Hiçbir zaman profesyonel yarışlar lie günlük hayatı karşılaştırmayın. Şimdi F1 de BMW başarısız oluyor diye Bmw kötü araba mı oluyor....
Daha önce defalarca R6 ve 600RR tartışması yapıldı bu forumda.Şimdiye kadar bir sonuç çıkmadı.
Yani kısaca herkesin beğenisine kalmış bi olay bu iki motor....İki üreticide dünyanın başlıca motor üreticileri ve türkiyede ikisinin de servis ve yedek parça sorunu yok. İkinci el satış muhabbetinden nefret ettiğim için o konuya girmem. Bana göre motorsikler bir keyiftir, ve keyifin ticari kaygılar altında yapılması mantıksızlıktır.
R6 Yamahanın 600 cc lik race makinasıdır.Diğer bir anlamda safkan race dir. bu model altında başka bir versiyonu yoktur. Şehir içinde kullanımı sürüş pozisyonu nedeniyle biraz zorlar insanı. 2006 modelini benim aleti servise götürdüğümde gördüm.Gerçekten güzel yapmışlar.Ancak benim hoşuma gitmeyen tek yanı egzoslar oldu. Kawa ER-6 gibi yapmışlar ve hiç yakışmamış.Keşke RR gibi sele altına koysalardı.( Bu benim 05 R6 içinde geçerli

)
600 RR hondanın racing makinasıdır. R6 nın tek seçenek olmasının aksine RR fazla sert gelirse bir de light modeli olan F vardır. İkiside iyi motordur. hele ki RR ın sarı -mavi rengine bitiyorum...
Git ikisine de bir test yap. hoşuna gideni al. Öyle moto derdilerinin verdiği puanlamalara bence fazla itibar etme. O testi yapan adamlar profesyonel kullanıcılar. işin piri olmuş , en ufak farklılığı bile hissedebilecek insanlar.....
Bence bir R6 kullanııcısı olarak ikiside iyi makineler. parça sorunu olmasa ZX6 da bunlara yaklaşabilecek ancak malum parça problemleri devam ediyor...:farao: