:wiinkk:

Arkadaşlar merhaba,

Çanakkale' den geleceğiz. Bilet, davetiye konusunda yardıma ihtiyacımız var. Biletix' ten ve diğer şekillerde sonuç alamadık.

Selamlar...

cok saol ilgine bir cok kisiye yardımcı olacaktır minubusun.. :) Hemde makara kukara gidilir iste...

ewet makara gırgır yaparız hatta topluca bır borekçıye veya kahvaltı yapabılecegımız bır yerı bıle ıstıla ederız dıye düşünüyorum.

Yaaa ben motoru bayiye bıraktım bugun :cyclopsan Bir kisilik daha yer var mı? Ayrıca ne gun ve kacta gideceksiniz??

hocam pazar günü benim boş günüm .saat için ise hep beraber karar verırız diye düşünüyorum.zaten senden başkada gelebilirim diyen olmadı daha.

baylar bayanlar motora gönül veren arkadaşlar çagrımı yineliyorum hadi neredesiniz

Hop hop yukarı,(eski süpermen çizgi filminden nadide bir cümle,köpeği falan da vardı süpermenin enteresan bişeydi, bilmem hatırlayan var mıdır)
Güzel bir davet var burda yukarı taşıyalım kendisini :)
Anadolu yakasııı nerdesiniz?

hata merhaba, ben dolmabahçe buluşmasına katılmıştım.
orada bir abimiz de böyle birşeyden bahsetmişti. aynı kişi misiniz acaba?:)
ben büyük ihtimalle yanımda +1 kişiyle sizinle gelebilirim. kesin olarak daha sonra size tekrar iletirim.
görüşmek üzere.

ewet sanırım o bahsettıgın kişi benim.aramızda gormekten memnun oluruz.

Helal sana hata biz de maltepeden geleceğiz 3 motor gelmek isteyen arkadaşlar olurda artarsa sana haber veririz. Bende motoru bakıma götürecektim Fuar var diye 1 hafta daha erteleyeyim.

Alesta motoru Pendik Servise mi bıraktın bakalım son hali nasıl olmuş kızının. Derya Fuara gidince Armedo'dan deri çantalara bak istersen. sağ sol arka 102 YTL civarı tutuyor.

Pardon yanlış başlığa yazmışım mesajı şimdi farkettim. Bu mesaj silinebilir

hata bende mi lütfi kırdara giderken bu konuşmaya şahit olmuştum yoksaaaa sende buluşup gideriz mi demiştin ben bankoyum kesin geliyorum sadece saat yer ve gün bildirin yeter zahmet olacak ama idare et artık::pembe::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar