Merhabalar. Bana hediye gelen ürünü satıyorum, faturası mevcut garantisi mevcut. Ürünü kullanmıyorum çünkü kendi kameram var. Ürünü bilen bilir. goPro nun çakma modelleri falan var öyle bir ürün değil. Kendi alanında çok kaliteli bir ürün. İnternetten araştırıp bakabilirsiniz. Motosiklet kaskına takmak için lastiği var, lastiği kaskın etrafından doluyorsunuz kolaylıkla montaj işlemi gerçekleşiyor. Karanlıktaki performansı GoPro Hero3 ' den bile başarılı youtube üzerinden karşılaştırmalarına bakabilirsiniz. Ürün internet üzerinde 650 ile 900 tl arasında değişiyor. Hepsiburada sitesinde 860 lira civarındaydı diye hatırlıyorum.

Benim istediğim fiyat sadece 350 tl. Ürün sıfır tekrar ediyorum. Kamera ihtiyacı olan yazsın, internettende araştırsın bu ürünü.

Güzel olan özelliği, GoProlar su geçirmez kılıflarının içerisindeyken sadece suya dayanıklı. Bu aletin kendiliğinden su geçirmeme özelliği var. Ve tasarımı rüzgara karşı direnç yaratmadığı için, goProlar gibi rüzgarda eğilmiyor. Sonylerde bu yönden Goprolara nazaran daha avantajlı.

Ürüne GPS modülü takılıyor, yanında gelen programı sayesinde videolarınızı izlerken hızınızı, yükseklik, sıcaklık, nem, harita konumu, rüzgar gibi her türlü bilgiyi görebiliyorsunuz. GPS modülü kutu içeriğine dahil değildir fakat isteyen internetten bulabilir. Ürünün birçok ekstra aparatı mevcut.