anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Onlar Hep Bizimle Birlikteler

Sinan SOFUOĞLU

Bu konuya 23 cevap yazıldı 2343 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
Loft

Loft - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Motosikleti :
Kan Grubu: A Rh+
Sinan SOFUOĞLU - 10-05-2008, 20:41 PM

Onu 3 -5 sayırda değil her yerde ve her zaman kalbimizde olucağını belirtmek için bunu buraya taşıyorum!!

Türkiye Pist Şampiyonlarımızdan Sinan Sofuoğlu antreman sırasında geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Sinan Sofuoğlu 9 Mayıs 2008 tarihinde 10 - 11 Mayıs 2008 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası yarışına hazırlanmak üzere geçirmiş olduğu kaza sonucunda ağır yaralanarak, hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra hayatını kaybetmiştir.

1982 Adapazarı doğumlu Sinan Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu’nun ağabeysi olup Türkiye Pist Şampiyonalarında büyük başarılara imza atmıştır.

16 yaşında başlamış olduğu sporculuk yaşamında bir çok kez Türkiye Pist Şampiyonu olmuştur.

Önemli başarıları ise şöyle;
2000 yılı Türkiye Pist Şampiyonası A grubu 4. cüsü
2001 yılı Türkiye Pist A Grubu şampiyonu
2002 yılı Türkiye Pist A Grubu şampiyonu
2003 yilinda vatani görevinde olmasından dolayı 1 sene ara verdi
2004 yılı Türkiye Pist A grubu şampiyonu 3.cüsü
2005 yılı Türkiye Pist A grubu şampiyonu
2006 yılında Türkiye Pist A grubu dördüncüsü ve TMF Kupası ikincisi
2007 yılında Türkiye Pist A grubu şampiyonu ve TMF Kupası şampiyonu

Ayrıca ; 26 Mart 2006 İspanya’nın Jerez Pisti’nde yapılan Motogp ‘nin ilk ayağında 250 cc sınıfında Wildcard olarak yarıştı. Motogp ‘nin Türkiye ayağında yarışarak bir ilke imza attı.

Bu arada Sinan'ın eşi hamileydi ve Sinan son aylarda büyük psikolojik sorunlar yaşıyordu. 3 gün önce ayrı yaşadığı eşi doğum yaptı. Sinan pazar günü koşulacak yarış öncesinde antrenman yaparken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Son aylarda tüm dikkatini kaybetmiş, çok yetenekli bir sürücü olmasına rağmen bazı güvenlik tedbirlerini umursamaz olmuştu. ve onun gibi bir sporcunun asla yapmayacağı bir kazayla yaşama veda etti.

Konu Skullhunter tarafından (13-05-2008 Saat 19:19 PM ) de değiştirilmiştir..

Dünyanın en delisi motor sürenmiş, ikinci delisi ise arkasına binenmiş. Ben hep birinci deli oldum. ikincilik bana yakışmaz.

Eski
  (#2)
alper_satriani

alper_satriani - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ██████
Kan Grubu: O Rh+
10-05-2008, 21:29 PM

Allah rahmet eylesin,

inşallah bu ülkede daha nice Sinan Sofuoğlu gibisi yetişir

www. 1000rrlabaşladımallahbelamversin .com
Eski
  (#3)
ybr22

ybr22 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ybr 125
Kan Grubu: O Rh-
10-05-2008, 21:32 PM

allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
Eski
  (#4)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: GT250R fena olmazdı
10-05-2008, 21:34 PM

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Çok büyük bir kayıp...

Hepimizin başı sağolsun...

İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle.
£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#5)
tr.davutak

tr.davutak - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-05-2008, 21:36 PM

allah (cc) günahlarını affetsin.mekanı cennet olsun.allah rahmet eylesin.

ailesine allah (cc)sabır versin.

Koşarım ardından yine bulsamda olur bulmasamda...
Eski
  (#6)
ocean84

ocean84 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 94 model 251 mz
10-05-2008, 21:37 PM

ALLAH rahmet eylesın AİLESINE bas saglıgı dılıyorum.

bıde bısey belırtmek ıstıyorum ama kımsenın yanlıs anlamasını kesınlıkle ıstemıyorum tamam SİNAN SOFUOGLU kaza gecırdı ve rahmetlı oldu cenazesı kılındı v.s. ıste sıtedede onun ıcın yazılar yazıldı ınsanlar tazıyede bulundu hersey olması gerektıgı gıbı ama habıre topık acılması garıp gelıyo bana bunları tek bı topıkte olması gerekmıyomu herkes duygu ve dusuncelerını oraya yazsa daha ıyı olmaz mı suan yanlıs saymadıysam 4 tane topık var ve herkes ayrı ayrı hepsıne gırıp duygularını yazıyo bence burda bı yanlıslık var.her uyenın aynı amacla bı topık actıgını dusunsenıze

yolun dogru ıse herzaman savas
Eski
  (#7)
muratgergerli

muratgergerli - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: 2 SİNİDE SATTIM...ŞİMDİ 2TANE KASKLA ORTADA KALDIM
10-05-2008, 21:43 PM

Acımız büyük..Hemde çok büyük...

Allah ailesine ve bu camiaya sabır versin..

İmza mı; yok anam taklit ediliyor...Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Eski
  (#8)
coronary38

coronary38 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-05-2008, 22:07 PM

valla cok kötü hissdeiyorum kendimi elim kolum baglandı binemedim dün bugün satıyorum....

Eski
  (#9)
boy

boy - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR600RR7
10-05-2008, 22:31 PM

Arkadaşlar iki senedir yarış ortamında bulunduğumdan elimde çok sayıda resim var. Sinan ve Kenan Sofuoğlu kardeşlerin belki de beraber yarıştığı son yarıştan birkaç kareyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kenan yarışı kazandıktan sonra abisi Sinan'ı beklerken...

Sinan kardeşinin yanına gelirken...

Ve iki kardeşin belki de birbirlerini son kutlayışları...

Arkadaşlar, bu ülke her konuda olsun çok kolay insanlarımızı harcıyor. Bir Kenan, bir Sinan kolay gelmiyor bu düzeye. Birileri cebe para indirecek diye birçok insan ölüp gidiyor. Pistte sorun yok diyenler var, elimde çok sayıda pistin çekilmiş resimleri mevcut, belki bunu resimle ispatlamak yetmez. Bu konunun yetkilisi kimdir bilemiyorum ama piste bilirkişi sokmaları, sadece Sinan'ın kaza yaptığı yer değil, pistin her bir alanının incelenmesi gerekiyor. İnsanların hayatını bile bile tehlikeye sokuyorlar. Her türlü detayı verebilirim, pistin neresinde ne bozukluk var, hangi alanlar risk teşkil ediyor, v.s... Lütfen bu konuda duyaralı olup birşeyler yapalım, yoksa ölümler bununla kalmayacak...

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Eski
  (#10)
Loft

Loft - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Motosikleti :
10-05-2008, 22:33 PM

Kenan Sinan ve Bahattin ; körfez pistini 3 kardeş aynı anda bile paylaştılar..

Kenan İtalya'daki yarışa katılmıyor bu arada

Dünyanın en delisi motor sürenmiş, ikinci delisi ise arkasına binenmiş. Ben hep birinci deli oldum. ikincilik bana yakışmaz.
Eski
  (#11)
istburak

istburak - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbr 125r repsol
10-05-2008, 23:54 PM

kelimelerime nasıl başlıcağımı nasıl bitircemi bilmiyorum bu olay beni çok etkiledi gerçekten diyeceksiniz bunca kaza oluyoda bumu etkiledi diye bende şu yüzden olduğunu açıklim bu kazyı yapan 600cc 1000cc le dalga geçen ve artık aşmış birisi tüm korumalarına rağmen tüm tecrübesine rağmen yinede öldü tabiki taktiri ilahi ona dicek lafım yok ama yaptığımız işin şaka olamadığı bi oyun bi heycan aracı olamdığının kesin ve net göstergesidir bugün 8 de kaltım ve dedimki bu cenazeye gitmeliyim ve arkadaşlarla yolaa çıktık tabiki yine mt de kimse yoktu diyecek kadar azdık ama artık bunları ne söyliyecek nede yargılayacak durumu yok bu işin ve haftasonu olamasına rağmen yine kimsenin katılmamasında dicek bi kelime bile bulamıyorum bakın önümüzde yuvacık gezisi var bide ona bakın nasıl katılım olcak arkadaşlar motorculuğumuzu sadece buluşma ve gezi günlerinde aklımıza getirmememizi hatırlatır ve bi görev bilirim hani nerde bizim ruhumuz hani nerde bizim aşkımız hani nerde bizim birbirimize kenetlenmemiz neyse ne ben çene yorim ne siz anlatın artık ne diyecek söz nede cümle kurabiliyorum neyse derinnnnnnnnnnnnn mevzular mutlaka herkesin kendine göre bi cevabı vardır bugünkü cenaze resimlerini de ekliyorum biraz üzücü görüntüler var ama af ola başımız sağolsun ruhu şad mekanı cennet olsun sinan abi

severim ezer geçerim yavaş yerler yaşşş
Eski
  (#12)
hızlıcesi2

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2007 .honda cbr 600rr
11-05-2008, 01:23 AM

allahtan rahmet yakınlarına ve bütün motor camiasının başı sağolsun bizim için gerçekten büyük kayıp allah bidaha büyle bir acı hiç kimseye gütermesin mekanı cenet olsun inşallah.
Eski
  (#13)
karmacoma

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
11-05-2008, 03:18 AM

Eski
  (#14)
atlantic

atlantic - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GiLεяa иεxưs 5oo
Kan Grubu: AB Rh+
11-05-2008, 11:21 AM

Sinan kardeşim, mekanın cennet, toprağın bol, ruhun şad olsun. Allah ailene sabır ve geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin. Nur içinde yat...

Gilera Nexus 500ie
Sahibinden İlan No: 10236978
Eski
  (#15)
kıllıtarkan

kıllıtarkan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ALMAYACAĞIM!!!!!!!
11-05-2008, 11:42 AM

takdiri ilahi yapacak hiç birşey yok onlar bu yolu seçmişler insanın bir hedef seçmesi ve hedefe varmakta canını feda etmesi her insanın yapamayacağı bişeydir onları yürekten kutluyorum ve bu uğurda canını veren bütün iki teker tutukunlarını

BU ALANA REKLAM ALINIR
Eski
  (#16)
Shrieker

Shrieker - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Honda CBR 125R
11-05-2008, 16:43 PM

Alıntı:
istburak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kelimelerime nasıl başlıcağımı nasıl bitircemi bilmiyorum bu olay beni çok etkiledi gerçekten diyeceksiniz bunca kaza oluyoda bumu etkiledi diye bende şu yüzden olduğunu açıklim bu kazyı yapan 600cc 1000cc le dalga geçen ve artık aşmış birisi tüm korumalarına rağmen tüm tecrübesine rağmen yinede öldü tabiki taktiri ilahi ona dicek lafım yok ama yaptığımız işin şaka olamadığı bi oyun bi heycan aracı olamdığının kesin ve net göstergesidir bugün 8 de kaltım ve dedimki bu cenazeye gitmeliyim ve arkadaşlarla yolaa çıktık tabiki yine mt de kimse yoktu diyecek kadar azdık ama artık bunları ne söyliyecek nede yargılayacak durumu yok bu işin ve haftasonu olamasına rağmen yine kimsenin katılmamasında dicek bi kelime bile bulamıyorum bakın önümüzde yuvacık gezisi var bide ona bakın nasıl katılım olcak arkadaşlar motorculuğumuzu sadece buluşma ve gezi günlerinde aklımıza getirmememizi hatırlatır ve bi görev bilirim hani nerde bizim ruhumuz hani nerde bizim aşkımız hani nerde bizim birbirimize kenetlenmemiz neyse ne ben çene yorim ne siz anlatın artık ne diyecek söz nede cümle kurabiliyorum neyse derinnnnnnnnnnnnn mevzular mutlaka herkesin kendine göre bi cevabı vardır bugünkü cenaze resimlerini de ekliyorum biraz üzücü görüntüler var ama af ola başımız sağolsun ruhu şad mekanı cennet olsun sinan abi
Evet ben de en az 10 kişi olacağımızı umut etmiştim ama sadece 5 motor 6 kişiydik...

Sinan Sofuoğlu'nu unutmayacağız.Bu işin de peşini bırakmayacağız!

"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana
Eski
  (#17)
coldplay

coldplay - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-05-2008, 10:53 AM

Allah rahmet eylesin,geçen sene diğer kardeşi,şimdi o.Cenaze resimleri çok etkileyici,Allah tek oğullarını ailesine bağışlasın ve daha iyi yerlere gelmesi için yardım eder inşallah.Anlatılabilecek bir acı değil ki...
Eski
  (#18)
desperadost

desperadost - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: martian 150
13-05-2008, 11:13 AM

burakım ayağım alçıda yoksa yemin ederim gelmiştim sana tamamen katılıyorum biz kardeşlik nağaraları atarken birçok önemli şeye duyarsız kalıyoruz inanılmayacak birşey.
boy mehmet kardeşim çok mücadele ediyor birçok şeyde ama hep parça parçayız parçaları bir araya getiremediğimiz sürece hayatımız hep tehlikede olacak bunu herkez bilsin yada bu sevdadan vazgeçeceğiz ben şahsen ipin ucundayım geçen gün bir arkadaşım benim sözüme vurgu yapmış sağolsun' dediğim oduki: yarış pistlerimiz bile güvensizse gerisini siz düşünün'' ama el ele veremiyoruz malesef acı ama gerçek .
burakcım sağol varol en azından bizleri temsil ettiniz yeniden sinanımız'a allahtan rahmet dilerim dualarımız onlarla....

çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Eski
  (#19)
viper_1

viper_1 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-05-2008, 12:03 PM

Allah kimseye kardeş acısı yaşatmasın...

Volkan, CBF
Eski
  (#20)
by_moto
Forumdan Uzaklaştırıldı

Çevrimdışı (offline)
20-05-2008, 11:05 AM

Allah rahmet eylesin...! haberi ilk gazetede gördüm...