Mont:

Macna Mont: 250 tl.

L beden. Toplam 10 kere belki giyilmiştir. Temiz, herhangi bir kusuru, lekesi, zedesi vb yok; zaten yeni. Haki yeşil, deri kısımları soğuk mavi-gri karışımı bir renk, turuncu reflektörleri var. Piyasada bu fiyata bu kadar kaliteli mont bulmak neredeyse imkansız. Oldukça sağlam iyi işçilikli ve güven verici bir mont. Yurtdışından getirtildi
4 mevsim; su geçirmez; iç astarlı (plastik değil oldukça kaliteli elyaf); sürtünmeye maruz kalabilecek omuz, kol,dirsek kısımları ekstradan deri malzeme ile takviye edilmiş; önde 4 içte 2 cep var; hollanda üretimi; sırt omuz dirsek ve bel bölgesinde korumaları var. Omuz ve dirsek korumalarını çıkarıp yerine eurobike ag marka üst sınıf korumalar taktım.











Pantolon:

Spyke Touring Pantolon: 200 tl.

M beden. Sanırım 10 kez giyildi o da. Biraz daha profesyonellere yönelik bir ürün. 4 cepli. 2 yazlık havalandırma kanalı var. Su ve rüzgar geçirmez. Ayrıca içliği var. Dizlikleri oldukça uzun. bot ve bu pantolondan sonra endişe etmeye gerek kalmıyor. En ufak kusuru yok. Piyasadaki benzerleri gibi üzerinizde astronot giysisi gibi durmuyor. Oldukça düzgün kesimli ve uzaktan ne olduğu anlaşılmayacak bir pantolon.






Bot:

Hein Gericke Bot: 200 tl.

Walk&Ride. 41 numara ama kışlık çorapla bile giyebiliyorum kolaylıkla. 41-42 giyen arkadaşlara rahatlıkla olacaktır. Sanırım 10-15 defa falan giydim (evin içinde giydiklerim dahil). İyi durumda ve komple deri. Topuk, yan parmak, vb korumaları var. Vites koruma bölgesi var, botun arka kısmı bile tamamen korumalı. Reflektif bölgeli. Resimlerde gerçekte olduğu kadar düzgün çıkmamış,






Body Armor

Zandona Body armor: 200 tl

M beden. Gerçi bu tarz giysilerde beden sadece sırtlığın büyüklüğünü belirtiyor. Sırtı 8 baklalı olduğu için, 180 boyumla ensemden kuyruk sokumuma kadar koruyor. Darbesi eziği vs yok. Sadece askı ile kapı arkasına asıyorum. duvara dayandığı yerlerde hafif çizikler olmuş. Hafif çizik derken duvarın boyası çıkmış minik çizikler halinde.






Oxford balaklava: 10 tl Oxford balaklava


Dizlik ve dirseklik

Scoyco: 30 tl

Hiç kullanılmamış, dizlik dirseklik takımı.




Dizlik

Sanırım 1 yada 2 kez giydim. birini hatırlıyorum ama ikinciden emin değilim. Pantolonu aldıktan sonra bir daha hiç dizliğe vb ihtiyacım olmadı.



Sırtlık

TCM Sırtlık: 2 adet. 35 er tl.

L beden. 180 boyundayım ve kuyruk sokumumdan enseme kadar koruyor. Her ne kadar motosiklet için değil deselerde kalitesini görünce kendim ve kız arkadaşım için almıştım. Piyasada sadece ufo, zandona gibi markaların sırtlıkları daha kaliteli. Benimkini sanırım 3-4 kez kullandım. kız arkadaşımla yollarımızı ayırdığımız için ona kullanmak nasip olmadı. her ikiside kutusu ile bekliyor bir köşede.




İletişim için pm atabilirsiniz. Ancak bi kaç gün gecikmeli cevap verebilirim. 542 676 73 26 / 506 399 50 19 dan da ulaşabilirsiniz.