Marka: Honda
Model: CBF 150
Renk: Metalik Kırmızı
Fiyat: 4.000 TL
İl/İlçe: İstanbul / Cevizli
İletişim: Lütfen sahibinden ilanı üzerinden mesaj ile irtibata geçiniz.


https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8616984/detay/

2007 model, ilk Japonya üretimi seri CBF150'lerdendir.Km'si tamamen orjinaldir.Metalik Kırmızı renktedir.

"CBF150 Türkiye" sayfasının sahibiyim.Nickim "Luxor" olarak bilinir.Motosikletin ilk sahibiyim.

Beni bilen arkadaşlar motosikleti de, ne kadar iyi baktığımı da bilirler.Yapmış olduğu km'nin neredeyse %80'i onlarla beraber çıktığımız gezilerde yapılmıştır.Üzerinde 38'lik dişli vardır.Orjinal dişlisi de duruyor, istenirse verilir.

Motosiklet sadece gezi amaçlı ve güzel havalarda kullanılmıştır.Tüm bakımları D&B ve Konşuk motorda yapılmıştır.

Motorunda hiç bir sorunu yoktur.Hala sıfır motor gibi tıkır tıkır çalışmaktadır.Sadece geçen yıl ön amortisör yağ keçesi sızdırdığı için keçe değişimi yapılmıştır.

Görsel olarak bunca yıldan ötürü ufak tefek kusurları tabi ki vardır.Ön farda gezi sırasında taş sıçramasından dolayı belli bile olmayan 2 cm'lik bir iz, arka sağ-sol grenajda garajda dururken muhtemelen bilinmeyen bir motorun sürtmesi sebebiyle ufak, pek belli olmayan bir iz ve çatlak ve motor ilk alındığı zaman da mevcut olan ve benim nazarlık olsun diye ellemediğim sol ön grenajda ufak bir iz vardır.Gösterge panel ışıkları led yapılmıştır ancak ledler kaliteli değillermiş, patladı.Tekrar uğraşmadım yenilemek için.Bir ara servise gittiğimde hallederim diyordum ama vakit bulamadım.Merak edenler için söyleyeyim, servis 25 TL'ye hemen hallediyor.

3 yıl öncesine kadar kapalı garajda örtülü şekilde, 3 senedir ise açık garajda muhafaza edilmektedir.

2 kere olduğu yerde yana yatması harici hiç bir kazası yoktur.

Yan ayaklık, yan koruma demirleri, 35 Lt Kappa K35 arka çanta, sele altı çakmaklık girişi ve sinyal içi çakarlar mevcuttur.

Motoru az kullandığım için çakmak ve cakarin akü bağlantılarını şu an çıkardım.Sadece +- yi takınca aktif oluyorlar.

Lastik olarak Michelin bulunmaktadır.

Pazarlık payı tabi ki vardır ama öyle büyük bir şey beklemeyin.Eğer motoru soruşturursanız ne kadar temiz, sıfır ayarında bir motosiklet olduğunu zaten görürsünüz.Satılma sebebi sadece iş sebebiyle yurtdışına çıkmamdır, burada olsam kesinlikle satmayı düşünmediğim bir motosiklettir.

Lütfen sadece sahibinden'den mesaj ile iletişime geçin.Makul teklifler tabi ki değerlendirilir ancak lütfen mezarcı lakaplı alıcılar boşuna aramasınlar.