- Konu Yazar
sevgili dostlar benim bir önerimde şudur...Anadolu veya İstanbulda olupta birbirini göremeyen sitede köklü dostluklar kurmuş çok insan var...sadece msn üzerinden muhabbet yetmiyor...insan sevdiği site üyesini görmek istiyor...bu nedenle diyorumki...herkes fuara ne zaman gelecekse saat kaçta fuarda olacaksa bu başlık altında toplasın...mesela ben kısmetse...
26 mart pazar...saat 12.00den 17.00 ye kadar fuarda olacağım...
birbirimizi nasıl bulacağıza gelirsek...mesela ben saat 13.00 de Honda standının önünde olacağım...düşünsenize Hababam sınıfı gibi...herkes Honda standının önünde olmuyomu...tam makara yani...istenirse yakalarına bir gül takanlarda olabilir:queen:
veya mt.net standındada buluşulabilir....
gibi...herkes bu başlığa bakar ve kankasını dostunu görecek şekilde ayarlama yapar...sevgilerimle...ben mesela Dishyi bekliyorum...geldi geldi...gelmedi abi falan demesin bana bidaha...onu aşkı Kenan Doğuluyla tanıştırıcam..:queen:
26 mart pazar...saat 12.00den 17.00 ye kadar fuarda olacağım...
birbirimizi nasıl bulacağıza gelirsek...mesela ben saat 13.00 de Honda standının önünde olacağım...düşünsenize Hababam sınıfı gibi...herkes Honda standının önünde olmuyomu...tam makara yani...istenirse yakalarına bir gül takanlarda olabilir:queen:
veya mt.net standındada buluşulabilir....
gibi...herkes bu başlığa bakar ve kankasını dostunu görecek şekilde ayarlama yapar...sevgilerimle...ben mesela Dishyi bekliyorum...geldi geldi...gelmedi abi falan demesin bana bidaha...onu aşkı Kenan Doğuluyla tanıştırıcam..:queen: