Durt Airflow 3 Mevsim Mont (L): İçinde çıkabilen orijinal reissa kumaştan su ve rüzgar geçirmez astar vardır. Omuz, sırt ve dirseklerde CE onaylı EVA korumalar vardır. L bedendir.

MT Revenge 5 Yıldızlı Kask (M): Sharp'tan 5 yıldız almış tam bir F/P ürünü kasktır. M bedendir.

Venom Mafsallı Dizlik: Hiç kullanılmamış çok kaliteli bir dizlik.

Onguard Beast Motosiklet Zinciri: Bu zinciri anlatmaya gerek yok cidden. Onguard kilit ve zinciri National Geographic'te düzenlenen "YENİLMEZLER" programında çeşitli kuvvet ve dayanıklılık testlerinden geçmiştir. Bu testler sonucunda en sağlam ve dayanıklı kilit olduğunu kanıtlamıştır ve "YENİLMEZ" unvanını almıştır.

Ürünler neredeyse sıfır ayarındadır çok az kullanılmıştır. Topluca alırsanız 750 liraya bırakacağım. Sıfırını almak isteseniz 1000 lirayı bulur. Tek tek satışta fiyatlar farklıdır. Ankara içi öncelikle elden satılıktır.

https://i.hizliresim.com/9mWvv3.jpg https://i.hizliresim.com/qGQ99D.jpg https://i.hizliresim.com/Md899Q.jpg https://i.hizliresim.com/QV8113.jpg https://i.hizliresim.com/XP822R.jpg https://i.hizliresim.com/bBZQQd.jpg https://i.hizliresim.com/dOl44V.jpg
https://i.hizliresim.com/5DEppj.jpg https://i.hizliresim.com/A18ZZp.jpg https://i.hizliresim.com/0EWbb9.jpg https://i.hizliresim.com/4aWYY4.jpg https://i.hizliresim.com/JQ8ddo.jpg https://i.hizliresim.com/Oo8JJQ.jpg https://i.hizliresim.com/z0OQQ6.jpg https://i.hizliresim.com/G9Wbb6.jpg