Hayalimdeki motora kavuştum Gilera Nexus 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni tanyan arkadaşlar, özellikle Vespa - Piaggio-Gilera topiğindeki dostalrım iyi bilrler hayalimdeki motoru. Sonunda kavuştum. Keeway Arn 125 den sonra bu motora sahip olup ilk deneyimimi yaşamak ilginçti gerçekten. Arabanda inip uçağa binmiş gibi hissetme tabiri inanın abartı değil :) Ne oluyor hala anlamış değilim ama bildiğim şey, altımda bir canavar olduğunu hissetmek. İnanılmaz dengeli bir motor. Nasıl hızlandığını kaç yaptığını anlamıyorsunuz bile… Fakat motoru yerine koymak için resmen halter çalışmış gibi oluyorsunuz :cherry: Çok ağır bir motor 216 kg. Ikınıyorsunuz yerinden kıpırdamıyor bile. Fakat bu ağırlığı yolda etkisin çok iyi gösteriyor. Böyle bir motora sahip olduğum için hala şaşkınım

Aldığım Nexus’un aynı renginden bazı resimleri sizle paylaşmak istiyorum. Bundan sonraki deneyimlerimi sizle paylaşacam.

Arkadaşlar ben çok araştırdım ve yanlış seçim yapmamak için hepsini çok iyi inceleyip denedim. Kendi motorum olduğu için söylemiyorum ama inanın farkı hissediliyor :cat:

Motordelisi'ndeki başlığın aynısı değil mi bu yauu :cherry: İnsan bize özel bir şeyler yapardı :p Hayırlı olsun güzel makina almışsın. Burgman diyenlere kulak asma sen :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı olsun, yoksa çift site yürütmeye devam mı ediyon :p şaka bi yana

sevindiminşallah istediğin gücü,konforu verir. keşke bende hayalimdeki motoru alabilsem.. inşallah birgün herkes istediği motora kavuşur...

egzostu değiştirip yarış motoru sesi çıkarmanı bekliyorum :) sırf hatunlu resimlden dolayı bu motordan alıcam yanında bedava veriyorlar dimi???:silent:

benimde hayalim olan motora motora kavusmussun, bende grisini seviyorum:cat:

Kazasız ve mutlu gunlerde kullan, tadını cıkar:)

Umarım bende yakın zamanda bu motora kavusabilirim:cherry:

Scooter ların Ferrari sini aldın hayırlı olsun. 2005 model mi yoksa 2006 mı. Anahtar teslim kaça mal oldu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Prometheus' Alıntı:
Motordelisi'ndeki başlığın aynısı değil mi bu yauu :cherry: İnsan bize özel bir şeyler yapardı :p Hayırlı olsun güzel makina almışsın. Burgman diyenlere kulak asma sen :)

Ya her sitede ayrı tanıtım yazısı yazacak vakit nerde, gördüğün gibi gecenin kaçında yazabiliyorum :cherry: Azcık modifiye edip gönderdim buraya. Burgman istesem burgman alırdım ama aradaki farkı kullanınca anlıyorsun :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim arkadaşlar..

hayırlı olsun allah nazardan korusun. kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.

bu arada başlık duyurulara açılmış. heeeeeytt duysun millet motor almış arkadaş :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle.:rendeer:

güzel motor dogrusu param yetse ben de bundan alırdım ama sana hayırlı olsun bu aradabahadır sen yine kız arkadaşınla tartışıcan galiba:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar