kanuni 250c,jinlun 250,keeway landcruiser

selam dostlar aranıza bugün katıldım 13 yaşından beri kullandığım peugeot panterimi(belki bilirsiniz şu pedallılardan)emekliye ayırdım ve en geç 15 gün içinde bu üç motordan birisini almayı planlıyorum.tecrübeli arkadaşlaradan yardım bekliyorum.biliyorum keeway hakkında kimsenin tecrübesi yok.yinede fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.sizce hangisi ve neden???
teşekkürler

Keeway Landcruiser kullanıyorum. Bir arkadaşımın Kanuni'si var. Jinlun yakından görmedim. Kanuni ve Land Cruiser kıyaslaması konusunda tek söyleyebileceğim zevk meselesi farkıdır.

bence kesinlikle en iyisi land cruiser.diğerleri başını çok ağrıtır.motorun durumundan vibrasyona kadar her anlamda land cruiser üçü arasında açık arayla birinci gelir.

bu junlin 250 3 motor içinde tavsiye ettigim motor sispansiyonları biraz sert ama taş gibi motor çok güçlü birde devriyajı cabuk sıyırıyo gerçi zorluyo kardeşim ondan ama çok memnun canta vs. çok şey takıldı ama elimde bu foto var
dscn0111gd5.jpg

bunuda bi arkadaşım aldı ama pek memnun degil vibrasyonu aşırı 150cc dezavantaj
dsc00966bc3.jpg

buda benim kuculi:) bizim biraderin fotosu dolu adam fotojenik:p
dscn0202ek8.jpg

ben kanuniyi pek inceliyemedim ama bu 2 sini bilirim junlin çok kalıblı ve cin malı gibi durmuyo işte ufak tefek sorunlar oluyo ama bunlar cin mallarında normal

bu motorlara . yumuşak davranacaksın . hondaya . yamaha ya davrandığın gibi davranma . bizler gibi 15000 -30000 arası km de ol

landcruiser da iki silindirli v motor var ve titreşim jinlun ve tiger'a göre çok çok azdır.ayrıca arka freninin disk olması da kesinlikle ekstra avantajdır.tek silindirli motorda motordan çok sürüş bazında ilk akla gelen titreşimdir.ve cidden konfor açısından önemli bir konudur.tiger alıpta pişman olmayan ben bir arkadaş görmedim çevremde.jinlun hakkında çok fazla yorum yapamam ama her durumda cruiser daha iyidir diye düşünüyorum.

hiç tartışmaya gerek bile yok tabiki landcruizer , diğerlerinden farklı çünkü v motor

Tamam herkez fikirlerini söylemişte başlık 2006 mart ayında açılmış :)Açan kişide 2 yıl sonra bakıcağınıda sanmıyorum :)

Land cruıser için bir yum yapamayacağım ama kanunı ve junlın için bir kaç şey söyleyebilirim.
arkadaşlarında dediği gibi temiz kullanır ve nazik davranırsan seni çok uzun yıllar götürecektir buarada vibrasyon konusunda ufak tefek bazı şeyler yapman gerekecektir .
neyaparsan yap bir faydası yok diyenlere aldırma ,ben yaptım ve vibrasyon hemehemen %50 azaldı ve 20,000 km yi geçmeme rağmen maşallah halen sorunsuz :cat:

harbidende doğru boşana hortlastmış olduk :D:D

v motor hangisiyse onu al v motorda vibrasyon çalışma prensipi açısından az olur pistonlar paralel olduğu için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar