HBI Motordan Beklenen Haber

Selam arkadaşlar dün HBI motoru aradım 2006 sezonunda yeni motosiklet getirecekmisiniz dedim. Yetkililer Mayıs ayında TVS Apache Modelini getireceklerini söylediler. Bende Sabırsızlıkla beklediğimizi söyledim.Daha önceden TVS Fiero F2 modelini kullanmıştım çok kaliteli diyebilirim.Bu yeni model ondanda kaliteli. Yaşasın Çin mallarından kurtuluyoruz.

Siz değerli arkadaşlarıma Link vereyim herkes baksın. http://www.tvsapache.com/ride-now.aspx?n=1

Motosikletler Hindistan Malı

2wall800.jpg

3wall800.jpg

4wall800.jpg

6wall800.jpg

1wall800.jpg

4 zamanlı hava soğutmalı
147.5cc
13.5 hp
12.3 nm
5 vites :)

kısaca özellikleri yazdım.

hakkatten süper motormuş bu modelde iyi vallahi benim çok hoşuma gitti:cat:

YBR'nin az şekillisi... Hindistan malı da çok iyi sayılmaz, bence Çin'den farksızdır bu.

Prometheus' Alıntı:
YBR'nin az şekillisi... Hindistan malı da çok iyi sayılmaz, bence Çin'den farksızdır bu.

Arkadaşım TVS Markası Suzuki firmasının Hindistan da açtığı fabrikada üretiliyor zaten son harf te TVS Suzuki nin anlamını taşıyor ben daha önce üretilen TVS Fiero F2 kullandım Harika bi motosiklet.Herkese tavsiye ederim.Zaten geldiğinde hepimiz göreceğiz değilmi:cherry:

Seyir subayı : Kaptan.Bir cisim yaklaşıyor...
Kaptan : Bilgisayar... Cisimi tanımla.
Bilgisayar : zzzzppp bbiiiiip boooop (bilimum teknolojik sesin ardından) Gelen cisim TVS.Hindistan gezegeninden yaklaşıyor.Tahmini çarpışma zamanı federasyon saati 10059*652,14...
Kaptan : Çabuk tüm motorlar tornistan :)silent:)
10, 9, 8, 7......
Space Motorcycle 1999
tu bi kontinyu...

Sitesinden edindiğimiz bilgiler, tarihçesi, tanıtımları, resimleri, teknik özellikleri ve buna benzer bilgiler az çok fikir verecektir bizlere.
Fakat bir makineyi yolda, hatta mümkünse kullanıcısı ben olmak üzere görmediğim sürece hakkında iyidir yada kötüdür gibi bir yorum yapmak bana çokta anlamlı gelmiyor açıkçası.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazı yeni firmalar kendini kanıtlamak için çok kaliteli üretimler yapıyor , bellimi olur ne çinliye benzer nede japonlara ,

şekli şemali yerinde arka frenler kampana.. sanki biraz o motordan biraz bu motordan koymuşlar ortaya bu çıkmış.. Tvs'nin scooter'larını biliyoruz pekte başarılı değiller.. ha Hindistan ha Çin ne fark eder ki.. adından belli bi kere ne mal olduğu "Apache"... fotoğraflar güzel ama bu motor bence de yanaşamaz Honda, Yamaha veya Suzuki'nin civarına.. Piyasadaki Çinlilerden iyi olabilir ama..

ilnapoli' Alıntı:
şekli şemali yerinde arka frenler kampana.. sanki biraz o motordan biraz bu motordan koymuşlar ortaya bu çıkmış.. Tvs'nin scooter'larını biliyoruz pekte başarılı değiller.. ha Hindistan ha Çin ne fark eder ki.. adından belli bi kere ne mal olduğu "Apache"... fotoğraflar güzel ama bu motor bence de yanaşamaz Honda, Yamaha veya Suzuki'nin civarına.. Piyasadaki Çinlilerden iyi olabilir ama..

fotoğraflar güzel ama bu motor bence de yanaşamaz Honda, Yamaha veya Suzuki'nin civarına

Arkadaşım bu motosikletler Hindistan malı. Suzuki Hindistanda ortaklaşa çıkarıyorlar tasarım Suzuki'ye ait üretim Hindistan yapımı.Ama Japon kalitesin de üretiliyor.Motosiklet camiasına hayırlı olsun. Yamaha diyorsun ama Daha önceden TVS Fiero F2 modelini kullanmıştım 2005 model. Yamaha YBR modeliyle karşılaştırdık % 40 oranında TVS Fiero F2 modeli fark attı.

Fark bir Şasi
fark iki artçının ayaklıkları
Fark üç Gidon
fark dört ön maşa
fark beş depo kapağı (sadece bu depo kapağı bir adet YBR eder):cherry:
fark altı motorun ürettiği tork
fark yedi Japon kalitesin de üretim

Dip not Yamaha YBR Çin kalitesinde Çinde de üretiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar