Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
vay bee 1 yıl olmuş arkadaşlar sonucu galiba yeni motor heyecanına kapılıp yazmayı unutmuşum agility 50 aldım ve hiç pişman olmadım aksine iyi ki today almamışım dedim 0km aldım ve 5000km oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım.

öncelikle bu iki model arasında kalanlar için ufak bir karşılaştırma yapayım zira ben alırken adam gibi bu iki modeli kıyas eden bir tane bile karşılaştırma yazısı bulamamıştım.

1) bastıra bastıra söylemeliyim ki kymco agility 50 düz ve rüzgarsız bir havada 80km hızı rahatlıkla görebilmekde (tek kişi 35 litre topcase dolu) ancak bu hız böyle bir motosiklet için çok fazla olduğunuda söylemeden edemeyeceğim. zira bu motosikletin tekerleri çok ufak ve süspansiyonları 80 le gidebilmek için tasarlanmamış bu nedenle ben bu hızlara şehirler arası yolda bir tehlike durumunda kalmadıkça çıkmadım çıksamda hemen fren yaptım çünki bu hızda bu motosiklette dengede durmak çok güç bunun yanısıra yediğiniz rüzgar inanılmaz diyebilirim bu nedenle mümkün olduğunca 70 i geçmemenizi öneririm.

today ise rahatlıkla 60 km hıza çıkabilmekde 2 kişi tek kişi fark etmeksizin. ancak kymco 2 kişi maksimum 58km civarında sabit bir hızla gidebiliyor (2kişi 35litre topcase tam dolu)
Düz yolda 80 yapıyor da, uzun yolda rampaya vurunca 40-45'e kadar düşüyordur heralde. O zaman uzun yol işi sakat. 100'le giden bir araca göre resmen duruyorsun. Duble yolda bile tehlikeli.