anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Onlar Hep Bizimle Birlikteler

Necdet GÜL (necdet)

Bu konuya 81 cevap yazıldı 5437 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
wakeup

wakeup - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Necdet GÜL (necdet) - 09-10-2007, 00:43 AM

Necdet GÜL
SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ.

Necdet GÜL
Mesleği: Serbest (Otel Gül)
Üye adı: Necdet
Motosikleti: CBR 1100 XX

Necdet abim, arkadaşım, dostum! Büyük Allahım seni bizden daha mı çok sevdide erkenden yanına aldı? Canım yanıyor, içim sızlıyor, günlerdir boğazımda bir düğüm var geçmiyor. Güler yüzlü, mütevazı insan, seni doğuran ve yetiştirene helal olsun. Rahat uyu abim benim.

Konu Skullhunter tarafından (10-10-2007 Saat 13:58 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#2)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
Kan Grubu: A Rh+
10-10-2007, 23:17 PM

Necdet GÜL
Seni Unutmayacağız...

Necdet GÜL
Üye adı: necdet
Motosikleti: honda cbr1100xx süperblackbird
Doğum Günü Tarihi: 3 Eylül 1968
necdet´ait Mesajlar
necdet´ait bütün Konular

Alıntı:
Basındaki Haberler

Kullandığı motosiklete bir taksinin çarpması üzerine ağır yaralanan Necdet Gül, üç gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Şişlide Cumartesi günü kullandığı motosiklete bir taksinin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gündür yaşam savaşı veren Necdet Gülün beyin ölümü gerçekleşti. Necdet Gül�ün ağabeyi Melih Gül, kardeşinin beyin ölümünün ardından organlarının bağışlanmasıyla ilgili bütün ailenin sabaha kadar tartıştığını ve organların bağışlanması yönünde karar verdiklerini söyledi. Ağabey Gül Ailemiz için çok zor bir karardı. Bu kararı verirken kardeşim gibi düşündük. Kardeşim de yaşasa böyle bir karar verirdi. Özellikle babam bu kararı verirken çok zorlandı. kardeşimin organlarının gerçekten ihtiyacı olanlara verilmesini istiyoruz� dedi. Necdet Gül, 3 gün önce Büyükdere Caddesi Gültepe kavşağında motosikletine Hikmet Çeker yönetimindeki 34 THS 96 plakalı taksinin çarpmasıyla düşerek başını kaldırıma vurmuş ve ağır yaralanmıştı.

Motosiklet Kazasında Ölen Gül, Dört Kişiye Hayat Verdi
Haber: Motosiklet Kazasında Ölen Gül, Dört Kişiye Hayat Verdi

Gültepe’de motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen otel işletmecisi Necdet Gül’ün karaciğeri, dört yıldır sirozlu olan işadamı İslam Aydın’a (61) hayat verdi.

Evli ve iki çocuk babası Necdet Gül, geçen Cuma motosikletiyle, Kanyon Alışveriş Merkezi önünde karşısına çıkan 34 TSH 96 plakalı taksinin sağ ön kısmına çarptı. Motosikletinden düşen Necdet Gül, kafasını kaldırıma çarparak yaralandı. Kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde pazar günü beyin ölümü gerçekleşen Gül’ün organları, hastane yetkililerinin isteğiyle ailesi tarafından bağışlandı.

Gül’ün karaciğeri, Memorial Hastanesi’nde sekiz aydır nakil bekleyen Aydınlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İslam Aydın’a nakledildi. Ameliyatı, Galatasaray Kulubü Başkanı Özhan Canaydın’ın da ameliyatını yapan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu gerçekleştirdi. Necdet Gül’ün kalbi ise Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dört yıldır kalp yetmezliği tedavisi gören Vural Usanmaz’a (47) nakledildi.

Necdet Gül böbrekleri ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Polikliniği’nde 15 yıldır böbrek hastası olan 38 yaşındaki Sevim Bozdağ ile İsmail Sevimli’ye nakledildi. Başarılı geçen ameliyatların sonunda kendilerine gelen hastalar çok mutlu olduklarını söyledi. 4 kişiye hayat veren Necdet Gül, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Eski
  (#3)
cartman

cartman - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
10-10-2007, 23:20 PM

soyadı GÜL müydü.... ne kadar güleç yüzlü pozştşf bir insanmış.resimlerine baktım da şimdi. ölüm yakışmamış dicem ama kadere isyan olmasın diye tutayım kendimi....

Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Eski
  (#4)
jeansatar

jeansatar - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: APRİLİA pegaso
10-10-2007, 23:25 PM

necdet abimizin mekanı cennet olsun işallah,allah geride kalan ailesi ve yakınlarına sabırlar versin..............bu gece öğrendim topiklerden ve sanki bir akrabam eşim dostumu kaybetmişcesine yüreğim daraldı mekanı cennet olsun abimizin.

YURTTA SULH CİHANDA SULH.............
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Eski
  (#5)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
11-10-2007, 00:10 AM

ALLAH rahmet eylesin...taniyanlara ve ailesine sabir diliyorum,

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Eski
  (#6)
yoknickmick

Çevrimdışı (offline)
11-10-2007, 13:28 PM

Siteye ilk üye olduğum gün öğrendim Necdet abinin kaza geçirdiğini tanımasamda oldukça hüzün verdi bunu duymak. Keşke hiç olmasaydı demek geçiyor içimden ama elden gelen bir şey yok. Sen hep yanımızda koruyucu meleğimiz ol. Yattığın yerde huzur içinde ol.
Eski
  (#7)
Cloud

Cloud - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
11-10-2007, 13:36 PM

Söylenecek tüm sözler ölümün karşısında anlamsız kalıyor. Ama insanın içi acıyor yine de, bu ölümler motorcu kardeşlerimizin abilerimizin başına hiç gelmese diye iç geçiriyor insan. Kendisini tanımadım ama objektiflere verdiği pozlardan bile pozitif ve güler yüzlü biri olduğu belli oluyor. Karumasız motosiklete binmezmiş, fotoğraflarda da belli. Ama bir taksinin dikkatsizce caddeye fırlaması bir güzel insanı alıp götürüyor işte. Suç hep motorlarda ya da motorcular da aranır ya... Oysa hırsızın hiç mi suçu yok dedirtircesine dikkatsiz 4 teker sürücüleri. Canlar gidiyor, geride kalanların canını da görürerek.

Mekanı cennet olsun. Kalanlara sabırlar dilerim.

Ormanda yol ikiye ayrılıyordu, ben az gidileni seçtim.
Eski
  (#8)
BBRR
Süper Moderatör

BBRR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG RX125
11-10-2007, 13:40 PM

Günlerden ne hatırlamıyorum ama sıcak bi yaz günü işte ..

evden işe gidiyorum yaklaşık 200 m ilerde full ekipman iki motorcu etraflarını kese kese gidiyorlar .. aha dedim bunlar dışardan bi yer arıyolar neyse ilk kırmızıda yanlarına yanaştım baktım ist plakalı her iki motorda ..

- Hoşgeldiniz arkadaşlar bi yermi arıyosunuz dedim
- Greennature oteli arıyoruz
dedi necdet takılın peşime dedim ..
-ya sen BBRR mısın dedi sonra ABZAH
- evet dedim ..
ama şaşırdım .. vay be ünüm vatanı kapsamış dedim
- Biz erhanı aradık (skullhunter) telefonunu aldık. otele yerleşip seni bulacaktık dedi
- bak dedim ben sizi buldum
neyse ben önde muratla necdet arkada otele gittik .. otelin tam önünde bir boşluk var otele gelen müşteri bavulunu falan buraya yanaşıp çıkartıyo sonra aracını parka çekiyo aynı amaçla bu boşluğa motorlarımızla yanaştık.. ama hanzo güvenlik koştu yukardan ..
-len alüü çekin len motorları ordan ...
gibi bir yaklaşımla bize kendince otelimize hoşgeldiniz dedi
hepimiz nolduk diye birbirimize bakarken asıl işi turizm ve otelcilik olan necdet atıldı hemen
- Barış varmı başka bulabileceğimiz bi yer ben burada yer ayırttım ama burada kalmam bu hareketten sonra dedi
- Var baba benim tükkana hele bi gidek bisoğuk bişiler içek oradan telefonla daha kıralını daha ucuza buluruz dedim .

bastık sahile indik 3 motor .
Burayı anlatmadan geçemiyecem murat öle bi giyinmişki yaz sıcağında o soyunurken ben fenalık geçirdim . yani full koruma değimi az olur anlatmaya.. plus full koruma diyelim

neyse soğuk bişiler içtik bi iki yere alo dedik hemen yeri bulduk .. Murat ya gidelim bi yerleşelim yüzmeye gelelim dedi. aman arkadaşlar bu kadar korumaya burada gerek yok sadece kask yeter dedim .. Murat ısrarla olmaz full koruma diye ısrar eti
1. gün sadece kaksla geldiler ama 2. gün kakskta yoktu
yanılmıyosam 3 gün kaldılar burada necdet cbf 500 ünü yeni almış murata yürü ya bi uzun yol yapak sahilde dolaşak demiş taaaa marmarisi bulmuşlar beraberce Murat (ABZAH) gasteci Bizim donidarko"nun çok yakın arkadaşı ve meslektaşı

necdet : dünyalar şirini bir insan hiç bişi yapmamdım daha doğrusu bana merhaba diyen birine yapacağım neyse o kadarını yaptım ..illaa istanbula davet etti gel gezdirecem seni dedi .. gezmeyi seven bi insandı hele yeni motorun hayırlı olsun sohbetinde msn de ne heyecanlı idi cbr1100xx blackbird ünü aldığında . son görüşmemiz 2006 yılı 1. fuarında oldu (Lütfi KIRDAR daki ) ayak üstü konuşabildik. hafta sonu hem kahvaltıya hem gezmeye çağırdı ama malesef hafta sonunu beklemeden döndüm geri..

Kayahanın bi şarkısısnın bir bölümü aklıma geldi bu sabah gasteyi okuyup haberi aldığım ve kahrolduğumda "dikenli tellere takılır gönlüm kan ağlar anlatamam, ağlayamam".... gönül bilmem kaçıncı kere dikenli tellere takıldı yaralandı kanadı yine ..Ölüm biz ademoğlu için oysa ama neden bu kadar yakışıksız ..neden yakışmıyo kimseye .. beraber oturduğumuz bir arkadaşı daha ebediyete yolladık .. mekanı cennet olsun .. son nefesinde organlarıyla hayat bağışladı insanlara parçalarını bıraktı aramızda ..
Necdet abim yukarda bir yerde bekliyosun bizi biliyorum ... Ertuğrul, Erhan, Hasan ve sen Necdet abi bekleyin bizi ufka doğru gaz açacaz yine uzayacağız gideceğiz kakara kikiri yapacağız yine.. Hepinizi gözlerinizden öperim
Kardeşiniz Barış ....

Konu BBRR tarafından (11-10-2007 Saat 13:48 PM ) de değiştirilmiştir..

En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
Eski
  (#9)
mete_han
Forumdan Uzaklaştırıldı

mete_han - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BEN BIR HÜZÜN KELEBEGIYIM..AHA BUDA BEBISIM PRENSESIM KIZIM ..YAGMUR..
Kan Grubu: B Rh+
11-10-2007, 14:03 PM

arkadaşlar aslında aydınlatılması gereken bir detay var...Necdet abimiz yol agiriş için bekleyen(hareketsiz) bir araca çarptı galiba...taksiciler meslekdaşlarını koruyabilir belki ama güvenlikci arkadaşlarda aynı şeyi söylediler...Beyaz bir OPEL i sağdan geçmiş toparlayamamış...

çok enteresandır motosiklet kazadan sonra geriye düşmüş...yani çarpma yerinin 1-2 metre gerisine düşmüş...düz duvarada çarpsa kütlenin geri gitmeside çok garip...
Eski
  (#10)
kıllıtarkan

kıllıtarkan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ALMAYACAĞIM!!!!!!!
11-10-2007, 14:05 PM

allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun

BU ALANA REKLAM ALINIR
Eski
  (#11)
prot

prot - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda 04/vfr 800 olacak çok yakındaaaa...
Kan Grubu: B Rh-
11-10-2007, 14:27 PM

ayrıca kafasında kask oldugunu okumuştum ve çokda hızlı gitmedigini .eger kafasında kask varsa ve çokda hızlı gitmiyosa (profesyonel bir motorcu oldugu için adi kask alma ihitmalini düşünmüyorum bile)nasıl kafasını kaldırıma çarptıgı için hayatını kaybettigini anlayamıyorum bende:(
kendisini tanımam ama çok sevildigi belli.Allah ailesine sabır kendisinede gani gani rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bi durum:(

SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
[/YOUTUBE]
Eski
  (#12)
Rigel

Rigel - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: hala (!) var !!!
Kan Grubu: AB Rh-
11-10-2007, 14:40 PM

Allah rahmet eylesin. Bizleri ne kadar üzdüyse de, bağışladığı organları ile (düşünün, kalbi hala atıyor aslında!) 4 aileyi sonsuz mutluluğa boğmuş. Allah ondan ve yakınlarından razı olsun.
Eski
  (#13)
Su Silahı

Su Silahı - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ybr 125
Kan Grubu: O Rh+
11-10-2007, 15:01 PM

Senin adını ilk Ümmet Abiden duymuştum bende misafirdi o gün. Mükemmel bir insan güleryüzl samimi olduğundan bahs etmişti. Tesadüf bu ya o gün akşam da birlikte yeni aldığın motosikletle ilgili topic açmıştın o taopic sayesinde de tanışmış olduk aslında. Selamlarımızı ve sevgilerimizi ilettik biribirimize Allah gani rahmet eylesin.

Sen kötü bir insan olsan; hiç Kadir gecesi rabbim seni yanına alır mıydı?

Hidayete ermeden önce "Watergun"du.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23780
Eski
  (#14)
cakalaz

cakalaz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SaTTıM GiTTi :(
11-10-2007, 15:20 PM

aLLah rahmet eylesin

Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eski
  (#15)
SmirnouF

SmirnouF - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: URAL oldu 10 parca,simdi cz 250 alana kadar cz 500 pro-cross
Kan Grubu: B Rh+
11-10-2007, 18:57 PM

abi seni unutmayacagiz !!!!

Gün gelir ben kask kullandığım için İyiki Takmışım deyebilceğim ama sen kask kullanmadığın için Keşke Taksaydım bile diyemeyeceksin !!!
Eski
  (#16)
headhunter251

headhunter251 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kocakurt '90
Kan Grubu: A Rh-
11-10-2007, 19:02 PM

Allah yattığı yeri Cennet bahçelerinden biri eylesin...Ne güzel bir insandır ki hala yaşıyor ve yaşatıyor

km/s ibresinin 2. turu atması ayrı bir zevk beaa
Eski
  (#17)
ledo

ledo - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
11-10-2007, 19:09 PM

Yaşlarımız hemen hemen aynı olmasına rağmen, Necdet hem çok genç dururdu hem de yirmili yaşlardaki insanların enerjisine sahipti.

Diğer genç kardeşlerin bana "ağbi" diye hitab etmesinden sebep olsa gerek, o da bana Levent ağbi derdi. Ben de o zamanlar aynı yaşlarda olduğumuzu bilmiyordum. Çünkü gerçekten genç gösteriyordu...

Geçen yıl Ramazan ayında grup halinde iftar yaparken bana :

"Levent Ağbi, Cüneyt söyledi. Biz senle aynı yaşlardaymışız" dedi.

Ben de ona "İyi ya. O zaman niye bana hala ağbi diye hitab ediyorsun ?" diye sordum, gülerek.

Aynı tebessümle cevap verdi : "Olsun, ben önce bir kontrol edeyim de.."

Allah ( CC ) mekanını Cennet eylesin. Gerçekten güzel bir insanı daha kaybettik.

Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Eski
  (#18)