motoshow'06 - motosiklet 2006 fuarları arasında ne fark war?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa süre arayla düzenlenen bu 2 fuar arasında ne fark var?Neden 2 ayrı fuar kısa süre arayla düzenlenmiş?Hangi fuar show amaçlı,hangisi daha çok alıcıya-kullanıcıya yönelik?Hangi fuarda aktif satış var?Hangi fuarda daha çok ürün ve şirket olacak?
Bilgilendirirseniz sevinirm.
Birde ricam olacak;bende motosiklet fuarı davetiyesi var ama motoshow davetiyesi bulamadım.Elinde fazla olan varsa gönderebilirmi?
Teşekkürler

motoshow'un yeri daha az olduğu için büyük üreticiler bu sene CNR'daki fuarı tercih ediyorlar. Her ikisine de katılan var mı bilmiyorum. ama lütfikırdar da piyasaya yeni giren markaların olacağını duydum.

eskiden bir fuarı beklerken şimdi iki oldu, inşallah ileride scooter2007- enduroshow, vb. gibi fuarlar da olur.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar