Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni tanyan arkadaşlar, özellikle Vespa - Piaggio-Gilera topiğindeki dostalrım iyi bilrler hayalimdeki motoru. Sonunda kavuştum. Keeway Arn 125 den sonra bu motora sahip olup ilk deneyimimi yaşamak ilginçti gerçekten. Arabanda inip uçağa binmiş gibi hissetme tabiri inanın abartı değil
Ne oluyor hala anlamış değilim ama bildiğim şey, altımda bir canavar olduğunu hissetmek. İnanılmaz dengeli bir motor. Nasıl hızlandığını kaç yaptığını anlamıyorsunuz bile… Fakat motoru yerine koymak için resmen halter çalışmış gibi oluyorsunuz :cherry: Çok ağır bir motor 216 kg. Ikınıyorsunuz yerinden kıpırdamıyor bile. Fakat bu ağırlığı yolda etkisin çok iyi gösteriyor. Böyle bir motora sahip olduğum için hala şaşkınım
Aldığım Nexus’un aynı renginden bazı resimleri sizle paylaşmak istiyorum. Bundan sonraki deneyimlerimi sizle paylaşacam.

Arkadaşlar ben çok araştırdım ve yanlış seçim yapmamak için hepsini çok iyi inceleyip denedim. Kendi motorum olduğu için söylemiyorum ama inanın farkı hissediliyor :cat:
Aldığım Nexus’un aynı renginden bazı resimleri sizle paylaşmak istiyorum. Bundan sonraki deneyimlerimi sizle paylaşacam.

Arkadaşlar ben çok araştırdım ve yanlış seçim yapmamak için hepsini çok iyi inceleyip denedim. Kendi motorum olduğu için söylemiyorum ama inanın farkı hissediliyor :cat: