Selamlar herkese

Motorumu satmaya çalışıyorum bir süredir ama bıkkınlık geldi yine. yani spor olsun diye sahibinden de dolaşıp milleti gıcık eden bir tayfa var. en son dedim gerçekten motordan anlayan adam satın alacaksa alsın yoksa motoru parçalayıp yakacağım evin önünde. Mondial drift fiyatı veriyorlar şu güzelim motora. Neyse motoru büyütmek istiyorum. CRF 250 gibi bir şey alacağım. Eğer takas düşünen olursa bakarım.

Motor şu:

Marka: Honda

Model: CB 125E

KM: 25.000

Renk: Beyaz

Fiyat: Siz karar verin

Açıklama:

Motorun ikinci sahibiyim. 10.000 km de aldım. Daha marşa basıp da çalışmadığı olmadı.

Bakımı km beklemeden en fazla 6 ayda bir yaptırıyorum. Akü 3 gün önce takıldı. Ön teker keçeleri ses yapıyordu, degistirdim. Plastik parçaların eskimiş olanlarını (Far, Far Çevresi, Alt Izgaralar, Ön Çamurluk) degistirdim ama çatlak var altta bir tane. Fotoğraflarda görürsünüz. Değiştireceğim derseniz zaten 50 tl fiyatı. Bu motorun en güzel yanı zaten her şeyinin ucuz olması. Benzini koklayarak tüketmesi.

Muayenesi de 3 günlük. Bütün evrakları tam. Alan binip gidecek.

Evlendiğimden beri çok binemiyorum. Garajda duruyor. Ona rağmen sürekli temizliğini, bakımını eksik etmiyorum. 3 kere satmak için ilan koydum, her seferinde sahibinden com ekibi yüzünden vazgeçtim. Kullanma klavuzuna kadar duruyor.

Al-Sat falan yapan insan değilim. Pazarlıktan pek anlamam. Ciddi alıcıysanız konuşuruz. Büyük enduro motorlarla takas düşünebilirim.

İl/İlçe: Manisa Merkez
İletişim: Mesaj Atarsanız Dönerim

Fotoğraflara da şuradan bakabilirsiniz:
https://www.arabam.com/panelim/ilan-...ertId=13852261