Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çinli Scooter İle Uzun Yol.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Mayıs 2018
    Selamın aleyküm arkadaşlar. Motosikletim Mondial 150 ZC. Motorumu büyük bir titizlikle kullanmaktayım. Her bakımını zamanında yaparım ederim bakarım severim okşarım Yakın zamanda ağır varyatör bakımlarıda yapıldı. Ama ben hala uzun yola çıkacak güveni bulamıyorum. Yakın Zamanda Konya-Çanakkale yapmam gerek yaklaşık 900km.. Bunun birde dönüşü var. Bu motor beni ora götürür getirirmi? Ne kadar yavaş veya hızlı gideceğim umrumda değil isterse 2 günde gideyim ama gideyim. Ben kendime güveniyorum teknik bilgide mevcut. Ama lanet olsun ki bu çinli motorlara yapılan eleştriler(bazıları haklı) yüzünden insanın bi güveni kırılmıyor değil. Aranızda daha önce çinli scooter ile uzun yola giden gelen varmıdır tavsiyeleriniz nelerdir?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Yani böyle yolda kalırım korkusuyla yola çıkmak ne kadar keyifli olur bilmiyorum ama gerekli alet edavatı alıp çıkabilirsiniz. Yedek kayış vs alıp gidilir bence.

  3. #3
    rebeka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ağustos 2014
    Çinlisi japonu farketmez düşük CC motosikletle uzun yola çıkmayacaksın. Bin bir türlü derdi var. En basitinden Titreşimden adamın hayatı kayıyor.

  4. #4

    Üyelik
    18 Mart 2017
    İstanbul'dan Giresun'a giderken yolda Mondial nostalji ile yola çıkmış bi arkadaşla tanıştım. İstanbul'dan Ordu'ya gidiyordu. Yolu yarılamıştı. En son Tosya taraflarında gördüm.

    Bende de spacy alpha var. Yarın geri dönüşe geçiyorum.

  5. #5

    Üyelik
    22 Şubat 2016
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    177 km peugeot django 150 ile gittim çok sövdüm. 8 saat sonra geri dönüş yine sövdüm yakıt da cabası xmax 250 kadar yaktı. 3,8 litre.... Uzun yol a en az 400 /500 cc ile çıkılmalı sinir stres yapmamak için

  6. #6

    Üyelik
    18 Mart 2017
    İlginç..Motordan alınan zevk kişiden kişiye değişiyor demek ki. Ben 400 km sadece dün yaptım. Tirebolu'dan girdim. Zigana,Maçka derken Trabzon. Sahil yolundan Bulancak...

  7. #7
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2011
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    Sık sık mola ver kendin için değil motor için. Zira çin malı motorlar da varsayılan olarak gelen kayış gerçekten çok vasat oluyor ve yüksek ısıya karşı direnç gösteremiyor. Kendiniz takabilecek durumdaysanız mutlaka yedek kayış bulundurun yanınızda. Onun dışında bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler