anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Onlar Hep Bizimle Birlikteler

Erhan ÖZER (kamberhan) ...

Bu konuya 80 cevap yazıldı 6339 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
amonghtus

amonghtus - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
17-07-2007, 12:50 PM

Onun en yakın arkadaşı olarak bende bişeyler yazmak istedim.Vefatından önce nerdeyse hergün beraberdik, benim izmirdeki can yoldaşımdı Erhan.Oda bende ailelerimizden ayrı yaşıyoduk hep destek olduk birbirimize.Benim işlerim kötü gittiğinde istanbula dönme kararımdan o vazgeçirmişti beni.Hep planlar yapardık yazın çeşmeye gidicez kopucaz diye...Nasip değilmiş ben onu bırakmadım ama o bizi bırakıp gitti genç yaşta.Artık izmirinde tadı kalmamıştı benim için...Bende bugün itibarıyla bütün anılarımı izmirde bırakıp döndüm istanbula.Çok güzel zamanlarımız oldu Erhanla.Buna vesile olduğu içinde ayrıca İzmir MT ye çok teşekkür ediyorum.Dostluğumuz kısa sürsede kalbimde her zaman hatırlayacağım, gece yatmadan hergün dua ettiğim birini kazandım belkide.Herşey anılarda artık...İzmir MT ailesi hepinizi çok seviyorum!!! Kendinize çok iyi bakın!!! Tanıştığım tanışamadığım herkese sonsuz sevgiler...

REST IN PEACE...
Eski
  (#22)
Wallace
Forumdan Uzaklaştırıldı

Wallace - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: keeway superlight
Kan Grubu: B Rh-
17-07-2007, 12:55 PM

Tanıyanlar bilir nasılda genç nasılda delikanlıydı. Gözleri ateş gibi her daim muzurluk peşinde. hep beklerdi ki insanlar dürüst olsun yanar döner olmasın. dayanamazdı yalanlara kıvırtmalara hemen sinirlenirdi. Sonra da siniri hemen geçer başlardı güldürmeye. iyi çocuktu güzel çocuktu doğru çocuktu.
Bir gece İzmir toplantısından sonra poğaçacıya gitmiştik ve ben her zamanki gibi bir poşet börek çörek almıştım rahmetli abi herkese mi aldın demişti bende yok bu sadece bana dediğimde yüzündeki bakışı görmeniz lazımdı. ve ben o poşeti bitirince de şaşkınlığı iki kat artmıştı.

Erken kaybettik kardeşimizi. Cuma sabahı kaza haberi gelince tüm derslerimi iptal ettim gittim hastaneye. hep dua ettik hep en ufak şeylereden ümitlendik. toparlanacak yırtacak kefeni diye. hep bir gün tekrar aramıza dönecek ve gene tüm edasıyla aramızda olacak diye bekledik.
neyse canım kardeşim kamberhanım. deli kadirim, yakışıklım, afacanım toprağın bol ruhun şad olsun
Eski
  (#23)
ruzgar_bey

ruzgar_bey - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF500
Kan Grubu: A Rh-
17-07-2007, 12:57 PM

Dogrucu davut bir miktar patavatsiz ama bldigini soylemekten sakinmayan Erhan nami diger Kamberhan makara gececeksek Yatıramayhan.

Is cikislarinda ona ugrardirm zaman zaman takilirdik. Hergun sektirmeden hep ayni saatte evde olur. Ucyolda servisten iner hemen bir arka sokaktaki evine gelirdi. en cgu zaman kapisinda beklerdim ya motorla ya arabayla. Eger yemek yemediysek patlatirdik pizza eger ben yediysem o israrla makarna yapardi kendine. Elektrikli tek goz ocaginda saatlerce suyun kaynamasini bekler usanmadan makarnasini yapardi. Sonra makarnasinin uzerine ketcap e mayonezi boca eder ustune ustluk bir guzel bulamaca cevirip sapur supur yerdi ve abi nolur sende ye ya bak valla olmuyor bye derdi. Karnimin toklugundanmi yoksa manzaradanmi bilmem ama pek yiyesim gelmezdi . Menusunde gelelde bu vardi zira motorunun borcunu kapatmak icin sıkı bir mali rejimdeydi. Ona bakar yeyemk yeyisini izler ve dusunurdum ortamini kendine ait kurdugu hayati zorluklarini ve icindeki yasama sevincini. Beraber ceker ceviraceksek herzaman once benzinlige ugrardik zira mali kriz hep sadece minimum benzinle giderdi. BAzi geceler bir kac arkadas toplandigimizda onun evinde gecenin ilerleyen vakitlerinde eline gitarini alir calarda calardi. Onda kaldigim gecelerde hep onun yatagi benimdi. Odasindaki motor maketleri NBA posterleri gacirdayan yatagi yattigi yerden gorebilecegi sekilde evine ite kaka soktugumuz 1000 RRR ı. Geceleri biryerlere gittiysek evine tek basina donemezdi. Yanlis anlasilmasin korkudan degil motoru eve sokmak icin apartmandaki 3 basamagi birlikte iktirecek birilerine ihtiyac duydugu icin. Apartmanindakinler kapi onundaki apartmanin icindeki motorlardan bunlamislardi zira genelde onda toplandigimizdan kapi onunde apartman icinde ve evinde motor eksik olmazdi. Kimi zaman koridoruna 3 motor sigdirdigimiz oldu. Kapidan iceriye gecmek okadar zor olurdu egile bukule aman onun aynasi aman bunun gidonu zorla kendimizi oturma odasina atardik. Ve bittabi eger hafta sonuysa biryerlere gideceksek once bir smit sarayi ziyareti istahli bir kahvalti eksik olmazdi. Hic unutmam Foca gezisinden sonra br arkadasimiz ona ya sen toru hic yatiramiyorsun demis ve bunu insanlarin yaninda yaptigi icin bu arkadasimiza icerlemisti uzulerek bunu bizlerle paylasti bizde gereksiz bu davranistan oturu onun uzulmemesi icin olayi konusmus hatta makaraya sarmistik. YATIRAMAYHAN yapalim senin nicki der ve her seferinde makaraya devam ederdik. Bir ara bir arkadasimizin kiz arkadasi ve aralarindaki iliski ile ilgili yorumunu yapmis ve demistiki abi adini koyalim sunun. O gunden sonra bir mevzu oldumu hemen ya Erhen nerde sunun bi adini koyalim demeye basladik. Yanimizda olsun olmasin. Su meshur fotografindaki balaklavayi almaya gittigimiz gunu hatirlarim. Volkan Erhan Ben . Surekli uzerine giydigi mavili race motor montunu. Birlikte motorla gezerken vizorun altindan bakisini. Arkadan egzos yapip uzarken yanimizdan gecisini. Guzel gunlerdi. Enson ben istanbula tasindiktan sonra İstanbuldan ikinci el 1000 rrr aynasi bulmus ve benimle temasa gecerek alinip alinamayacagii sormustu. Ve en son motorunu bir hafta sonu Izmire gittigimde Motostop Ercan abide gormustum ve arayip konusmustum. Geride kaldi ama kalbe muhurlendi.

K albe muhurlendin sen
A klımızda hep eski gunlerin
M adem gidecektin
B öyle olmasaydı kardeşim
E n güzel şekilde
R ahmetle anıyoruz
H er seferinde
A rkamıza bakıyoruz
N eden diye soruyoruz

Mekanın cennet olsun !

Saygilar;
Hakan Altiparmak
Eski
  (#24)
KARAKIZ

KARAKIZ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: şimdilik yok
Kan Grubu: A Rh+
17-07-2007, 13:08 PM

unutamadığım birşey daha. mali rejimde olmas nedeniyle herşeye özellikle gelebilecek faturalara karşı baya önlemini almıştı.onda kaldığımız bi gece bi arkadaşımız evin soğuk olması nedeniyle elektirkli battaniye getirmişti. herkes uyumuştu biz onunla konuştuk sabahın ilk saatlerine kadar bana dediği birşey hala aklımda..."burcu elektrikli battaneiye çok elektrik yakmaz dimi" erhanım canımarkadaşım çok özledim seni çok...... zamansız gittin aramızdan. elbet birgün hepimiz tekrar buluşacağız ve seninle olamadığımız günlerin acısını çıkaracağız.. nur içinde yat kardeşim

PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Eski
  (#25)
bur-k@

bur-k@ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 50 qt scooter arada tabanway olarak devam eder :)
17-07-2007, 13:20 PM

mekanı cennet olsun en son hatırladığım ise teras cafe de EGEKNN nın kaskını geri vermemesinden yakındığı andı

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Eski
  (#26)
velespit-cbr

velespit-cbr - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ...................:(
17-07-2007, 13:43 PM

mekanın cennet olsun erhan abi...seni 1 defa görmüştüm manisa drag yarışında ondan sonra hep forumda takip etmiştim çok iyii ve güleryüzlü olduğu belliydii...tekrar ALLAH rahmet eylesin...hiç unutmayacağız ve motosiklet aldığımda kaskın kemerinii herzaman ve herzaman kilitleyeceğim bunu sen öğrettin keşşkeee.........

RİDE THE WINDS OF CHANGE
Eski
  (#27)
volkancimen

volkancimen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Er-5,Suzuki DR 650
17-07-2007, 19:06 PM

Erhancım,yatıramayhancım...İlk tanışmamız BBRR Barış abimizin İzmire geldiği gün olmuştu.Sonra bigün ben senin motoru gördüm karşıyakada ve aradım hemen nerdesin die,yok dedin o benim motor değil evdeyim ben atla gel bana dedin.Aldık nevalemizi kurulduk senin minik odana.Zaten o günden sonra ben hiç boş görmedim o evi ve odayı.Biraz çabuk parlayan biraz sabit fikirli ama çok zararsız ve iyi niyetli bi arkadaşımızdı.Nerde kakara mukara muhabbet orda Erhan vardı.Güzel anıların kötülerden çoook çok fazla olan Erhanım,nur içinde yat...

Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum)
Eski
  (#28)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-07-2007, 20:17 PM

İnsanın yakını olunca farklı tabii...Hastenede çalışıpta bunlara benzer şeyler görmemekte zor.

Ben erhanın ölümünü ilk duyduğumda 27-30 yaşlarında sanmıştım.Meğerse benden 1 yaş küçükmüş.

Bu yaştaki bir arkadaşımızı kaybetmek gerçeten çok acı...

Konu Ö.Z.€.R tarafından (17-07-2007 Saat 20:54 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#29)
Arthas

Arthas - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-07-2007, 20:29 PM

Özer024, Erhan arkadaşımız kazayı cbr 125 ile yaptı. 1000rr ile yapmadı.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...
Eski
  (#30)
Ö.Z.€.R

Ö.Z.€.R - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
17-07-2007, 20:38 PM

Alıntı:
Arthas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özer024, Erhan arkadaşımız kazayı cbr 125 ile yaptı. 1000rr ile yapmadı.
Bilmiyordum...Yazımı düzeltirim şimdi.Bilgi için teşekkür ederim...
Eski
  (#31)
Predator[23rd]

Predator[23rd] - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBF 500 ABS
17-07-2007, 20:59 PM

yazik olmus. ama güzel anilariniz burada paylasmaniz onu en iyi sekilde hatirlamanin yegane yolu. en azindan sevdigi birsey yaparken göcmüs gitmis ...
Eski
  (#32)
aybarssurucu

Çevrimdışı (offline)
17-07-2007, 21:07 PM

Ah Erhan Ah,

Gitmeyecektin bu kadar erken :(
Eski
  (#33)
SeRHaTeKiNci

SeRHaTeKiNci - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco CK125 Pulsar
Kan Grubu: O Rh-
17-07-2007, 21:36 PM

Erhan abimi hiç tanımadım, konuşmadım..
Erhan abimin kaza haberini okudugumda, gerçekten motordan vazgeçmiştim..
Ama düşündüm ki, Erhan abim öteki tarafta sen ne yaptın Serhat? Nasıl vazgeçersin motosikletten diyecek diye düşündüm..
Çook üzülmüştüm.. Hatta 2 gün aklımdan çıkmamıştı. Sınavlarım kötü geçmişti.
Çünkü o hep aklımdaydı.. Gözyaşı dökmüştüm..
Ama ne yapsak elden bişey gelmiyor..
Mekanın cennet olsun abicim, Seni Unutmayacağız..

Kymco Kymco Partizani..
CK125 PulsaRR
Eski
  (#34)
GKN

GKN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzy Gixxer 750, Gilera GFR 125
Kan Grubu: O Rh+
17-07-2007, 23:07 PM

vefaat haberini başka bi forumdan okumuştum,
çok üzüldüm o kadar çok yazıldı çizildiki ne kadar ii bi insan olduunu anlamamak elde deil..
mekanı cennet olsun..

kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler
Eski
  (#35)
racing iski

racing iski - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
18-07-2007, 15:10 PM

bir izmir toplantısında tanışmıştık erhan'la. çılgın, uçuk, haşarı bir çocuktu. almanya'dan getirttiğim montuma sulandı uzun süre. kendisinede getirteceğime dair söz verdikten sonra montuma sarkmaktan vazgeçti. daha fazla bekleyemedi montu ve aramızdan ayrıldı. neydi acelesi???

hastanede onu gördüğümde şok olmuştum. tanıyamadım yüzünü. oracıkta sadece nefes alıyordu. konuşmuyor, muzurluk yapmıyordu. işte o gün r6 yı satmaya karar vermiştim. sevenlerimin acı haber duymasını istemiyordum. cıvıl cıvıl, hayat dolu bir arkadaşımız aramızdan ayrıldı. ahlar, vahlar... hepsi boşuna. çünkü; "Yaşam Sorgulanmayacak Kadar Kısa". Allah mekanını cennet eylesin.
Eski
  (#36)
Khutuck

Khutuck - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CBF 150
19-07-2007, 23:13 PM

Bu Gün Doğum Günü Olanlar
savaşçı (39), dominator (38), Leonardo_Silver (25), bulosele (24), kamberhan (24), nightwatcher (23), CenkKeskin (22)

20 Temmuz doğumgünü...

Kutlu olsun...

Eski
  (#37)
KARAKIZ

KARAKIZ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: şimdilik yok
19-07-2007, 23:19 PM

keşke yaşasaydın da doğum gününü beraberce kutlasaydık be erhan........ bize bunu yaşatmamalıydın..

PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Eski
  (#38)
ttopchu
Forumdan Uzaklaştırıldı

ttopchu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-07-2007, 01:38 AM

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Eski
  (#39)
İHTİYAR

İHTİYAR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ GS 500 E
20-07-2007, 19:25 PM

Alışacağız,alışmak zorundayız kaybettiklerimizle bir daha güzel şeyleri paylaşamayacağız.
Ölmek veya ölüm acı değil belki,bu acıların sebebi,kaybetmenin,bir daha paylaşamayacak olmanın verdiği acıdır.
Bundan sonra bu tarih sensiz geçecek.
Eski
  (#40)
aakreeep

aakreeep - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
21-07-2007, 11:49 AM

ARDINDA BIRAKTIĞIN AĞITLARI DUYDUN MU KÜÇÜĞÜM?..
Giderken yine tek tabanca gittin...Yine elveda demedin çünkü sen hep merhabaları sevdin kardeşim..O çok sevdiğin mavi montun vardı üzerinde yine bir aşık gibi sarılmıştın motoruna değil mi aahhhh...Çekip gittin işte...Geri dönmeyeceğini bile bile gittin..
Nasıl anlatmalı?..nasıl söylemeli bilmem ki..bizi bırakıp gittiğini...Bir alışkanlıktı dostluğun ,arkadaşlığın,kardeşliğin...Adam gibi adamdın kısacası..vefalıydın,riyasızdı dostluğun.....
Şimdilik hoşçakal kardeşim..Yine görüşürüz..YANINDA Kİ SENİN GİBİ GÜLEN GÖZLÜ,YÜREĞİ SEVGİ DOLU MOTORCU KARDEŞLERİMİZEDE selam söyle..Dualarımızdasın....