Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Hasan Türkan (Donniedarko) ...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

    Hasan Türkan (Donniedarko)
    Seni Unutmayacağız...






    Hasan TÜRKAN
    Yaş: 31
    Mesleği: Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirleri
    Üye adı: donniedarko
    Üyelik Tarihi: 03-06-2006
    Bulunduğu Yer: İstanbul
    Motosikleti: CBR 600F
    donniedarko´ait bütün Mesajlar
    donniedarko´ait bütün Konular

    23-06-2007

    Bu konu başlığında Hasan Türkan (Donniedarko) hakkındaki düşüncelerinizi anılarınızı ona ait fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
    Hasan hep bizimle birlikte olacak, onu unutmayacağız...


    Hasan 23 Haziran 2007 günü Zeytinburnu'nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

    Hasan'ın vefat haberinin sitede duyurulduğu konu başlığı ve dostlarının ona yazdıkları. 24-06-2007, 04:08 AM
    Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...


    Fotoğrafları:


    Acılı baba oğlunun fotoğrafını öptü.


    Hasan Türkan (en sağda), önceki gece katıldığı İhlas Haber Ajansı muhabiri Faruk Aydemir'in nikâh töreninden dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti


    DEPREMİN SİMGESİ ONUN FOTOĞRAFIYDI Hasan Türkan’ın 1999 depreminde Sefaköy’deki evlerinin enkazı altında Ömür Kınay’ı görüntülediği fotoğrafı, depremin simgelerinden olmuştu. Türkan, geçen yıl "1’inci Erguvan Çevre Ödülleri Yarışması’’ nda "Boğazın Sokak Çocukları’’ adlı fotoğrafıyla ikincilik ödülü kazanmıştı.








    Motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Hasan Türkan meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Israrları sonucu Türkan'ın yüzünü son kez gören ailesi ve meslektaşları hıçkırıklara boğuldu.



    Cenaze törenine Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkan Yardımcısı Turgay Olcayto, AA İstanbul Bölge Müdürü Ümit Kanoğlu, İhlas Haber Ajansı Görüntü Haberler Müdürü Abdülkerim Ulak, İhlas Haber Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven, acılı aile, yakınları ve meslektaşları katıldı. Yıllardır haberden habere koşan gazeteciler arkadaşlarına son görevlerini yerine getirirken görüntü alma konusunda zorlandı. Hasan Türkan (31)'ın tabutundan gözlerini ayırmayan acılı aile ve meslektaşları hıçkırıklara boğuldu.

    Törende bir konuşma yapan Hasan Türkan'ın 1999 yılında Anadolu Ajansı camiasında görev almaya başladığını ifade eden Ümit Kanoğlu, 'Ben o zamanlar istihbarat şefiydim. Kendisi temiz yüzlü, çekingen bir arkadaşımızdı. Ancak bizde çalışmaya başladıktan sonra muhabirliğin gerektirdiği atılganlığı, özgüveni edinmişti. Çok hızla başarı basamaklarında yükseldi. Daha bizimle ilk beraber olduğu yıllarda 17 Ağustos depremi sonrası Sefaköy'de bir enkazın kenarında boynu kırılmış gibi yatan bir kızı görüntülediği fotoğrafı geçen 8 senede hala depremin simge fotoğrafları olarak kullanılmaktadır.'

    HÜZÜNLÜ VEDA
    Hasan Türkan'ın geçen sene de Çevre ve Orman İl Müdürlüğünce düzenlenen bir yarışmada fotoğraf dalında ikincilik ödülü aldığını hatırlatan Kanoğlu, 'Son zamanlarda Anadolu Ajansı'nın gazetelerde yer alan önemli haberlerinde Hasan'ın imzası vardı' dedi.

    Hasan Türkan'ın son zamanlarda bir motosiklet tutkusuna kapıldığını anlatan Kanoğlu, şunları söyledi: 'Aslında kursunu, ehliyetini aldı, dikkatliydi de. Kaskını da, gerekli aksesuarları da kullanırdı. Ama maalesef dün akşam bu tutkusu onu aramızdan aldı. Söylenecek fazla bir şey yok. Ölüm her insanın başına gelecek. Hepimiz vademiz dolduğunda öleceğiz ancak bu kadar başarılı ve genç bir arkadaşı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü kalbimizde derinden hissediyoruz. Sevgili Hasan'ın Anadolu Ajansı'na hizmetlerinden ve kişiliğinden ötürü kendisine müteşekkiriz. Bütün haklarımızı helal ediyoruz. Allah'tan rahmet diliyoruz.'
    Ümit Kanoğlu, başta Hasan Türkan'ın kederli ailesi olmak üzere çalışma arkadaşlarına sabır diledi.

    TÜRKKAN KİMDİ ?
    Hasan Türkan'ın cenazesi törenin ardından uçakla toprağa verileceği Malatya'ya gönderildi. Bu sırada gözyaşlarına boğulan meslektaşları, Türkan'ı karanfillerle uğurladı. Hasan Türkan, bugün Battalgazi İlçesi Gül Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Öte yandan ölümünden yaklaşık 3 saat önce bir muhabir arkadaşının düğün törenine katılan Hasan Türkan kaskıyla görüntülenmişti.

    Adıyaman'ın Gerger ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Türkan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Türkan, 15 Eylül 1999 tarihinden itibaren Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde muhabir olarak görev yapıyordu.
    Türkan'ın 1999 depreminde Sefaköy'deki evlerinin enkazı altında boynu yan yatmış halde Ömür Kınay'ı görüntülediği fotoğrafı depremin simgelerinden biri olmuştu.

    Hasan Türkan, geçen yıl İstanbul Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nce düzenlenen "1. Erguvan Çevre Ödülleri Yarışması'nda "Boğazın Sokak Çocukları" adlı fotoğrafıyla ikincilik ödülü kazanmıştı.


    İstanbul'da motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Hasan Türkan'ın cenazesi, memleketi Malatya'da toprağa verildi.

    Malatya'nın Battalgazi ilçesi doğumlu olan Hasan Türkan'ın (31) cenaze namazı, Toptaş Mahallesi'ndeki Gül Camii'nde öğle namazını müteakip kılındı. Cenaze namazına; Vali Halil İbrahim Daşöz, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı daire müdürleri, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, AA Malatya, Sivas ve Elazığ temsilcileri ile Türkan ailesi katıldı.

    Hasan Türkan'ın cenazesi, Tahtalı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
    Söylenmesi gereken çok şey var ama söylebilecegim çok az..

    SİZLERİ UNUTMAYACAGIZ!!!!!!!!!!!!

  3. #3

    Üyelik
    28 Mayıs 2006
    Mekani Cennet Olsun .....

  4. #4
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Birgun oturmustuk tarabyanın üst kısmında motorlarımız hakkıdna acmıstık konusu. Onda cbr 125 vardı o zaman. Ettigimiz muhabbet ortada sadece kalabalıktı. Ben onunla motor hakkında konusurken sadece agzım laf yapıyor içimden ise ne kadar efendi ne kadar sakin bir insan. Helal süt emmiş belli keske hepimiz onun gibi olabilsek diye icimden gecirmiştim.
    Sadece bir kez sohbet etme fırsatımız oldu. Keske daha fazla bir araya gelebilseydik. İnsan özlüyor be böyle mütevazi insanları her geçen gün. Ben onun bir mumin kardesi olarak senin verdiğin edebi taşıdıgına sahidim ya Rab. Ben onun senin Resulunun edebine yakısır bir Kulun olduguna şahidim Ya Rab. Sen onu cennetinin en güzel yerlerinde ağırla bizim dualarımızla ne olur. Bu günahkar ağzımızla ettigimiz duaları o kardeşimizin efendi ve adam gibi adamlıgının yüzü suyu hürmetine kabul et. Sen onun makamını ali eyle...
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

  5. #5
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Hasanı birebir hiç görmedim .. Geçen sene ABZAH ve necdet marmarise geldiler .. Abzah"ın hem meslektaşı hemde arkadaşı idi.. AA da çalışıyo olması bizler için bulunmaz fırsattı her etkinliğimizi basına taşıyabilmemizde çok yardımları oldu. Diğer basın mensubu arkadaşlarımızında bu konuda ki yardımlarına teşekkür etmeden geçmeyelim.

    Marmok festivali son gecesi idi .. Mt Muğla, Mt Adana, Mt İstanbul ve Mt İzmir çok eğlendik o gece Fedon eşliğinde Şarkılar söylendi Motor binilmeyeceği için içildi .. Gece kamp alanında açıkta yattık hatta gürkanla ...sabah erkenden kalkıldı çadırlar toplandı .. Gürkana geldi acı haber.. Birbirimize baktık kaldık.. Hasan"ı kaybetmiştik..O moral çöküntüsü ile yola çıktı arkadaşlar.. İstanbul ekibi eksiksiz hasanın arkadaşı idi .. Yüzlerinde ki o ifade bizleride yıktı..

    Mekanın cennet olsun Hasan kardeşim ..

    Bir gün bir yerlerde tanışacağız ve beraber süreceğiz motorlarımızı..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  6. #6
    headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbulll Avcılar
    Motosikleti
    ...................
    Abım gıbı kardesım gıbı sevdıgım ınsanlar seslerını duymasamda düşüncelerini,zevklerini bildigim insanlar hepsinin mekanı cennet olsun yapılacak en güzel şey dikkatli olmak pişman olmamak ve gidenlerin arkasından bi fatiha...

  7. #7
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    mekanı cennet olur inşallah...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

  8. #8
    tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    fazer
    Hasanla ilk defa bizim honda servisinde tanışmıştım.Baktım profesyonel bir makinayla cbr 125 ine bakım yapılırken ki fotoğraflarını çekiyor.Dedim her hangi bir siteye mi göndereceksin bu fotoları , evet göndericem dedi.Hangi site dediğimde ise mt dedi.Nick ne donniedarko ben de tronic.Orda başlayan tanışıklığımız burda devam etti.Gerçek anlamda çok temiz kalpli bir insandı tatlı su motorcusu Hasan, geçen sene yağışlı havada düştüğümde ben de onun gibi tatlı su motorcusu olacağım demiştim kendi kendime.Mekanı cennet olsun
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

  9. #9
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Donniedarko...
    Yüz yüze tanışmış ya da hiç sohbet etmiş değiliz,ama hep mesajlarına dikkat ederdim.Çok düzeyli,çok düzgün bir dostumuzdu...
    Ölümü asla yakıştıramadım ona da diğer motorcu kardeşlerimize yakıştıramadığım gibi.Daha geçti...Birilerinin hatalarına kurban gitmek onun kaderi olmamalıydı..
    Seni asla unutmayacağız kardeşim.
    Daima bizimlesin...

  10. #10
    ABZAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Günler geçti üzerinden Hasan’la ayrılmamızın..Arada bir ikimizin fotoğraflarına bakıyorum.Geçenlerde fotoğraflardan birine bakarken Melih Kibar’ın “Cennetin çocukları” çalıyordu..bazı notaları huzur dolu,neşeli ve bazen hüzünlü.Orada Hasan’la tekrar motorlarımıza atlayıp binebilir miyiz acaba biz de Cennet’in Çocukları olabilir miyiz?diye soruyordum müzik çalarken..

    Hasan'la meslektaş oluşumuz bizi bir çok ortak noktada birleştiriyordu.Bu ülkede hırsızın,arsızın,felaketin,ölümü n bol olduğu güzel ülkemde herşeye şahit olmak bizi çok yıpratıyordu.Ne zaman kaskımızı takıp motorumuza atlıyorduk işte o zaman nefes alıyorduk biz.Ruhumuza benzer ruhlarla yol almak ise bizim için ayrı keyifti.Hem motorunla o yollarda olacaksın bir de üstüne harika arkadaşların olacak.Ne keyiftir bu.Arkadaşlarımızın kıymetini bilelim..Hepimiz bir çocuğuz ama biz iki tekerliler biraz daha bir deli ruha sahibiz.Ne güzel bizim için.
    Bu dünyada oyalanırken belki biz çocukların en çok istediği de budur..
    Cennet’ten minicik parçaları görebilmek için gidiyoruz,yol alıyoruz.

  11. #11
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2006
    Şehir
    Bakırköy/İSTANBUL
    Motosikleti
    Artık araba var
    sevgili dostum hasanım
    aramızdan ayrılalı 24 gün olmuş ama bu acı hala içimi kavuruyor
    senin gibi bir sürücünün başka birisi yüzünden bu dünyadan göçmesini kaldıramıyor insan ama allah sevdiği kullarını erken alırmış
    tek tesellim bu seni çok özlüyorum seni hiç unutmayacağım kardeşim
    mekanın cennet olsun
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

  12. #12

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Çok tanıdık bir nick dedim ölüm haberini buradan duyduğumda, Ertuğrul Öz gibi şok edici bir haber daha. Meslektaş sayılırmışız kendisiyle. Çok üzüldüm duyduğumda. Üstelik çok da dikkatli ve korumaya özen gösteren bir motorcu imiş. Onu tanımayı çok isterdim, fotoğraf konusunda çok şey öğrenebilirdim eminim. Geride bıraktığı ödüllü fotoğrafı bile bize çok şey anlatıyor yaşam ve ölüm arasındaki pamuk ipliği hakkında.
    Mekanı cennet olsun, tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

  13. #13

    Üyelik
    06 Mart 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    mekanı cenet olsun :((((((((((
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

  14. #14
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    sevgili hasanı da çoğunlukla forumdan tanırdım ama en son yuvacık gezimizde aynı masadaydık ki yüz yüze tanışma fırsatımız olmuştu.
    bence çok büyük bir kayıp, bu kadar verimli güleryüzlü bir kişinin aramızdan erken ayrılması çok kötü.
    nurlar içinde yat donniedarko, mekanın cennet olsun
    seni hiç unutmayacağız...

    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  15. #15
    cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    b.çekmece-istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    ahh benim gencecik kardeşim bunları yazarken bile içim acıyor..ama neyapalımki biz insan oğulları aciziz hakkın karşısında ölüme dur demek ertelemek veya erteletmek haddimiz değil..allah sana gani gani rahmet etsin..mekanın cennet olsun.nur içinde yat dualarımız seninle..ailesine ve sevenlere sabırlar diliyorum..

  16. #16
    speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    izmir
    sevgili hasanla en sonki muhabbetimiz erhanın kazasıyla ilgili olmuştu. msnden bana erhanı ve kazanın nasıl olduğunu sormuştu. üzüntüsünü belirtti. onunla yaptığımız son görüşme oldu. erhanın vefatından sonra msn adresini listeden silmek canımı sıkmıştı. sonrada hasanın............

  17. #17
    Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    ybr 125
    Forumdan tanıdığım ve bey efendiliğine hayran kaldığım mesajlarını takip ettiğim bir arkadaştı... Üzülmemek elde değil. Mekanın cennet olsun.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

  18. #18
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    drz 400
    herkayıp bırparca kopartıyor hayattan
    seni unutmayacağım motordaşım
    yattığın yer cennet olsun

  19. #19
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    20 Haziran 2007
    Şehir
    Şanlı urfa
    Motosikleti
    YamahaRx115
    Mekanı Cennet olsun.Sizleri UNUTMAYACAĞIZ!

  20. #20
    borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    Gazetede köşemdede bu konuya değindim,hala insan hüzünlenip ağlıyor.

    Ne kadar hassas bir camiayız,hepiniz sağolun arkadaşlar,her zaman söylediğim gibi tekrarlamayı üzerime bir borç biliyorum.

    50-60 la motor bile kullanıyor olsakta lütfen ama lütfen,maximum korumalı vede ileri sürüş teknikleri eğitimleri almış olalım.

    Kaza gelecek ise gelecektir,lütfen maximum tedbir,hiç tanıma fırsatı bulamadığım arkadaşımızın arkasından ağlıyorum.

    Tanıdığım ve tanımadığım başka bir arkadaşımızın arkasından ağlamak istemiyorum.

    Yüce mevlamdan Hayatını kaybetmiş arkadaşlarımız için Allah'ımdan rahmet diliyorum.
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)