lütfen bi yardım edin

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmak üzereyim arabamı satmak zorundayım ve önceleri ayağımı yerden kessin diyerek baktığım motor olayı iyice tutku haline gelmeye başladı siteyi inceledikçe... önce honda cbr125r düşünüyodum ama fiyatın pahalı olmasından dolayı daha hesaplı modeller düşünmeye başladım. zealsun kros motoru düşündüm ama çin malları beni korkutuyor devamlı sorun yaşayacağımı düşünüyorum güvenemiyorum ve son günlerde ybr 125 hoşuma gitmeye başladı önce kurye motoru gözüyle baktığım motor beni iice kendine çeıkmeye başladı. 2. el motor almak istemiyorum çünkü motordan fazla anlamıyorum ve ilerde sıkışırsam para edecek bi motor istiyorum ayrıca.Sanırım çok şey istiyorum ama ne dersiniz bana bi akıl verin. motor kullanmayı vbiliyorum ama hiç tecrübem yok sadece teorik olarak biliyorum ne yapmalıyım rodaj süresince nasıl uygun kullanabilrim daha tam olarak kullanmayı bilmeden

bence birazcık kasabilirsen cbr125 alne de olsa honda ve ben kullandım gerçekten çok güzel bi motor..

2005 model 3000-7000 km arası CBR125'ler 3.500 YTL civarında. Mümkünse al bence. Honda sağlamlığı motorun her yerinden belli oluyor. YBR 125, MZ 125, XLR 125 ve Kanuni Cheetah kullandım. Tamam bazılarının tarzı farklı ama sağlamlık bakımından çok daha sağlam hepsinden.

hondanın yedek parcaları pahalı ama bunuda hatırlatayım.yanı alırken servıs olayınada bi göz at.cbr125 cok guzel motor,ybr125 de. zor secım olcak

keşke biraz daha çıkabilsem ama maksimum 2750 param var çünkü kredi kartı borçları ödenecek malum keşke honda alabilsem ama ybr 125 de kötü değil gibime geliyo tabi tecrübesi olanlar benden daha ii bilir ben dışardan konuşuyorum

açıkçası çin mallarına karşı bi antipatim var bi türlü içime sinmiyor. ucuz mal alacak kadar zengin değilim misali ama bilmiyorum yani tipleri falan güzel mesela dediğim zealsun kros modelin ama yinede korkuyorum almaya

2.eli satarken para etsın dıyosan zaten kesınlıkle çin malı alma.dostum sen bence ybr al.ıyıdır o motor.

canerthereal' Alıntı:
keşke biraz daha çıkabilsem ama maksimum 2750 param var çünkü kredi kartı borçları ödenecek malum keşke honda alabilsem ama ybr 125 de kötü değil gibime geliyo tabi tecrübesi olanlar benden daha ii bilir ben dışardan konuşuyorum

bencede ybr al güzel motor ama zealsunda güzel şimdi ikisinden birini tercih et parana göre en uygun iki motor :cat:

madem paran sınırlı. hesaplı 2.el temiz ybr al. biraz binersin satıp değiştirebilirsin istediğinde. satınca da cbr125 alırsın işte. sıfır ybr alsan nerden baksan 600-700 ytl zararın olur satınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar