Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: fatih biber; Aranan Kelime:

  1. CF Moto benimde aynı sorun vardı aküden sıfırladım beyni...

    benimde aynı sorun vardı aküden sıfırladım beyni düzeldi. düzelmezse servis fabrikayı arasın onlar ne yapılacağını söylüyor, veya hatayı bulmak için cihaz gönderiyor.
  2. CF Moto yaklaşık 2 haftadır bu ışıkla uğraşıyorum boş...

    yaklaşık 2 haftadır bu ışıkla uğraşıyorum boş viteste 1 viteste 5 viteste fark etmiyor o EFI ışığı bir ufakta olsa yanıp sönüyor sıfırlama yapıldı 2 kere olmadı halen aynı. Fabrikada anlamıyor galiba...
  3. CF Moto herkese merhaba yolda giderken dikkat eden oldumu...

    herkese merhaba yolda giderken dikkat eden oldumu EFI işığı yanıp sönen oluyor mu? gündüz pek belli olmuyor ama akşam karanlıkta daha belirgin oluyor.
  4. CF Moto ekonomi modda koyulan yakıt gidilen km belli bir...

    ekonomi modda koyulan yakıt gidilen km belli bir hata olduğunu düşünmüyorum.Şuan rodajdayım 5000 deviri geçmeden 65 km hızla falan gidiyorum.
  5. CF Moto merhabalar; Yakıtı ile ilgili bir kaç yerde 2,77...

    merhabalar; Yakıtı ile ilgili bir kaç yerde 2,77 falan yazıyordu ancak benim ölçümüme göre 2,30 yakıyor bu da şu anda rodaj dayım 405 km deyim. 56 TL ye fulledim 377 km yaptım 8 litre daha benzin...
  6. CF Moto merhaba RebornX4 söylediklerini yaptım ve ışık...

    merhaba RebornX4 söylediklerini yaptım ve ışık sönmeye başladı teşekkürler. Ayrıca vitese alsamda artık ışık sönüyor. Bu gidiş pek hoşuma gitmedi sanki ilerde oluşacak bir arızanın ayak sesleri.
  7. CF Moto herkeze merhaba kontağı açtıktan sonra marş...

    herkeze merhaba kontağı açtıktan sonra marş yapmadan EFI ışığı nın sönmesi gerekiyor mu kitapçığında kontağı açtıktan sonra 3-4 saniye sonra sönmesi lazım diyor benim motosiklette sönmüyor marş...
  8. CF Moto bugün aldım 6800 tl ye iyi güzel şimdiden 100 km...

    bugün aldım 6800 tl ye iyi güzel şimdiden 100 km yol yaptım ancak akü alttan suyunu boşaltmış inşallah başka sorun çıkarmaz. kullanışı rahat ancak uzun yolda kalçayı yoruyor.

    ---------- Mesajlar...
  9. CF Moto merhaba bende bu motordan almayı düşünüyorum...

    merhaba bende bu motordan almayı düşünüyorum acaba 100 km de ne kadar yakıt tüketiyor ve servis kaç km bir ücretleri nedir acaba?