Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadadişler ya ben benım motora ses sistemi düşünüyorum da ama nasıl kask yontemı ile o da nasıl oluyor bılmıyorum ama ole duymuştum ya 1 yardım cı olursanız sevınırım motorun markası da yamaha ybr 125 ya bu motora olurmu ?_?
Ben yapılabılırmı diye soruyorum kardeş ler yani kask ın içinde sadece kask takınca dinlenebilecek şekilde 1 sistem olurmu ? öbür türlü zaten ybr ye olmaz gibime geliyo çünkü hoparlörler nereya takıcaz neyse arkadaşlar kask ile olurmu ?
olum napcan lam müzüğü boş ver aragaz ver o sesleri dinle işte ondan iyisimi var :cherry:
ama gece motor kullanırken müzük dinleyebilrisn çünkü o zman dışarıdan gelen seslere ihtiyacın olmucak çünkü gece korna çalınmaz farlarla ikaz edilir. ama bu seferde aynaları iyi kullanman lazım :sunny:
ben speed'le buluşmaya topkapı'ya giderken yanıma telefonun radyolu kulaklığını almıştım hem tarif için aramam gerektiğinde kaskı çıkarmama gerek olmasın hem d yol nispeten uzun, tek başımayım, sıkılmiim diye. Yolda çok hızlı gitmiodum, radyonun sesini de çok açmamıştım hem dışarıdaki sesler gerektiği kadar geliodu hem müzik dinliodum, sen d sistem kurmak yerine kulaklık tak kaska, yok ille de sistem diosan kulaklıkları kaskın içine sabitle al sana sistem :sunny: