Marka: KTM
Model: RC390
KM: 42400
Renk: Beyaz
Fiyat:30.000 TL
İl/İlçe: İstanbul / Maslak
İletişim: 0534 448 04 15
arsllanemre@gmail.com

Merhabalar,
27 binde sahibinden satin aldim. Suanda 42K kusur kilometrede. tarz degistirmek istedigim icin satiyorum.

37700'km de düsük yag basinci uyarisi sebebiyle blok ktm servisinde acildi(istegim dogrultusunda). Yaklasik 10.000 bin lira masrafla degistirebilecegim bütün parcalari degistirdim. Üst kapak(sifir alinmadi, ikinci el revizyonsuz bir parcayla degistirildi), piyonlar, subap lastikleri, biyel kolu yatakları, yağ pompaları ve hatırlamadığım bi çok hareketli parça ve bloktaki tüm keçeler degisti. silindire honlama yapıldı. sekmanlar iyi durumda oldugu icin degistirmedik. degisen bütün parçalar serviste kayıtlı, "garagemoto baris ozturk" tarafindan gözümün onunde toplandi. mekanigine %100 kefilim, istediginiz yere gosterebilirsiniz.

rodaji yapildi, aktif sekilde kullaniyorum. hasar kaydi var 2700 civari, aracla yan yana giderken üzerime kirmasi sonucu sola yatti, o da serviste degisti kayitli.

zincir disli (did 520vx - ognibene 15-45) ve lastiklerin (mitas sportforce+) durumu iyi.

kullanıma bagli cizikler mevcut. ön gündüz ledi hasarli, suan parca olmadigi icin degistiremiyorum. zaten fiyatindan dustum.

kilometre gözünüzü korkutmasın, motosikleti satacagim hafta bu arızayı vermisti ve satmadim. alan kisi rahatlikla binebilsin diye bu kadar masraf ettim.

takas tekliflerine acigim.

blogun acilmasiyla ilgili surecteki elimde olan fotograflari da ekliyorum.