Yıllar sonra yeniden

bir yıla yakın oldu sanırım buradan uzak kaldığım, eskiler belki hatırlar beni.. motor tutkumu sonuna kadar sınırlamak için her türlü motor aktivitesinden uzak kalmaya çalıştım.. taaaa ki eskişehirdeki artiz motor sürücülerinden (motorcu demedim dikkat) birisi altında zx12 ile vızır vızır yolda tin tin giderken ah ulan o alet öyle mi kullanılır şeklinde içimnden saydığım küfürler sonrasında kendimden geçip yine delirmeye başladım. Ve işte yeniden aranızdayım..

boy

Tekrar hoşgeldin. Sen yokken neler oldu neler, çok şey kaçırdın. Otur oku bakalım senelerdir yazılanları :mrgreen: Motosiklet böyle bir meret işte, unuttum sansanız da unutmazsınız!

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ben yeniyim ama seni avatarından hatırlıyorum
tekrar hoş geldin:rendeer:

hoşgeldin:)
umarım hayalindeki motora binip o artizlrin yanından hakkını vererek geçersin.:mrgreen:

hoşbulduk tekrar :D

crxforever' Alıntı:
umarım hayalindeki motora binip o artizlrin yanından hakkını vererek geçersin.:mrgreen:

bu yaz kolpa bir alet alıp 10000 km yol yapmayı planlıyorum. bunu başarabilirsem bir sezonda, 2007 fuarında bir zx6 almak istiorum. tabi parasal dengeyi kurabilirsem :D

Hoş geldin umarız bir daha bu güzel samimi ve sıcak ortamı bırakmazsın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar