Millet henüz ilana koymadım ama ben de motoru satmayı düşünüyorum. Benim sürekli memleket değiştirmem (iş sebebi) ve normalde motoru kullanır belki diye düşündüğüm babamın hasta olması sebebiyle motor 6 aydır yatıyor. Şu an mersin anamurda, mersin adana bölgesi için 2 hafta sonra gideceğim. Almak isteyen orada görebilir. İstanbul ve çevresi için bayramdan sonra görülebilir. Şu an 14000 de.(binemedik ki) tüm bakım fişleri makbuzları kitapçığı duruyor. Fiyat olarak 13000 düşünüyorum. Motorda fotoğraflarda görünmeyen oldukça güzel rötuşlanmış 2 çizik var. (biri kafada diğeri yanda)
Son bakım yapılıp teslim edilecek, isteyenle son bakımı beraber yaptırabiliriz...
https://i.hizliresim.com/Q2Pp6r.jpg
https://i.hizliresim.com/MD1aO7.jpg
https://i.hizliresim.com/X6bEaO.jpg

Henüz ilana felan koymadım, motorun yanına gidip bir güzel bakımını yapmadan da ilana koymayacam. 2. eli max 2000 tl değerinde SSS veya HSS manyetik dizilimli gitar +13000 tl ile takas olur... Varsa güzel ses kartı kayıt cihazı kondenser mikrofon da alırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:51 ----------

Plaka açık, ciddi mesaj atanlara şasi no da veririm...

Kriz editi; yurtdışı eğitim (doktora) için ihtiyacım olan 2500 dolar için motoru 13.000 e koymuştum. Aynı motor şu an maalesef 2400 dolar oldu takas seçeneği yoktur.