Yazdıklarınıza dikkat edin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borsa önerisine para cezası

Bir internet sitesinin forum bölümüne yazılan "borsa önerisi" yazan kişiye pahalıya mal oldu.

Bir internet sitesinin Forum kısmına Frigo- Pak Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisseleriyle ilgili olarak "voltran2" rumuzuyla "gerçeğe aykırı" yorum ve tavsiyeler yazan Volkan Güngör 10 bin 980 YTL para cezasına çarptırdı.

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=92760

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel haber işte olay budur teşekkürler paylaşım için

böyle bir şey yapacaksaa artık kimse yorum bile yapamaz. Herkes bir yerden alıntı yaparak tek düze bir paylaşımın eşiğine gelir.

-Herşeyin toz pembe oldugu bir ülkemizde kötü eleştiri yapmak hangi yiğidin harcı soruyorum sizlere? Günlük gülüstanlık yaşıyoruz şurada ne gerek var gördüklerimizi - yaşadıklarımızı - okuduklarımızı - kendi doğrularımızı başkalarına iyi ya da kötü bir şekil de anlatalım. Kendimize saklayalım ve sus pus oturalım en iyisi bu. Düşünmeyen - düşündüklerini güzel bir şekilde aktarmayalım ne olur...Hep bir yerlerden alıntı yapalım ..
-Eleştri yapma hakkımızı kullandırın bizlere.(I robot) Adam youmunu yazmış ama doğru ama yanlış sonuçta onu okuyan kitle hemen atlamaz bu böyledir diye.Yazar hemen, bunlar doğru değil şöyledir diye.(eğer o kadar aptal değillerse - ilk gördükleri yorumu doğru sanmayan - düşünebilen, düşündüğünü yazabilen - konu başlığının altında konu dışında soru sormayan kişilerse)

-internet diyoruz özgürlük diyoruz, paylaşım platformu diyoruz, sanal dünya diyoruz, eeee ben ne anlamadım bu işten aynı gerçek hayat gibi oldu çıktı karşımıza...
*Arama motorlarından belli cümleleri arama yasağıda gelir bence*

-iki başlığada ekleyedim..

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar