İlan Linki : https://sahibinden.com/724665855


Merhaba Arkadaşlar,

Motosikletim 2000 modeldir. Üçüncü sahibiyim. Herhangi bir sorunu, hasar kaydı, çalışmayan bir aksamı yoktur. İstediğiniz yere gösterebiliriz hiç sorun değil. Karşılaşabileceğiniz en temiz virago olduğunu iddia edebilirim. Benden önceki sahipleri çok titiz bakıp kullanmışlar ben de aynı titizlik ile kullandım. CC yükseltip başka bir motor aldım şu an ikinci motor olarak garajda duruyor, hiçbir masrafı yok kontağı çevirip gideceksiniz hepsi bu kadar. Kapalı garajda muhafaza edilmiştir.

*Kullandığım süre boyunca bütün bakımları vs. Yamaha Tuna Motosiklette yapıldı. Bütün servis bakım belgeleri mevcuttur dilerseniz gösterebilirim.
*Zincir dişli seti ömrünü tamamlamaya başladığı için motora zarar vermesin diye orjinali ile değiştirildi. Henüz 500km kadar olmuştur değiştireli.
*Üzerinde Anlas Capra lastik var henüz 1000 km olmadı takalı.
*Orjinal gidonunun altına bronz malzeme kullanılarak yükseltici takılmış gidon yükseltilmiştir. Elektrik tesisatı ile kesinlikle oynanmamıştır.
*Yolcu sissy bar mevcuttur
*Çok güzel bir egzoz sesi vardır. 250cc lik bir motor için fazlasıyla iddialı bir sesi var.
*Orjinal kırmızı yamaha anahtarı durmaktadır. Ayrıca birer adet yedek anahtarı mevcuttur. (Kontak ve Gidon Kilidi için)

Farklı sorularınız var ise cevaplayabilirim. Pazarlık sadece motor başında ve sembolik olarak olacaktır. Takas teklif etmeyiniz.