NOLAN N41 CLASSIC PLUS

Eşime aldığım ve hiç kullanmadığı (motora hiç binmediğinden) kaskını satıyorum.
N41 Classic plus modeli, mat siyah ve S beden.
Mototal'den 120 Euro civarına almıştım, 100YTL'ye vereceğim.
Kendime yeni motorumla beraber Shoei XR-1000 aldım ve ona da aynısından alıyoruz.. Bunu kullanacakmış inşallah..
020ax.jpg

011dm.jpg

030mu.jpg

Bende hanıma almayı düşünüyorum ama olurmu acaba.son fiyatmı.Selamlar

merhaba ben almayı düşünüyorum ama nerde deneyebilirim.

ben mecidiyeköy'de oturuyorum ve yenibosna tarafında çalışıyorum..
sen ne taraftasın?

ben zburnu nda oturuyorum. ve de 85 YTL verebilirim ancak oda kafama olursa tabi...

baadir, , özelden mesaj attım ve telimi verdim..
kafa çevrenizi ölçün bi mezuro ile arkadaşlar.. kask tam oturmalı.. benim ilk kaskım M bedendi ve hemen bollaştı.. yenisi S beden ve "cuk"
S beden 55-56cm'e tekabül ediyo olmalı yanılmıyosam.. yani 57'ye kadar S alınmalı..
kafa çevrenizi sööleyin, ben de bi fikir vereyim bu kask size olur mu olmaz mı diye.. boşuna ne siz yorulun ne ben...
85 YTL olayına gelince de, sonuçta ben bu işin ticaretini yapmıyorum.. anlaşırız 3 aşağı 5 yukarı...

selam freedom 34 Ben eşime almak isterim ama aşil tendonum koptuğu için evde yatıyorum.Fenerbahçede oturuyorum,İlgilenirsen telefonum 05324353255 satmadıysan almak isterim.

freedom34, abi ben kafayı ölçtüm. mezureyi sardım kafama müzlümcüler gibi 59 cm geldi. eğer bi dene diosan gelip denerim. yok küçük gelir diyosan ayırdığın zaman için teşekkür ederim. bu arada sayende ne kadar koca kafalı olduğumu öğrendim tekrar sağol :pale:

arkadaşlar.. yarın iş çıkışı bi arkadaş bakacak.. ona olmazsa sıradan bakarsınız... baadır, sanırım sana küçük olur u kask.. sana M veya L olur gibi..

freedom34, selam abi. şimdi ben kafam 59 dedim sen olmaz heralde dedin. ama ben bugün okulda bi arkadaşın nolan s beden kaskını denedim ve de oldu. bu yüzden seninkini de denemek istiyorum. tabi eğer satılmadıysaaa...

baadir' Alıntı:
freedom34, abi ben kafayı ölçtüm. mezureyi sardım kafama müzlümcüler gibi 59 cm geldi. eğer bi dene diosan gelip denerim. yok küçük gelir diyosan ayırdığın zaman için teşekkür ederim. bu arada sayende ne kadar koca kafalı olduğumu öğrendim tekrar sağol :pale:

Koparttın beni kardeşim gece gece müzlümcüler gibi :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar