Değerli Arkadaşlar,

2014 Model, 45K km de sorunsuzdur. (KM artabilir) Zincir ve dişli seti 5 bin Km önce değişti. Yağ bakımı geldi. (filtreler 6K sonra) Bakım yaptırılıp verilecektir. Sürekli Motul 5100, 10*40 kullanılmıştır. Kesinlikle başka marka yağ konulmadı. (Faturası da eklenecek). (Hidrolik sıvısı yeni değişti) Alıcı bakımı ben yaparım fiyattan düş derse anlaşılır. Sorunsuz alır almaz binilecek makinadır. (Evimde kapalı otoparkta muhafaza edilmektedir)

İlan No: 961082742 Malum sarı site İstediğim fiyat: 67.750TL

Ekstraları;

Cree çok kuvvetli iki adet çakarlı sis farı, (Uzun, kısa modu var. Kütükten kumandalı,selektör ile birlikte çakar modu var.



Muayenesi yeni yapıldı, 2023 e kadar zamanı var.



Kuvvetli ön led far,ön sinyaller hem led hem sinyal aynı anda.



GP nin 69 cm çiziksiz uzun tur camı,



Uzun tur camına ilave asansör sistemi taktım. 8 cm daha yukarı kaldırılabiliyor. Uzun boylular 77 cm lik tur camı ile sıfır rüzgar sayesinde araba konforu elde edecekler.



Gidon bar.



Niteize çok kuvvetli mıknatsılı telefon tutucu. Resimdeki gidonda çok dekoratif görünen ve yer kaplamayan metal topuz. Kesinlikle ama kesinlikle hızınız ne olursa olsun en ufak bir sarsılma olmaz. Telefonu ayırmak için güç harcamanız lazım.Netten bu marka telefon tutucuların fiyatına bakın (244TL)



ATP zincir yağlama. Zincir bakımına-yağlamaya gerek yok. Zincir tertemiz kalıyor.



Elcik Isıtma (5 Kademeli, 3-4 sn sonra ısınma başlıyor)



Akü 1.000km önce değişti. Garanti kapsamı devam ediyor.



Konfor sele yaptırdım. Önceki motorum forza 300 dü. Kullananlar selesinin berjer koltuk gibi rahat olduğunu bilir. Aynı konforu integra da yakaladım.



50 Lt Shad arka çanta. (Çanta içine led aydınlatma taktım) (Döşemecide çantaya yumuşak ve konforlu sırt dayama yaptırdım.) Çanta demiri sağlam otursun diye Orijinal el tutamaklarını söktüm. Çanta demirinin tutamaklarına cırtlı deri taktırdım, artçı tutunurken ellerini acıtmıyor (Orijinal tutamaklar yanında verilecektir)



Çanta üstü taşıyıcı barlar, (Lastikle çadır, mat, sandalye vs rahatlıkla bağlayabilirsiniz. (Alüminyum olduğu için hafiftir)



Aküye bağlı alarm.



Çok yüksek sesli korna. (Kornaya basınca araçlar sağa sola açılıyor)



Arka tekerlek çamur sıyırıcı.



Sürücü ayak pegi. Kullananlar bilir, sürüş dinamiğini çok olumlu etkiliyor. Aynı depolu motor gibi bacaklarla motora yön verebiliyor, kontralarınız daha etkili oluyor.


İç Çamurluk sıyırıcı,


Kör nokta aynaları,


Zincir koruma,



Lastikler 5-6 bin km de Anlas. 20-25K km lastik değişimine gerek yok


Spy lastik basınç ölçer verilmeyecektir.

Titiz kullanılmış motordur. Hasar kaydı yoktur. 2014 model tüm motorlarda olabilecek ufak göze batmayan kozmetik kusurlar olabilir. Bursa dışından arayanlara wp dan ayrıntılı video veya canlı videolu görüşme ile ayrıntılı motoru gösterebilirim.

Yakıt şehir içi 3,6 ortalamalarındadır.

Km değişebilir, aktif kullanıyorum. Satma amacım yüksek model NC 750X veya İntegra 750 D almaktır.
Tel: 0 506 461 67 27 Halil Barış ŞENGÜL

Takas sadece,
2016 İntegra 750,
2017-2018 NC 750X DCT ile olur. Üste para konuşulur Başka model motorla takas düşünmüyorum. Honda hayat onda