Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sym Vs Kymco

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    04 Temmuz 2009
    Arkadaşlar merhaba kısaca 2 motor arasında kararsızım sym gts 250 mi yoksa kymco xciting 250 i mi. Sıfır almayı düşünüyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ünsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    çanakkale/ Şuan istanbul
    Motosikleti
    SYM Gts 250
    dostum kalite ve sağlamlık , işçilik , motor dayanıklılığı , PRESTİJ


    ***SYM***
    nezaketin okulu yoktur.

  3. #3

    Üyelik
    22 Mayıs 2009
    Şehir
    dünya xD
    Motosikleti
    ı love Honda&yamaha
    tabikide kymco xciting 250 i çok güzel bir motor tek geçerim

  4. #4
    emir27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Temmuz 2009
    Şehir
    Bursa-İstanbul
    ikiside birbirine yakın motorlar.Ben olsam sym alırdım.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.

  5. #5
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Rize de polisler SYM kullanıyor Ama Kymco da cok kaliteli bir motor Kymco daha uygun gibi gözüküyor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

  6. #6

    Üyelik
    09 Haziran 2009
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    KYMCO GRAND DİNK 150cc
    KYMCO tabiki.cüssesi yeter ayrıca müthiş performanslı bi maxi-scooter.

  7. #7
    anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2007
    Şehir
    izmit/kandıra/cebeci
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    bence hangisinin servisi evine daha yakın dahada önemlisi hangisinin yedek parçasını daha çabuk temin edebiliyosan onu al
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

  8. #8
    KBC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Bildiğim kadarıyla ikiside tayvan malı ve kalite , fiyat , servis ,yedek parca durumları oranları aynı bildiğim kadarıyla. ben gts yi alırken xciting 250 de vardı orda kymco gts ye nazaran birazcık daha iri gibiydi ikiside cok güzel . gts değilde xciting 250 alsaydım ondanda aynı memnuniyeti zevki alırdım tahminimce , ama daha öncede sym kullanıcısı olduğum için bildiğimden şaşmak istemedim.ikisinin arasında hangisi seni heycanlandırıyorsa içine sinicekse onu seç bence iikisindende diğerini almadığın için pişman olmazsın ;)

  9. #9
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    avrupa yakası
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    hort konular
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

  10. #10
    ünsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    çanakkale/ Şuan istanbul
    Motosikleti
    SYM Gts 250
    ne aldınız karar verdinizmi??
    nezaketin okulu yoktur.

  11. #11
    AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul\Beykoz
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Arkadaşlar merhaba..biraz geç bir cvp oluyor ama bu arkadaşımızdan sonra aynı ikilemde kalıcak insanlara yol göstermesi adına bu iki motora sahip biri olarak yorumlarımı yapmak istedim ben 3 aydır Xciting 250i kullanıyorum motorumu 10000de almıştım şimdi nasil olduğunu anlamadan 13000i geçmiş çin mallarını saymazsak sym gts 250 den sonra 2. adam gibi motorumdur kendileri. şimdi bir çok kişi SYM gts ile Xciting arasına kalıyor bende almadan önce ikisi arasında kalmıştım geçen sezon SYM de karar kıldım bu sezon Xcitingde.. bu iki motor arasında kalan arkadaşlara yol göstermek adına ikisini kıyaslıyacak olursam Xcitingin daha fazla artısı olduğunu söyleyebilirim ama iki motorda gözü kapalı alınıcak kalitede ve güzellikte bunu baştan belirtiyim. xcitingin artılarına gelecek olusak başta benim için enjekisyonlu motoru geliyor bu motor symye göre daha hızlı ve yakıt tüketimi daha düşük (şehir içi 13-14 kuruş şehir dışı 11 kuruş) performans olarak arada fark war kymco daha seri bir motor ve son hızı olan 130km ye (devre kesici yüzünden benim motorum 130kmde kalıyor) düz yolu geçtim neredeyse hafif rampada bile ulaşabiliyor. viraj kabiiliyeti dengesi ve yan rüzgar alımı symden daha başarılı. ama symden daha sert bir motor sym kesinlikle daha komforlu. kymco detaylarda daha özenli ve biraz daha kaliteli sanki (çift disk ön fren, enjeksiyonlu motor, ayarlı ön cam,ayarlı fren kolları,kontaktan açılan sele ve benzin kapağı,ayarlı koltuk sırtlığı gibi symde olmayan özelliklere sahip) bagaj hacmi olarak benim kaskım symye ancak iç halısını sökünce zar zor sığıyordu (hatta kaskın üst plastiğini kırmıştım )ama kymconun bagajına daha rahat sığdı ama görünüşte symnin bagajı daha büyük gibi geliyor insana nedense. aklıma gelen noktalar şimdilik bunlar.. başka sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. ayrıca saydığım bu farklar nedeniyle sakın sym kötü bir motor gibi aklınıza gelmesin yani arada çok az fark var yazıya başlamadan dediğim gibi iki motorda gözü kapalı alınıcak kalitede ve sorunsuz.
    symnin biraz fiyat avantajı var sonunda ve bütün bu farkları fiyat avantajıyla kapatıcağına inanıyorsanız sym derim ben ama yok ben 750tl-1000 daha fazla veririm farketmez derseniz kymco derim. dış görünüş olayında bence iki motorda mükemmel dizayna sahip. symnin aynaları kaportada olmasına ragmen hiç titreşim yapmıyor ve görüşü çok iyi. ben kaportada aynayı çok severim bu arada kymconun görüşüde sorunsuz ve iki motorda da hiç titreşim yok. kymco trafikte dur-kalkta ısınınca ilk kalkışta biraz sallıyor ama yürüdükten sonra sorun olmuyor buda şimdi aklıma geldi..
    umarım bu iki motoru bilmeyen ve begenen insanlar için aydınlatıcı bilgiler vermişimdir. sonuçta motor konusunda ilgili ve bu motorları çok iyi bildiğimden yorum yapacak gerekli altyapıya sahip olduğumu düşündüğüm için bunları yazdım.
    Aerials in the sky..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler