- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
- Konu Yazar
nasıl içim acıdı anlatamam.bir görmeliydiniz o gözlerindeki sevecenliği, saygıyı, dürüstlüğü.adı değişik birşeydi şu an hatırlayamıyorum ama 80-85 yaşlarında, geçimini yol kenarında kendi ördüğü çoraplar ile sağlamaya çalışan çok ama çok tatlı bir nineydi.Bulunduğu ilin valisi ziyaretine gitmiş.hepsine öyle misafirperver, öyle sevecen davrandı ki anlatamıyorum.gözlerim sulandı izlerken resmen.3 aydan 3 aya 150 ytl maaş alıyormuş onuda almaya gidemiyormuş.vali "sana göndertirim ben aylığını" dedi.ninem " vermezler oğul, başkasına vermiyorlar" diyo.canım benim yaaa.ondan sonra oradaki herkese o el emeği göz nuru geçim parası olan çoraplarından hediye ett.herkese 2 3 çift veriyor.ama o gözleri bir görseydiniz.alanlar yardım olsun diye 3 5 bişeyler vermek istiyorlar nineme.ama o " ayıp olur, lütfen, hedaye ediyom ben sizlere, hedaye onlar, ne olur para vermeyin bana" diye yalvarıyor resmen.hiç düşünmeden elindeki nerdeyse bütün çorapları oradakilere dağıttı ve o gözler, ah o gözler.nasıl bir mutluluk vardı onlarda anlatamam.bir de tatlı konuşması vardı, ağzında diş kalmamış ninemin.şu satırları yazarken bile inanın gözlerim yaşarıyor.ama hatırlayamıyorum ki ismini.inanın keşke çok zengin olsam da o nine ve onun gibi nice yaşlılarımıza yardım edebilsem.çünkü onların artık pek kimseleri yok.sadece onları düşünen ben ve benim gibiler varız.biz de ne kadar bişey yapabiliriz ki elimizdeki imkanlar ile.keşke olsa da yapabilsek.
allah o nineme uzun ve sağlıklı, huzurlu bir ömür verir inşallah.
aranızda bu haberi izleyen varsa ismini hatırlıyorsa lütfen yazsın.nerede oturduğunu falan da hatırlıyorsanız yazın lütfen.ben haberi ortasından yakaladığım için bilmiyorum neresi çünkü.ama o ninemim konuşması, gözleri, "hedaye onlar, ayıp olur, ne olur bana para vermeyin" demesi hala gözlerimin önünden gitmiyor.kanal belki flash tv olabilir ama tam hatırlamıyorum...
allah o nineme uzun ve sağlıklı, huzurlu bir ömür verir inşallah.
aranızda bu haberi izleyen varsa ismini hatırlıyorsa lütfen yazsın.nerede oturduğunu falan da hatırlıyorsanız yazın lütfen.ben haberi ortasından yakaladığım için bilmiyorum neresi çünkü.ama o ninemim konuşması, gözleri, "hedaye onlar, ayıp olur, ne olur bana para vermeyin" demesi hala gözlerimin önünden gitmiyor.kanal belki flash tv olabilir ama tam hatırlamıyorum...