Bütün Fuar Fotoları Bu Başlıkta!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YAw ellerine saglıkta insan bizim standın resminide bi çeker dimi..:silent:

motosikletlerden çok kızlarla ilgilenmişsin :bounce: :bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
"Fuardan ilk resimler" ama il 3-5 resimde nedense motor yerine kızlar var:cherry:

fuar alanına kamera sokmaya izin veriyolarmı fotoğraf makinesi için sorun olmadığına göre

!!!

"motor Fuari" Ndan Ilk Resimlerin Bu Hatunlar Olmasi Bilmiyorum Ama :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fuardaki bu mankenlerin sözde şovunu izledim. Hiç de beğenmedim. Kesinlikle üçüncü sınıftı..

Bizim millet bir tuhaf.. 40-50 kişi cep telefonu kameralarından mankenlerin kaydını yapıyorlardı. Böyle ilkellik görmedim desem yeridir...

Gel gelelim motorlara. Tek kelimeyle fuarı Çinliler istila etmiş. Alt kat full Çin malı dolu. Yukarıda sadece KTM, Aprilia ve Korlas (Suzuki) var.. Başka da bir nane yok. .

Gitmeyenler bir şey kaçılmış sayılmaz..

Ben öteki fuarın daha iyi olacağını düşünüyorum. Havalimanı yakınındaki..

Forumdan Uzaklaştırıldı
KTM, Suzuki, SYM haricinde (ki o da suzuki sayılır) genelde hep çinçinler var, pek keyif almadım Lütfi Kırdar'dakinden. Önümüzdeki haftayı bekliyorum.

ugurdan ne haber

arkadaslar fuarda ugurun yenı modellerı sergılendımı bılgısı olan var mı ?

KTM, Aprilia ve Suzuki dışındaki firmalar Çinlileri boykot etmek amacıyla katılmadılar bu fuara .. geri kalnların tamamı CNR'da olacakmış.

Suzuki, KTM ve Ducati haricinde görmeye değer marka yoktu; zaten bu üçü diğer fuara da katılacakmış. Gitmeyen bir şey kaçırmaz.

Bu arada girişte LeMans Endurance Türkiye yarışının tanıtım amsası var, PlayStation2'de Formula 1 2005 oynatıyorlar, günün en iyi zamanını (3 tur 4'49 saniye) yapan kişiye (BANA :mrgreen: :mrgreen: ) LeMans Endurance yarışına ana tribünden bilet veriyorlar :) O yarışa gidecek olan haber versin.

boykot

evet arkadaslar boyle bır sey soz konusu boykot amacıyla fuara katılım olmadı gecenlerde bır haberdede okumustum

Dogruda arkadaşlar senelerce bu adamlar piyasayı somurmedimi;Şimdi ucuz motorlar girince ve giderek motor fiyatları ucuzlayıp kalite bir şekilde artmaya başlayınca boykot neyin boykotu .Sadece bizden pahalı motor alacaksınız dayatmasının boykoyumu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
@Ares-i
Ugur Mondial'in hangi modelini soruyorsunuz bilmiyorum ama yeni modellerin hepsi vardı standlarında. Ayrıca dediğim gibi geçenlerde bir arkadaşım 150 KN modelini almıştı Mondial'in, işçilik hoşuma gitti, diğer çinçinlere benzemiyor.

maşallah kızlar diz boyu motorlardan çok:)
neyse bu fuarın pekk iyi olmadığını duydum bende gitmeyi düşünmüyorum.
resimler için teşekkürler..

Boos Hoss koparttı beni. Gözlerimle görmem dokunmam lazım bu alete.

A

ARKADAŞLAR...ucuz motor büyük firmaların fiyatını etkilemezki ..piyasada güçlü olan firmaların fiyatları gene aynı yüksek yani..boykot bence kullanılan malzemeyle ilgili olduğunu düşünüyorum....fuara gidenler gördü..suzuki..ktm stantlarındaki motorların görünüşü kullanılan malzeme kalitesi kendini uzaktan bile hissttiriyor...göz var nizam var..ne kadar paran var ona göre alırsın motorunu..bizim stantı hazırlayan arkadaşlara sitemlerimi iletmek isterim..daha doğru duzgün bir yer bulunamadımı merdivenlerde bir resim 3-4 motor lastiği bumudur stant ....belkide ben farklı birşeyler beklediğimden şaşırdım acıkcası..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar