Almanya Holllanda Yunanistan gezip duruyordum, Erhan la da arayi sogutmustuk o aralar, anlamsiz tartismalara, baskalarinin laflarina uymustuk...
o gece Almanya dan Ali yi(gittardando&kardesim) aradigimda bana Erhan in kaza yaptigini ve hastane de oldugunu soylediginde beynimden vurulmusa dondum... 5 saat sonra Turkiyedeydim Ali geldi aldi beni motorla sagolsun... ben Erhan a bisey olmaz naz yapiyordur dedim, inanmak istemedim...
oldum olasi o 9 eylul hastanesini hic sevmemistim... zaten
motosiklet.net e de o hastane deki hatadan dolayi kuzeni mi kaybettigimden, biraz stress atayim diye uye olmustum... ve bunu da Erhan a ve diger yakinlastigim arkadaslara soylemistim...
dondum dolastim yine o hastaneye geldim ve sabaha karsi 4 te bi anda o aci haberi aldim...
beni evinde cok agirladi, kit kanagat gecindigimiz gunler oldu, izmir den ayrilislarim hep onun evinden olmustur... bi gun bi paltomu cok sevdi ve bana bu paltoyu verirsen sana shoei kaskimi veririm demisti, ben de kabul etmemistim... sonra bana ''' kanka bak adam gibi bi kaskin olsun, motorun ustundesin deli deli kullaniyorsun, al iste su kaski ben de yilbasinda bu paltoyu giyeyim''' demisti... kabul etmedim.. Erhan ben o paltoyu cok seviyorum veremem demistim, abartmiyorum 2 saat muhabbetten sonra tamam len dedim , degisiyoruz... kaskini hala kullaniyorum Erhan, eldivenleri de...
o aci kaybimizdan beri, hergun olecekmisim gibi yasiyorum ve artik arkadaslarimla haksiz olsalar bile tartismiyorum... uzatmiyorum...
o ev de ac kaldigimiz gunleri bile ozledim, gitar calislarimizi da....