şaşırmayın!!!! bu canavar mz'in ta kendisi......

:cat:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
1602big1rz.th.jpg
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
almanlar 1995 senesinde mz in 2 zamanlı modellerini kombasan holding e sattıktan sonra bu 4 zamanlı canavarları üretti... merak eden varsa ad:www.muz.de :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desene efasane geri döndü köy yollarında gördüğümüz ve hala kullanılan 80-95 model mzler tıkır tıkır çalışıyo ben görüyorum ha kuryelerde de görüyom işllah scoter sınıfında da boy gösterir

burak89izmir' Alıntı:
desene efasane geri döndü köy yollarında gördüğümüz ve hala kullanılan 80-95 model mzler tıkır tıkır çalışıyo ben görüyorum ha kuryelerde de görüyom işllah scoter sınıfında da boy gösterir
inşallah..daha neler varda, fiyat olayından dolayı bizim piyasaya giremiyorlar herhalde..birde kaliteli motorlarda japon tutuluyor bizim ülkede..scooteri de var her bişeyide var bu mz'in...
:queen:

Zamanında paramı vardı motormu vardı MZ, JAWA dan sonra ferrari gibi seri atak geliyodu
Nerden nereeyee.......

serkankiyak' Alıntı:

inşallah..daha neler varda, fiyat olayından dolayı bizim piyasaya giremiyorlar herhalde..birde kaliteli motorlarda japon tutuluyor bizim ülkede..scooteri de var her bişeyide var bu mz'in...
:queen:
MZ degil KURALKAN adında kendi patentini satıyo
MZ alman malı

benim favorim MZ 660 black panther ve MZ 1000S de sıkı bir makine..
mzblackpanther7bi.jpg

mzmotogp27nf.jpg

nacizane

yilmazelektrik' Alıntı:
yaklasık bir ay önce ben sunmustum forma takip eden arkadaşlar çok tabi eski mz sahipleri.
biz çömeziz daha..
nacizane katkımız olsun istedik..
yeniyiz yani af ola..

pardon öyle demek istemedim devam et yanındayız ayrıca çok mz kullandım turkiyeye gelmeyişinin nedeni piyasası turkiye normlarına göre çok pahalı geliyormuş diye duyduk ayrıca turkiyeye gelişi %100 kanuni kuralkan elinde bir zamanlar onun isminde motor çıkarıyordu.sonra ne oldu bilmiyorum kanunide çin malı motorların listesinde yerini almış oldu. SERKANKİYAK sanada kazasız belasız iyi yollar.

Mz'in orjinal sitesini uzun zamandır takip etmekteyim bunlar yeni değil zaten saygılar....

eskiden Jawa'yle MZ'ler hep karşılaştırılır durulurdu hangisi iyi diye.. Jawa'nın şimdiki modellerine bir de MZ'lere bakınca, MZ'in sınıf atladığını tam bir Avrupalı olduğunu görüyorum ama Jawa malesef çok şey kaybetmiş..

ya bu mzlerin yeniden üretilmeye başlandığı dönemde lütfi kırdardaki motosiklet fuarına geldiklerini hatırlıyorum da hiç ilgi görmemişlerdi, üzülmüştüm.

su 660 karapanter cok hos gozukuyo.turkiyede satılıyomu ve kaca bilen varmı?

mz in yükselişi motorseverler açısından sevinçle karşılandığı bir gerçek bir motor sever olarak, yani duygu dolu anlar yaşadım:p ama abartılmamalı çünkü kalitesi belli olan bir marka ama inşallah fazla pahalı değildir. bende gördüklerimden sonra 660 lık karakıza binmeyi isterim fazla ateşli yani neyse hayırlı uğurlu olsun

bu motorlar satılmıyor, türkiye'de distribütörü de yok zaten.. ama cüzdanı kalın bir abimiz alır getirirse o zaman nasiplenebiliriz.. bu motorları çinlilerle karıştırmamak lazım, aprilia'yla ducati'yle falan karşılaştırmak lazım. Türkiye'de satılırsa da fiyatları onlardan aşağıya olmaz..

bence ducati ile karşılaştırılmaması lazım. ama iyi motor olduklarını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar