Dünyanın en uzun motoru

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bignlitl.jpg

brand1.jpg

brand2.jpg

brand3.jpg

bignlit2.jpg

Valla çok hoşşşşş ne diyim, adamların zamanı, parası bol ne yapacaklarını şaşırmışlar :cherry: Ama o kadar alete, o kadar benzin deposu az gelir. :geek:

Ben böyle şeylere vakit harcamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. ne yapacak şimdi adam bunu. :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbiden ya ...valla görüntü olsun torba dolsun hesabı... :sunny:

pratik değil be ama zevk meselesi onunla uğraşmak bile ayrı bir zevk verir insana illa kullanmak şart değil. Bir şey yaratmak ve bunun orginal olması vce senin eserin olması duygusundan öte bişi var mıdır?

Oytun' Alıntı:
Valla çok hoşşşşş ne diyim, adamların zamanı, parası bol ne yapacaklarını şaşırmışlar :cherry: Ama o kadar alete, o kadar benzin deposu az gelir. :geek:

Ya dostum zaten bizde parada zamanda olsa bunu kullnacak yer yok bunu değil yarısını kullanacak yer yok... :cherry:

bu motoru nerde kullanacaksın kocaman şeyin var tamam gördükte işlevi olmadıktan sonra at çöpe gitsin ....!!!!!

arkasına long vehicle yazmayı unutmuşlar birde disk frene bastığın zaman ön tekere hava gidene kadar yarım saat geçer herhalde:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MoToR' Alıntı:
arkasına long vehicle yazmayı unutmuşlar birde disk frene bastığın zaman ön tekere hava gidene kadar yarım saat geçer herhalde:queen:

ya kanki sen farketmeişsin fren sistemi fred çakmaktaş modeli herkes ayaklarını yere koyarsa (üstüne binenler yani) abs falan halt yemiş zınk diye kitler valla.ya bu amerikalıların keyifleri gıcır işte ne halt yicekelrini şaşırmışlar altları kuru nede olsa :))

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya ne en uzun motoru ya
ben motor falan göremedim
maşallah teren şasesi gibi bişe vardı,insanlar üstünde foto çektirmiş,o alet motosikletmiydi:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar