Bitpazarı Satmak İsteyenler Forumuna İlan Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Örnek İlan Şablonu Aşağıdadır.
Lütfen Yeni İlan Verirken Bu Şablona Uymaya Çalışalım.


+ İlan verdiğiniz aracın detaylı bilgilerini ilana yazmayı unutmayın. Yetersiz bilgi verilmiş ilanlar silinecektir.

+ İletişim bilgilerinizi lütfen ilana yazın.

+ İlanınıza araç fotoğrafını ekleme şansınız var ise fotoğranını ekleyiniz. Fotoğraf boyutu maksimum 640x480 piksel olabilir.(İlanınıza Nasıl Resim Eklersiniz?...)


Örnek Motosiklet İlan Şablonu


Marka: Yamaha
Model: TDM 850
KM: 17000
Renk: Mavi
Fiyat: 11.000YTL
Açıklama: Servis Bakımlı vs.
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: 05553332211



Örnek Aksesuar İlan Şablonu


Marka: Agv
Model: AGV X-Vent Rossi 500 Replica
Renk: Rossi 46 Desenli
Fiyat: 250 EURO
Açıklama: Çok az kullanılmış çiziksiz.
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: 05553332211




BİT PAZARI FORUMU ELLERİNDE SATMAK İSTEDİKLERİ MALZEMELER OLAN KULLANICILARLA, BU ÜRÜNLERİ ALMAK İSTEYEN KULLANICILARA SAĞLANMIŞ BİR HİZMETTİR. BU FORUMUN AÇILMA AMACI ÜYELERİN TİCARİ ÇIKARLARINI SAĞLAMAK DEĞİL, ELLERİNDEKİ ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİREBİLMELERİNİ SAĞLAMAKTIR. TİCARİ AMAÇLA İLAN VEREN ÜYE UYARILIR, GEREKİYORSA ÜYELİĞİ İPTAL EDİLİR.!!!

BIT PAZARI ILANLARIYLA ILGILI DIKKAT EDILMESI GEREKEN NOKTALAR :

+ İlan verdiğiniz aracın detaylı bilgilerini ve iletişim bilgilerini ilana yazmayı unutmayın.(Araç ilanın içim iletişim bilgileri, marka , model, km, renk , aksesuarlar , model yılı e-posta adresiniz veya telefon numaranız vb.) Örnek şatış ilanın dan ilan şablonunu görebilirsiniz. Yetersiz bilgi verilmiş ilanlar üyeleri uyarılacak yine kurallara uyulmuyor ise mesaj silinecektir.

+ İlana olumlu veya olumsuz herhangi bir yorum yapmak hem satıcıyı hem de alıcıyı zor durumda bırakbildiği için İLANA CEVAP YAZILMASI yasaklanmıştır. İlan veren üye istediği zaman ilanında güncelleme yapma hakkına sahiptir. Daha önceden yapılan yorumlar silinecektir.

+ İlan veren üye ile bağlantıya geçmek için ilan detayındaki iletişim adreslerini (tel.,mail,msn) veya özel mesajı kullanabilirsiniz. Bunun dışında ilan sahibine ulaşmak için yeni konu açmak veya başka bir konu içinde ilanla ilgili soru sormak yasaktır. Bu tür mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.

+ Sadece ikinci el ve/veya ticari olmayan, ek kazanç amaçlı amatör materyallerin ilanları dışında ilan bırakmak yasaktır.

+ Ticari firmaların ücretsiz ilan hizmetinden yararlanmaları yasaktır. Reklam konularında görüşmek için yöneticilerle iletişim kurunuz. iletişim adresi: info@motosiklet.net

+ Kullanıcılar forum içerisinde ilan verirken herhangi bir markayı veya firmayı olduğundan daha üstün gösteremeyecegi gibi aynı şekilde aşağılayamazlar !!! Firmalarla bağlantılı olan bayii konumundaki üyelerde bu kapsamda reklam veya ilgili olduğu firmayı yüceltecek şeylerde yazamayacakları gibi ,ilgisinin olmadıgı başka firmalar veya markalar ile ilgili aşağılayıcı şekilde yazı yazamazlar.

+ İlan mesajlarında, mesajı sürekli yukarıda tutmak için "Güncel" mesaj kullanımını suistimal etmek yasaktır.

+ İlanınıza araç fotoğrafını ekleme şansınız var ise fotoğranını ekleyiniz. Fotoğraf boyutu maksimum 640x480 piksel olabilir.(İlanınıza Nasıl Fotoğraf Eklersiniz?...)

+ Yazım hatalarına dikkat edelim. Hızlı yazmak amacıyla anlaşılmaz kelimeler ve cümleler üretmeyelim. Yazdıklarımızı en az bir kere okumadan postalamayalım.

+ İlanlarda yer alan her türlü bilgi, ilanı veren motosiklet.net üyesi tarafından tespit edilir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir

+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net