Günlerden ne hatırlamıyorum ama sıcak bi yaz günü işte ..
evden işe gidiyorum yaklaşık 200 m ilerde full ekipman iki motorcu etraflarını kese kese gidiyorlar .. aha dedim bunlar dışardan bi yer arıyolar neyse ilk kırmızıda yanlarına yanaştım baktım ist plakalı her iki motorda ..
- Hoşgeldiniz arkadaşlar bi yermi arıyosunuz dedim
- Greennature oteli arıyoruz
dedi necdet takılın peşime dedim ..
-ya sen BBRR mısın dedi sonra ABZAH
- evet dedim ..
ama şaşırdım .. vay be ünüm vatanı kapsamış dedim
- Biz erhanı aradık (skullhunter) telefonunu aldık. otele yerleşip seni bulacaktık dedi
- bak dedim ben sizi buldum

neyse ben önde muratla necdet arkada otele gittik .. otelin tam önünde bir boşluk var otele gelen müşteri bavulunu falan buraya yanaşıp çıkartıyo sonra aracını parka çekiyo aynı amaçla bu boşluğa motorlarımızla yanaştık.. ama hanzo güvenlik koştu yukardan ..
-len alüü çekin len motorları ordan ...
gibi bir yaklaşımla bize kendince otelimize hoşgeldiniz dedi

hepimiz nolduk diye birbirimize bakarken asıl işi turizm ve otelcilik olan necdet atıldı hemen
- Barış varmı başka bulabileceğimiz bi yer ben burada yer ayırttım ama burada kalmam bu hareketten sonra dedi
- Var baba benim tükkana hele bi gidek bisoğuk bişiler içek oradan telefonla daha kıralını daha ucuza buluruz dedim .
bastık sahile indik 3 motor .
Burayı anlatmadan geçemiyecem murat öle bi giyinmişki yaz sıcağında o soyunurken ben fenalık geçirdim . yani full koruma değimi az olur anlatmaya.. plus full koruma diyelim
neyse soğuk bişiler içtik bi iki yere alo dedik hemen yeri bulduk .. Murat ya gidelim bi yerleşelim yüzmeye gelelim dedi. aman arkadaşlar bu kadar korumaya burada gerek yok sadece kask yeter dedim .. Murat ısrarla olmaz full koruma diye ısrar eti
1. gün sadece kaksla geldiler ama 2. gün kakskta yoktu

yanılmıyosam 3 gün kaldılar burada necdet cbf 500 ünü yeni almış murata yürü ya bi uzun yol yapak sahilde dolaşak demiş taaaa marmarisi bulmuşlar beraberce Murat (ABZAH) gasteci Bizim donidarko"nun çok yakın arkadaşı ve meslektaşı
necdet : dünyalar şirini bir insan hiç bişi yapmamdım daha doğrusu bana merhaba diyen birine yapacağım neyse o kadarını yaptım ..illaa istanbula davet etti gel gezdirecem seni dedi .. gezmeyi seven bi insandı hele yeni motorun hayırlı olsun sohbetinde msn de ne heyecanlı idi cbr1100xx blackbird ünü aldığında . son görüşmemiz 2006 yılı 1. fuarında oldu (Lütfi KIRDAR daki ) ayak üstü konuşabildik. hafta sonu hem kahvaltıya hem gezmeye çağırdı ama malesef hafta sonunu beklemeden döndüm geri..
Kayahanın bi şarkısısnın bir bölümü aklıma geldi bu sabah gasteyi okuyup haberi aldığım ve kahrolduğumda "dikenli tellere takılır gönlüm kan ağlar anlatamam, ağlayamam".... gönül bilmem kaçıncı kere dikenli tellere takıldı yaralandı kanadı yine ..Ölüm biz ademoğlu için oysa ama neden bu kadar yakışıksız ..neden yakışmıyo kimseye .. beraber oturduğumuz bir arkadaşı daha ebediyete yolladık .. mekanı cennet olsun .. son nefesinde organlarıyla hayat bağışladı insanlara parçalarını bıraktı aramızda ..
Necdet abim yukarda bir yerde bekliyosun bizi biliyorum ... Ertuğrul, Erhan, Hasan ve sen Necdet abi bekleyin bizi ufka doğru gaz açacaz yine uzayacağız gideceğiz kakara kikiri yapacağız yine.. Hepinizi gözlerinizden öperim
Kardeşiniz Barış ....