Merhaba. Yeni aldığım kaskı ihtiyaç fazlalığından dolayı satıyorum. Fotoğrafta görünenin aksine 70 TL verilerek alınmış siyah vizörüyle birlikte satıyorum. Kaskın sıfır fiyatı 450 TL dir. Yanak pedleri şişirilebiliyor. Vizör kilitleme mekanizması mevcuttur. Vizör görüşü bozmayacak şekilde sadece hava alma amaçlı çok az açılabiliyor. Buğu yapmayan vizör. Diğer havalandırma kanalları gayet başarılı. Sharp kask testinden 4 yıldız alarak güvenliğini kanıtlamış bir kasktır. En ufak bir darbe dahi almamıştır. Türkiyenin her yerine kapıda ödemeli oalrak kargolayabilirim. Teşekkür ederim.


SCORPION EXO 750 AIR KAPALI KASK

· AIRFIT CONCEPT; Helmet Pump™, sadece Scorpion Exo nun sağladığı bu imkan ile yanak pedi kaskın yüzünüze mükemmel uyum sağlamasının yanında üstün bir sessizlik sağlar.
· Fiberglas/Kevlar™ Matrix Kabuk; Sessiz, aerodinamik direnci rüzgar tünelinde dizayn edilerek konforu arttırılmış. Çenede de EPS köpük ile ekstra koruma sağlanmıştır.
· SpeedShift™; patentli hızlı değiştirme sağlayan cam mekanizması: Kolay, alet gerektirmeden çok hızlı vizör değiştirme imkânı, cam mekanizması ayar gerektirmeden mükemmel kapanma sağlar.
· EverClear™; buğu yapmaz vizör, optik olarak düzgün görüş sağlar, üstün buğu önleme özelliği, çizilmeye dayanıklı sertleştirilmiş dış yüzey (tüm vizörler Kanada malıdır.)
· KwickWick™; nem emme ve çabuk kuruma özelliğine sahip, tamamen çıkartılabilir ve yıkanabilir iç astar ve yanak pedi.
· Havalandırma sistemi; Ayarlanabilir, yönlendirilmiş ön hava girişleri, arka ventilasyon çıkışları, rüzgar tünelinde şekillendirilmiş, kaskın aerodinamik olarak yukarı kalkmasını en aza indiren arka spoiler aynı zamanda vakum etkisi yaparak içerideki maksimum hava akışını sağlar.
· Vizör kilit mekanizması; 3 pozisyonlu ayar kolu sayesinde ister serbest bırakabilir, ister kilitleyebilir, istersenizde hava girişi sağlamak için vizörü küçük bir miktar otomatik olarak aralayabilirsiniz.
· Nefes yönlendirici (Breath deflector); Buğu önleme performansını arttırır.
· Çene kaplaması; çeneden girecek hava akımını azaltarak konfor sağlar.
· Double D; profesyonel tip bağlantı
· ECE 22.05 standartlarına uygunluğu TÜV tarafından onaylanmıştır.


Özel mesaj yoluyla da ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9797721/detay/