(cemo_brs ...çok süper baba ne kadar yakıyo bu
baksana ayı dagına bile tırmanmış orda hersene 3 kişi donarak ölüyo)
canavar benzini kokluyo...hatta hiç bir yakıtı yok desem inan valla...iman gücüyle gidiyo...duasıda şöyle...ey Atlas okyanusundaki mikroorganizmaya bakteriye yerin altındaki solucana yön veren Allahım...senki bizlere tek teker ve stoppie yeteneğini verdin...şu zavallı kulunun motoruna torkuna pistonlarına güç ver...
(dishy... mete abi alemsin haaa bnde ciddi ciddi aldın sandım
ama şimdiden söyliyim bnm fena halde nazarım değerrr )
kurban olurum sana dishyim...yeterki sen değdir...nazarı...

...mete abin sana ölür...heheheh...Benim göbek adımda Coşkun'dur...mucckk...ben sana alcam motor...ne istiyon söyle antalyanın en güzel eczacısı...:cherry:
(ashes... ulan mete çok sağlam olmuş helal olsun buluşmaya gel yeni motoruda getir)
öptüm seni aşkım...motor değil sana grayderle gelirim anam...motorsuzluktan zaten ben olmuşum motor kankam...
(Makine... muhaha harika ya. Böyle çekimler çok keyifli. Tebrikler.)
makinem adanın gülü kankam...keyif verici maddelerden uzak kalmak lazım bilirsin...:cherry:
(KaWa-JaWa/HaWa-CıWa...muahahaha , mete han '' nazer etme nolur çalış senin de olur '' demişsin ya
çok çalıştın mı bunun için
depoyu fullemek çok tutar bunun yaw .. Allah bilir kaç ton yakıt alıyordur bu hem de fullforce 98 )
kankam gecemi gündüzüme kattım...yemedim içmedim...bunu alabildim...seneye uzaktan kumandalısını hedef yaptım kendime....:cherry:
ayrıca skullhunter kankamada emeği için özel teşekkür ederim...ben skullhunterı değil...skullhunterın beni sevebilme ihtimalini sevdim...bana bugün iyi sabretti yavv...:rendeer: